• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASICS OUTLET

ASICS anses vara den största löparskor specialist i världen. Men företaget från den japanska metropolen Kobe har inte bara satt standarder för löpande och fitnessbranschen i årtionden utan har också ökat popularitet bland fashionistas. Så det var knappast förvånande att den brittiska modedesignern Viviane Westwood kunde presentera sin egen samling av den legendariska ASCIS GEL-Kayano.

Den snygga löparskon, som redan är i sin 26: e generation, upplevde äntligen en enorm hype i sin ursprungliga version. Med det berömda geldämpningssystemet i sulan, som ASICS uppfann 1985, nätinsatserna på sidan och de färgade detaljerna i turkos och orange, utstrålar skon karaktäristiska retrovibbar som passar perfekt in i den aktuella fritidsutvecklingen.

ASICS REA PÅ KELLER SPORTS - PRISINSAMLARE I PREMIUMKVALITET

Denna kombination av tekniskt avancerade premiumkläder med casual retro-chic finns i vårt ASICS-outlet till attraktiva priser. Bara löparskomodellerna är kraftigt reducerade - du kan också hitta ASICS GEL-Kayano här som ett riktigt fynd. Dessutom erbjuder vår ASICS-rea löparskjortor, byxor, tights, jackor, sport-BH, kepsar och strumpor - alla produkter är billiga att köpa och lätta att beställa med ett musklick.

Så du kan sätta ihop en komplett löputrustning av hög kvalitet för lite pengar och på nolltid. Förresten: ASICS-erbjudanden, som har minskat med upp till 50 procent, kan också minskas med Keller Sports Premium-rabatt på 10 procent för medlemmar.

DE ATTRAKTIVA FÖRDELARNA I KELLERS SPORTSUTLET

  • 100% nya varor i originalförpackningen
  • Premium löputrustning från kända tillverkare som ASICS
  • Innovativ premiumteknik på specialerbjudande
  • Minskade enstaka artiklar till ett budgetpris
  • Våra låga försäljningspriser kan också kombineras med andra rabatter
  • De vanliga returfristerna gäller för ASICS outlet-produkter

ORIGINALFÖRPACKNING OCH HÖG KVALITET: ERBJUDANDEN I KELLER SPORTS ASICS REA

För att inte missa några ASICS-erbjudanden i framtiden är det värt att prenumerera på vårt nyhetsbrev å ena sidan. Å andra sidan kommer regelbundna besök i vår ASICS outletbutik också att löna sig för dig. Där kan du alltid hitta nya bästa erbjudanden för ASICS löparskor och premiumkörningskläder från det japanska märket. Men varför erbjuds de utvalda ASICS-sportartiklarna?

Majoriteten av våra pristräffar i premiumkvalitet är enstaka delar och kvarvarande storlekar från föregående säsong. Om modellerna som erbjuds passar dig, beställ inte B-varor som redan har provats flera gånger. Hos Keller Sports finns det bara högkvalitativ märkeskvalitet från ASICS till rimliga priser. Naturligtvis levereras alla beställningar i ASICS rea i originalförpackningen. Dessutom gäller samma returfrister som någon annanstans på Keller Sports - och den praktiska ASICS-beställningsupplevelsen ingår i alla fall.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.