Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Det är därför du behöver ASICS löparskor.

Dina kläder kan stödja din löpning. De värmer eller svalkar dig. Det kan till och med stimulera dina muskler. Det hjälper. Den viktigaste delen av din löparutrustning är dock dina löparskor. Med hjälp av rätt inställning stöder de din löpstil, förhindrar till och med felaktig belastning och förebygger därmed skador - och det är där ASICS löparskor kommer in i bilden. De skyddar dina leder med intensiv dämpning och ger en naturlig, marknära löpkänsla och stabiliserar foten. Oavsett modell och uppställning är det särskilt viktigt att allt är samordnat.

De olika teknikerna samverkar optimalt för att du ska kunna glida så avslappnat och smidigt som möjligt över vägar, stigar och grus. Det är precis vad ASICS har arbetat med sina löparskor i årtionden. Intensivt. Eftersom ASICS löparskor alltid skapas i samarbete med toppidrottare och forskare. Varumärket har till och med öppnat ett eget innovationslaboratorium. ASICS anpassar löparskor exakt till olika löpartyper, underlag och löpformer och har även utvecklat sin legendariska GEL-dämpning.

Fördelar med ASICS löparskor

Din löparbelastning och löpstil, underlaget du springer på, dina visuella krav - allt detta avgör vilken löparsko du ska köpa. ASICS löparskor erbjuder inte bara olika modeller som kombinerar alla dessa aspekter optimalt. Nej, samtidigt uppfyller märket andra viktiga faktorer på vägen till din personliga löparsko i omedelbar närhet av det optimala:

  • Olika dämpning: Totalt erbjuder ASICS löparskor tre olika dämpningsuppsättningar som anpassar varje enskild löpare exakt till din stil och ditt underlag. Du får lite stöd med "Cushioning"-löparna, medan "Maximum Support"-systemen ger lite mer, "Structured Cushioning" maximal dämpning.

  • Erfarenhet: ASICS har utvecklat löparskor i cirka 70 år och är därför djupt rotad i löparsporten. Därför litar några av världens bästa idrottare på märket från Japan.

  • Olika inställningar: Springer du ett maraton? Eller bara för att koppla av efter jobbet? Är du på väg ut i naturen? Eller använder du stigarna i stadsparken, kanske till och med löpbandet på gymmet? ASICS löparskor finns för alla underlag och för alla ändamål.

  • Hållbarhet: ASICS har ett mål. År 2030 vill företaget också ha hittat hållbara alternativ till de material som vanligtvis används i dag för sina löparskor. Men redan i dag tillverkas allt fler mellansulor på ASICS-löpare av nanofibrer av cellulosa, som kan erhållas från olika växtbiofibrer.

  • Innovativa övre material: Stöd utan att begränsa foten. Detta är den fina konsten att utveckla en löpare. ASICS löparskor är därför tillverkade av mjuka, andningsbara material som också ger det nödvändiga stödet. Dessutom erbjuder märket modeller av löparskor med vattentätt, andningsbart Gore-Tex-membran.

  • Utseendet: ASICS löparskor fokuserar tydligt på funktionen, men försummar inte det visuella. Det finns enkla, monokroma modeller, men också löparskor med neonaccenter, färgglada modeller eller löparskor i naturliga färger. Samtidigt erbjuder det traditionella märket flera färgställningar för många av sina modeller. På så sätt kan du anpassa din ASICS runner till dina idéer, både tekniskt och visuellt.

Särskilda egenskaper hos ASICS löparskor

För att förstå ASICS passion för löparskor är det bara att ta en titt på Kobe. Där etablerade märket ett forskningsinstitut på 1980-talet, där forskare och toppidrottare ägnar sig åt att utveckla löparskor. För att anpassa allting så exakt som möjligt till kroppen koncentrerar sig alla inblandade intensivt på det naturliga rörelseförloppet under löpningen och på den mänskliga anatomin. Det är på så sätt som nya innovationer ständigt skapas, inklusive vidareutveckling av den legendariska GEL-dämpningen. fuzeGEL, till exempel, kombinerar de enastående dämpningsegenskaperna hos modertekniken med låg vikt och enastående reaktionsförmåga. FlyteFoam minskar vikten av traditionella mellansulor för ASICS löparskor med 55 procent. Dessutom erbjuder märket passformer som är särskilt anpassade för bredare fötter, samt greppvänligt gummi och profiler för yttersulan. Och naturligtvis skiljer ASICS också mellan de speciella anatomiska egenskaperna hos löparskor för män och kvinnor. Du får alltså olika tekniker för en mycket bekvämare löpning, komprimerade i alla ASICS löpskomodeller.

Populära ASICS-serien av löparskor

Med sin GEL Nimbus-serie erbjuder ASICS förstklassiga löparskor som är utformade för att möta kraven från långdistanslöpare. Den intensiva men reaktiva GEL-dämpningen är skonsam för leder och muskler, medan överdelen ger andningsförmåga och stöd på samma gång. Märkets GUIDESOLE-skor är också innovativa. Sulan är lätt rundad, vilket förhindrar att fotleden böjs för mycket när du springer. Detta minskar belastningen på rörelseapparaten. Om du letar efter en löparsko för vägen erbjuder GEL-Kayano populära funktioner som stabilitet, dämpning och en övre yta i mesh som andas. För vandringen kan du välja modeller från Sonoma eller Trabuco-serien, helst med Gore-Tex-membran.

ASICS löpskobutik: Löpskor som är skräddarsydda för dig

Nimbus. Kayano. Sonoma. ASICS löpskolebutik på Keller Sports erbjuder dig ett stort urval av ASICS löpskor för män och kvinnor - och naturligtvis märkets mest populära serier. Tack vare olika färgställningar kan du välja exakt den ASICS-löpare som uppfyller dina förväntningar både tekniskt och visuellt och sedan beställa den bekvämt online. Utan någon risk. På Keller Sports kan du returnera dina ASICS löparskor inom 14 dagar om de inte passar. Se bara till att alla etiketter fortfarande sitter kvar på löparen, att den är i sin originalförpackning och att den inte har använts. Dessutom ger vår försäljning dig regelbundet chansen att hitta topperbjudanden på ASICS löparskor.