Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASICS TRÄNINGSKLÄDER - FÖR TRÄNING, HOBBY OCH TÄVLING.

Funktionella textilier, kroppsnära skärningar som ger full rörlighet - det är några av de största fördelarna med ASICS sportkläder. Träningströjor och träningsbyxor i synnerhet är ofta utrustade med funktionella tyger som ger kroppen en utmärkt temperaturbalans under alla aktiviteter: de stödjer transporten av fukt till utsidan. Det innebär att de håller dig torr även under längre träningspass. På så sätt ger fukthanteringen dig en stor fördel under längre träningspass eller matcher. Med ASICS träningsjackor kan du träna enligt din aktuella träningsstatus eller din veckoplanerare, även om det har blivit lite svalare. Du behöver inte offra ditt träningspass, utan du behöver bara ta med dig rätt träningskläder och börja träna! De värmande egenskaperna kommer väl till pass även om du bara värmer upp och inte vill riskera en muskelförsträckning. När det börjar svalna utomhus bör du ha kläder av väderbeständigt material som gör att du kan ta dig fram i skog och äng. Det här tyget är motståndskraftigt mot fukt från utsidan och vindbyar - så du är perfekt förberedd för att undvika att behöva missa en hel del träning under den kalla årstiden.

ASICS SPORTKLÄDER - FÖR ALLA PRESTATIONSNIVÅER

På Keller Sports hittar du ett brett utbud av ASICS sportkläder. Idag vänder sig aktiva människor i alla åldrar till ASICS träningskläder. Det spelar ingen roll om du har krav på professionell träning eller om idrott och motion är den perfekta balansen för dig som vill ha en mellanform. Kläder av hög kvalitet rekommenderas alltid. Detta gäller även funktionella material som anpassar sig till dina rörelser och på så sätt vägleder och stärker din rörelseapparat som en andra tränare. Sist men inte minst kommer ASICS sportkläder med sin höga komfort snabbt att visa sig vara ett stort plus för dig och ge ditt träningspass en hög trivselfaktor redan från början. Och med ASICS har Keller Sports lagt till ett märke till sitt sortiment som ligger i framkant när det gäller sportkläder som är lämpliga för alla - från professionella idrottare till fritidssportare.

KÖPA ASICS TRÄNINGSKLÄDER ONLINE

Det har aldrig varit enklare att beställa rätt träningskläder online från ditt eget hem. Välj helt enkelt din favorit från vårt sortiment av den aktuella ASICS-kollektionen - och träningen kan börja! Förresten - i ASICS Outlet på Keller Sports hittar du många prisvärda erbjudanden om ASICS träningskläder - från reducerade enskilda artiklar till återstående storlekar eller säsongsbetonade erbjudanden. Det lönar sig att vara snabb!