Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASICS LÖPARJACKOR - OPTIMAL KOMFORT OCH BÄSTA SYNLIGHET

Föredrar du att springa på morgonen eller på kvällen? Kanske är du en nattlöpare och föredrar att springa dina varv i nattens tystnad? Oavsett vilka temperaturer som väntar dig utomhus är du väl förberedd för alla väderförhållanden med Asics löparjackor. Oavsett om det är minusgrader eller ett sommartorn är löparjackorna från den erfarna japanska tillverkaren vind- och vattentäta och håller dig torr och perfekt luftkonditionerad hela tiden.

Även under de värsta väderförhållandena håller du dig bekvämt torr med modellerna från vår shop med Asics löparjackor. I det stora utbudet hittar du inte bara lätta sommarlovsjackor, utan även trench running jackor från Asics, som tack vare sin långa skärning skyddar dig särskilt bra från regn. Med en helt förseglad fåll, vattenavvisande yttermaterial och magnetlås i kragen kan du alltid klara dig undan vätan i de här Asics löparjackorna.

Asics löparjackor imponerar inte bara med sin skräddarsydda passform, fantastiska funktioner och ovanliga tryck. Funktionaliteten hos de förstklassiga löparjackorna sticker också ut. Huvorna på Asics löparjackor kan justeras individuellt för att passa alla väderförhållanden. Tack vare det andningsbara innermaterialet ger Asics löparjackor alltid bästa möjliga luftcirkulation och transporterar bort fukt till utsidan. De praktiska jackfickorna ger dig också tillräckligt med utrymme för att förvara din mobiltelefon, pengar och nycklar på ett säkert sätt när du springer. Så att du kan koncentrera dig helt och hållet på din löpning.

Asics löparjackor är särskilt lämpliga för nattugglor. Nästan alla jackor från det japanska märket är utrustade med reflekterande element. Detta garanterar att du fortfarande kan ses av andra i trafiken och i dåliga ljusförhållanden. Asics löparjackor är en av de grundläggande sakerna som varje idrottslöpare bör ha i sin arsenal mot vind, väder och mörker. Tack vare det högkvalitativa hantverket är Asics löparjackor alltid det perfekta valet. Både för lugna joggingturer och för ansträngande distanslöpningar.