Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASICS GT-2000 - VAD NAMNET PÅ LÖPARSKOR BETYDER

ASICS GT-serien har funnits i ett antal år i olika kvaliteter. GT står för Grand Tourismo. Tillägget Grand Tourismo beskriver vanligtvis mycket bekväma och välmotoriserade modeller. Detta är exakt fallet med ASICS GT-serien. ASICS GT-2000 ligger mellan den något mindre dämpade GT-1000-versionen och löparskorna GT-3000 och GT-4000. De viktigaste skillnaderna mellan de olika skorna är dämpningen och typen av pronationsstöd.

Alla GT-modeller, inklusive ASICS GT-2000, är perfekta för långa löprundor på asfalt och lätta stigar. ASICS GT-2000 är idealisk för löpare som tenderar att luta vristen inåt när de springer, särskilt för löpare som tenderar att luta vristen inåt när de springer. Dess olika tekniker gör den stark när det gäller komfort, stabilitet och hållbarhet. Det är också därför den är en av de mest sålda löparskorna från ASICS.

TEKNIKEN HOS ASICS GT-2000

ASICS är kända för att ständigt utveckla sina löparskor. Med ny teknik och nya material uppdateras skorna ständigt för att uppnå ett så perfekt resultat som möjligt. När det gäller skor med stöd spelar stabilitet och komfort huvudrollen. Här vill vi presentera de fyra viktigaste teknikerna som gör ASICS GT-2000 till den löparsko den är.

  • Dynamic Duomax: Som nämnts ovan har ASICS GT-2000 Dynamic Duomax pronationsstöd. Det är en märkbar båge på insidan av foten. Det är mindre uttalat än det rena Duomax-stödet som finns inbyggt i ASICS GEL-Kayano, till exempel. Dynamic Duomax-stödet fungerar mer som ett trötthetsstöd. Efter några kilometer blir fotlederna och ligamenten lite mer instabila. Det är just då som pronationsstödet ser till att du behåller din raka och dynamiska rullrörelse.
  • AHAR Yttersula: Yttersulan på en löparsko som är avsedd för långa distanser måste vara stabil, halkfri och hållbar. I ASICS GT-2000 tar det så kallade AHAR-materialet hand om detta. AHAR är en akronym för ASICS Anti High Abrasion Rubber. Det är en gummiblandning som har förstärkts med Kevlarfibrer och därför är särskilt motståndskraftig. I det särskilt belastade hälområdet används till och med AHAR+. Här är Kevlarinnehållet ännu högre än i AHAR-materialet. Kevlarfibrer är annars kända från skottsäkra västar. Att bära hårt är snarare en underdrift.
  • Mellansula av SpEVA och FlyteFoam Lyte: Mellansulan är viktig för att foten ska landa mjukt och lyfta energiskt när du springer. Comform och reaktivitet är de två nyckelorden. I ASICS GT-2000 används två material för att säkerställa detta. SpEVA är en vidareutveckling av ASICS av det vanliga EVA-materialet och står för Special EVA. Den har samma dämpande egenskaper som EVA, men ökar reaktiviteten avsevärt genom att lägga till små gummibollliknande element. FlyteFoam Lyte är också en vidareutveckling av EVA-materialet. Nanofibrer har lagts till. Detta har förändrat materialets struktur och gjort det mer hållbart och bekvämt att springa i. Bara materialen är ett bevis på ASICS stora uppfinningsrikedom.
  • TPU Trustic System: TPu Trustic System består av ett mycket stabilt TPU-element under mellanfoten. Den håller ihop sulan, ger mindre vridning av mellansulan och ger ett mer dynamiskt intryck av marken. Tack vare TPU Trusitc System i ASICS GT-2000 får du dessutom mer stabilitet när du springer. På så sätt kan du lägga till fler kilometer till din löpning.

ASICS GT-2000 - MÄRKESBASERADE GELBASERADE LÖPARSKOR FÖR MÄN OCH KVINNOR

ASICS GT-2000 har förstås en mängd andra tekniker. Som de flesta ASICS löparskor har GT-2000 den världsberömda GEL-dämpningen i hälen och framfoten. I många år har det varit ASICS varumärke, precis som Air cushion hos Nike eller BOOST-materialet hos adidas. GEL ger en mjuk landning vid varje steg och gör dina leder sköna under träning och tävling.

Detta är exakt det område som ASICS GT-2000 löparskor kan användas på. Ytterligare ett tips: ASICS GT-2000 är inte bara bra för överpronatorer. Som neutral löpare kan du träna dina små fotmuskler på ett nytt sätt då och då i en sko med stöd. Du drar nytta av det något mindre uttalade Dynamic Duomax-stödet. Du bör dock göra huvuddelen av din löpträning i neutrala löparskor.

Oavsett om du är på löpbandet, på vägen eller på grusvägar kommer ASICS GT-2000 att följa med dig varje kilometer och ta dig och din löpning till en ny nivå. Testa det. I vår Keller Sports ASICS-shop hittar du GT-2000 löparskor i olika storlekar, färger och utföranden för män, kvinnor och barn.