Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Historien om ASICS GEL-Sonoma

Först basket, sedan en olympisk karriär och en fusion, slutligen innovation. Så här såg vägen ut från grundandet av företaget Onitsuka Tigers till omdömet ASICS och slutligen till GEL-tekniken - mycket kortfattad, förstås. År 1986 revolutionerade märket löparbranschen med introduktionen av sin nya dämpningsteknik. ASICS har åtminstone bidragit med sitt bidrag. Eftersom GEL gav dämpning, komfort och stabilitet på samma gång - och det var så.

Fram till idag - även i ASICS GEL-Sonoma för män och kvinnor. Fulländningsprocessen var och är aldrig avslutad. Kraven har också ändrats. ASICS har länge använt sin GEL-dämpning för fler än vanliga löpare. Även vandringsleden fick uppmärksamhet. Därför utvecklade ASICS GEL-Sonoma, en trailrunner vars egenskaper också passar utmärkt för lätta vandringar. Grunden är förstås den innovativa och fortfarande mycket effektiva dämpningen.

Dessutom finns det en intensivt profilerad sula och ett bra grepp på stigar. Varumärket har också anpassat passformen på ASICS GEL-Sonoma genom generationerna för att ge ännu mer komfort. Den sjätte generationen av denna allroundsko för utomhusbruk tar dig rakt in i hjärtat av naturen och passar smidigt in i ASICS tradition av lönsamma förändringar.

Dämpning för utflykter utomhus - ASICS GEL-Sonoma

Gjorda för den inte så platta vägen. I GEL-Sonoma utgick ASICS från kraven från trailrunning och skapade en sko som bekvämt tar dig genom tuff terräng samtidigt som den påverkar din prestation positivt. Som ett resultat av detta är yttersulans mönster utformat för att ge ett multidirektionellt stöd som fungerar i en mängd olika typer av terräng. ASICS kombinerar den här komponenten med ett robust gummi som också klarar av de hårda kraven utomhus, på vandringsleder eller under vandring.

Komfort ges av GEL-tekniken, Ortholite-sulan och ASICS Amplifoam-mellansula. Jämfört med sina föregångare har ASICS GEL-Sonoma 6 också en rymligare tåbox. Samtidigt behåller skon en löparsiluett och ser därför aldrig skrymmande ut på foten.

GEL och Amplifoam - tekniken i ASICS GEL-Sonoma

ASICS dämpningslegenden är bara början. GEL tillför ytterligare en dämpande innovation till märket. Dessutom finns det andra komponenter som stöder din trailrun på bästa möjliga sätt. Tekniken i ASICS GEL-Sonoma i en översikt:

  • Komfort tack vare GEL-teknik: Under årens lopp har ASICS upprepade gånger reviderat sin legendariska dämpning. I dag, även i GEL-Sonoma, erbjuder den därför ett ännu effektivare skydd mot stötar, plus naturlig komfort och förblir samtidigt stabil. Den strategiska placeringen är viktig: där stötarna är mest intensiva på fötterna och lederna under löpning. Täthet och struktur påverkar flera behagligt mjuka skumskikt. På så sätt främjar ASICS GEL-Sonoma en naturlig löpstil och erbjuder både komfort och stabilitet.
  • Ännu mer komfort med Amplifoam och Ortholite: För sina löpare kompletterar ASICS GEL med ytterligare skumkompositioner i mellansulan. Amplifoam används i GEL-Sonoma. Materialet ger en behagligt mjuk dämpning, men har en högre densitet än andra varianter och är därför mer robust. Perfekt för vandringen. Särskilt eftersom en Ortholite-sula gör känslan av trailrunning med ASICS GEL-Sonoma ännu mer behaglig.
  • Robust yttersula för intensivt stöd: Så snart du lämnar asfalterade vägar kommer du att stöta på gupp, rötter, små stenar och släta och grova ytor. Din löparsko bör kompensera för allt detta på bästa möjliga sätt - och det är därför ASICS har gett GEL-Sonoma en intensivt profilerad yttersula. Den är utformad så att du kan känna det nödvändiga greppet i olika riktningar, vilket gör att den håller länge även under intensiva löprundor i stället för att slitas ut snabbt.
  • Ny lister för ännu mer komfort: ASICS har anpassat listerdesignen igen för den senaste GEL-Sonoma. Särskilt runt mittfoten och hälen. Skon sitter nu ännu bättre där. Samtidigt ger märket dig en rymligare tåbox, medan de syntetiska sömmarna i överlägget binder foten bekvämt till skon. Samtidigt är de så fasta att du inte glider runt. ASICS GEL-Sonoma är också optimerad för neutral pronation.

ASICS GEL-Sonoma - Optimal för trailrunning och lätta vandringar

Även om den andningsbara överdelen påminner om en löpare, kommer ASICS GEL-Sonoma verkligen till sin rätt utomhus. När du dras till naturen, utanför de upptrampade vägarna, kommer den att stödja dig effektivt. Tack vare den robusta, intensivt profilerade yttersulan är GEL-Sonoma utformad för trailrunning och lätta vandringar. För särskilt ogynnsamma väderförhållanden kan du också hitta modeller med ett extra GORE-TEX-membran i vår ASICS GEL-Sonoma Shop.

ASICS GEL-Sonoma Shop på Keller Sports

Det är ofta komplicerat att ta ut trailrunneren i naturen innan du fattar ditt köpbeslut. Du kommer dock att få nödvändig förhandsinformation. På Keller Sports testar vi trailrunners som ASICS GEL-Sonoma intensivt och sammanfattar våra erfarenheter för dig. ASICS har för länge sedan upptäckt trailrunning för sig själv. Så du är väl förberedd på det stora urvalet i vår ASICS GEL-Sonoma Store.

Du kan beställa ASICS trail running-skor online på Keller Sports. Du kan få ASICS GEL-Sonoma i olika färger, för kvinnor och män. De har också ett GORE-TEX-membran. Vårt nyhetsbrev håller dig informerad om nya ASICS GEL-Sonoma-erbjudanden, som du kan kombinera med vår populära premiumrabatt.