Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Förbättra din uthållighet med Asics Metaride

Det vanliga avståndet räcker inte längre för dig. Du vill springa mer, längre och längre. Asics Metaride stöder dig i detta. Med sin ergonomiskt formade sula driver den dig framåt och förhindrar muskeltrötthet. En effektiv och neutral löparsko från den japanska tillverkaren som har visat sig förbättra uthållighet och prestanda. Eftersom du sparar energi med varje steg har du mer energi tillgänglig för hela löpningen. Därför är Asics Metaride bäst lämpad för långa sträckor och uthållighetslöpningar.

Tekniska höjdpunkter i Asics Metaride:

  • GEL™-teknik
  • FlyteFoam™-teknik
  • FlyteFoam™ Propel
  • GUIDESOLE™-teknik
  • HEEL CLUTCHING SYSTEM™

Asics Metaride: innovativ sula för extra drivkraft

Hjärtat i Metaride är den innovativa GUIDESOLE™-tekniken. Den består av tre lager: En särskilt mjuk och en fastare FLYTEFOAM™-skumenhet samt det dämpande GEL™-skiktet i hälområdet. Medan det övre skumlagret skapar en fjädrande effekt, förstärker FLYTEFOAM™ Propel-lagret din studs och ger dragkraft, medan GEL™-tekniken också dämpar dina steg. Tillsammans resulterar detta i en böjd sula som skapar en lutande rörelse på framfoten under löprundan och driver dig stadigt framåt. Vissa modeller i Metaride-serien är också utrustade med HEEL CLUTCHING SYSTEM™. Den här tekniken minskar belastningen på foten som orsakas av överpronation.

Asics Metaride: Komfort och design

Asics Metaride imponerar inte bara med innovativ teknik, utan också med sin utmärkta komfort. CIRCULAR KNIT-överdelen andas och säkerställer luftcirkulationen i skon, vilket håller dina fötter behagligt svala och torra. Tack vare den mjuka geldämpningen svävar du bokstavligen över marken i dessa sportskor. Du hittar Asics Metaride i flera olika färger för män och kvinnor i vår Keller Sports onlinebutik.