Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASCIS LÖPARKLÄDER - FUNKTION PÅ HÖGSTA NIVÅ

Letar du efter rätt outfit till dina ASICS löparskor? Då har du kommit till rätt ställe, för i vår onlinebutik med ASICS löparkläder presenterar vi dig ett stort urval av moderiktiga löparkläder. På så sätt kan du samordna din look perfekt med dina skor. Fördel: Om du köper alla modeller från ett och samma märke kan kläderna kombineras optimalt med varandra, så att du är toppstylicerad för varje träningspass. Naturligtvis ser löparkläderna inte bara bra ut, utan övertygar också med funktionella detaljer i utrustningen.

ASCIS LÖPARKLÄDER - INNOVATIVA MATERIAL

Optimal fukthantering är en av de viktigaste egenskaperna hos löparkläder. Särskilt under intensiv löpträning är god ventilation i kombination med hög andningsförmåga av avgörande betydelse. Dessutom ska materialet vara lätt och ge stor rörelsefrihet. Egenskaper som är en naturlig del av våra artiklar. Detsamma gäller reflektorer, som gör att du syns bra även vid dålig sikt. Dessutom rekommenderas det, särskilt under de svalare månaderna, att välja modeller som är utrustade med den innovativa Windstopper Active-tekniken. De håller inte bara vinden ute utan är också vattenavvisande. Vissa löparbyxor har också en lätt kompressionseffekt som stödjer dina muskler och samtidigt ger en bättre kroppskänsla. Kompressionsmaterialet hjälper musklerna att bättre samla sina krafter och ger därmed mer träningseffekt.De sömlösa modellerna från ASICS garanterar en särskilt hög komfort. Det är åtsittande toppar av mjukt material med mycket få sömmar.

ASICS LÖPKLÄNNING: FÖR MÄN OCH KVINNOR

Hos Keller Sports hittar du de senaste löparkläderna till ett utmärkt pris-prestandaförhållande. Kvinnor kan välja mellan figurnära löpartröjor, feminina shorts, luftiga tank tops, löpartröjor, klassiska T-shirts eller långärmat samt funktionella löparbyxor i olika längder. Jackor med dragkedja, västar och hoodies ingår också i ASICS omfattande sortiment. Liksom mössor och strumpor. ASICS löparkläder finns i många moderiktiga färger och mönster. Utbudet består av skjortor, jackor, västar och byxor. Dessutom innehåller vårt sortiment även praktiska tillbehör som handskar, mössor, kepsar, mössor, svettband och strumpor. En särskild höjdpunkt är "Men's Visibility Pack". Den består av en andningsbar löparväst och en värmeväv. Västen är i ljus neon, har många reflektorer och kan lätt dras över vanliga sportkläder. Med denna fantastiska extrautrustning kommer ingen att förbise dig - oavsett hur mörkt det är!

ASICS LÖPARKLÄDER PÅ KELLER SPORTS

I vårt ASICS-sortiment hittar du en mängd olika modeller av hög kvalitet för din löpträning. För att hitta exakt den modell som passar din löpstil rekommenderar vi att du använder vår sökmask. Den finns till vänster i butiken och filtrerar fram de rätta ASICS löparkläderna för dig. I våra artiklar i Keller Sport Guide stöder vi dig, testar nya ASICS löparprodukter och ger dig användbara tips om särskilt praktiska funktioner. Prova det nu!