Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASICS Running: Den perfekta löparupplevelsen

Till skillnad från andra stora tillverkare av sportartiklar har ASICS från början fokuserat på försäljning och ständig utveckling av löparskor och löparkläder - med stor framgång. I dag är det japanska varumärket en av de fem största tillverkarna av sportartiklar och världsmarknadsledare inom löparskor. Så du kan verkligen vara säker på att få ut det mesta av dig själv med produkter från ASICS Running.

ASICS Running-produktutvecklare har trots allt vetat i årtionden hur rätt utrustning påverkar den optimala löpkänslan. Från en mängd olika kollektioner kan du därför välja exakt de produkter som bäst passar din löpstil och dina ambitioner. Samtidigt eliminerar ASICS löparprodukter onödig friktion och gör att du kan fokusera all din energi på att springa - utan att distraheras av stötar eller skavda områden.

Fördelarna med ASICS löparprodukter

Därför hittar du i vår ASICS running-butik alla ASICS running-produkter som du behöver för en perfekt löparupplevelse. ASICS löparskor, löparkläder och löpartillbehör som erbjuder många fördelar som också ökar din löprestanda:

ASICS löparskor

∂-tecknet och de ikoniska tigerremsorna på sidorna har i många år varit synonymt med extremt hög kvalitet och en idealisk passform för din fot. ASICS löparskor klarar allt från sprintar och löpbandsträning till trailrunning och maratonlopp. Tack vare intensiv forskning och vidareutveckling av tekniker erbjuder ASICS löparskor en optimal passform och utmärkt dämpning på alla underlag. Det ger dig ett bekvämt och effektivt träningspass i alla väder och förhållanden.

ASICS löparskor inspirerar inte bara med sin höga funktionalitet utan även med sin design: trendiga, fräscha färger möter starka mönster och sportiga snitt. På så sätt lyckas det japanska märket kombinera funktionella aspekter med modetekniska krav på ett fantastiskt sätt. Med denna perfekta blandning av funktionalitet och stil erbjuder ASICS löparskor i slutändan komfort, stabilitet och dämpning för varje (löpar)tillfälle.

ASICS löparkläder

ASICS Running's premiumprodukter är alla utformade för idrottare som ställer högsta krav på sig själva och sina kläder. Bakom detta ligger intensiv och kontinuerlig forskning samt ett ständigt samarbete med toppidrottare. Det omfattande och sofistikerade sortimentet av ASICS löparkläder stödjer dig hela vägen: oavsett om du tränar på löpbandet, springer i parken eller deltar i ett 10-kilometerslopp. De olika löpartröjorna, långärmade tröjor, sportbehåar, tights, jackor och löparshorts från ASICS Running har en ikonisk design och högpresterande tyger (varav vissa är tillverkade av 100 procent återvunnet material).

De håller dig sval, bekväm, torr och trendig i alla väder. Oavsett om det är MotionDry-teknik som håller kroppen sval när du springer i värmen eller MotionProtect vattentät och vindtät teknik som skyddar dig när du springer i kallt väder. ASICS löparutrustning hjälper dig alltid att optimera din prestation oavsett hur vädret är utomhus.

ASICS Running Tillbehör

ASICS innovativa löpartillbehör ser till att du bekvämt kan bära med dig nycklar, mobiltelefon eller bankkort under träningspasset. Med ASICS telefonficka-armbandet kan du till exempel bära en smartphone under kläderna så att du inte behöver hålla telefonen i handen under träningen och kan koncentrera dig helt på att lyssna på dina favoritlåtar eller podcasts. Det motiverar! Vätskedrivningsbältet från ASICS är däremot det perfekta sättet för löpare att hålla dig vätskekopplad under nästa träningspass. Den fräschar upp! Så oavsett om du ska jogga i lugn och ro eller om du vill springa många mil, är ASICS löparprodukter alltid till hjälp vid din sida.

Stort urval av ASICS löparprodukter i onlinebutiken

Föredrar du att köpa dina ASICS löparkläder online? Då har du kommit till rätt ställe! I ASICS Running Store på Keller Sports hittar du inte bara ett stort urval av fantastiska löparskor, löparkläder och annan löparutrustning från ASICS, utan även fantastiska ASICS Running-erbjudanden. Dessutom ger vi dig omfattande tips och information om viktiga ämnen som materialkvalitet, passform och utrustning. Särskilt när det gäller prestandainriktade löparprodukter är de tekniska specifikationerna särskilt viktiga.

Därför finns det en detaljerad beskrivning av varje enskild produkt i vår ASICS löpbutik. Och det bästa är: Tack vare den snabba leveransen kommer vår leverans att nå dig inom några dagar och du kan börja din nästa körning direkt. Förresten: Om du vill veta mer om rätt ASICS löputrustning kan du läsa våra artiklar i Keller Sport Guide. Där testar vi alltid nya ASICS löparprodukter och ger dig användbara tips om särskilt praktiska funktioner.