Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Asics Glideride - utmärkt för långa sträckor

Om du tränar långa sträckor eller uthållighetslöpningar är Asics Glideride den perfekta följeslagaren. Den här effektiva skon har utvecklats för löpare för vilka ingen sträcka är för lång. Det japanska premiummärket kombinerar högsta möjliga funktionalitet med optimal komfort och skapar en serie högkvalitativa och effektiva löparskor med Glideride som du inte vill ta av dig.

Tekniska höjdpunkter i Asics Glideride:

  • OrthoLite®-sulor
  • TRUSSTIC™-teknik
  • AHARPLUS™-teknik
  • GEL™-teknik
  • FLYTEFOAM™-teknik
  • GUIDESOLE™-teknik

Asics Glideride: Teknik och funktionalitet

Asics Glideride-serien använder olika tekniker som gör skon till en effektiv löparpartner. Med GUIDESOLE™-teknik har löparskon en ergonomiskt formad sula som förbättrar löpeffektiviteten. Den underlättar framåtrullning och stödjer foten vid framåtgående rörelser. Kombinationen av FLYTEFOAM™ dämpningsteknik i mellansulan och FLYTEFOAM™ Propel-tekniken i bottenskiktet ger en mjuk inverkan och en responsiv återgång. Den strategiskt placerade GEL™-tekniken främjar ytterligare stötdämpning. Den mellersta delen av sulan är förstärkt med TRUSSTIC™-teknik - detta förhindrar att skon vrids och ger dig stabila rörelser. AHARPLUS™-yttersulan förbättrar hållbarheten och förlänger skons livslängd.

Asics Glideride - komfort och passform

En bra löparsko ska inte bara stödja din gång, utan också garantera långvarig komfort. Tack vare den innovativa nätöverdelen anpassar sig Asics Glideride till din fots naturliga rörelse. Tack vare materialets höga andningsförmåga erbjuder skon utmärkt luftcirkulation och håller därmed dina fötter behagligt svala och torra. Tack vare sin låga vikt och sitt fasta grepp om foten ger Glideride en optimal löparupplevelse på långa sträckor.