Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
296, 273, 281

ASICS LÖPSKOR - SPORTSKOR MED TIGERREMSOR

Det som en gång började 1949 under namnet "Onitsuka Tiger" i Japan heter nu ASICS och är ett av världens mest kända varumärken för sportskor. "ASICS" står för "Anima Sana in Corpore Sano". Det latinska ordspråket säger att en frisk kropp är en frisk själ. Det japanska företaget utvecklar och tillverkar tekniskt avancerade löparskor som bygger på innovativa idéer. ASICS har alltid utvecklats sedan starten i den japanska staden Kobe, men det som har förblivit är tigern. Du kan känna igen det japanska varumärkets löparskor på de dynamiska tigerremsorna och bokstäverna med det karakteristiska "∂" (uttalat: Del).

ASICS LÖPARSKOR FÖR YRKESVERKSAMMA

ASICS löparskor är speciellt utformade för ambitiösa idrottare. För att uppfylla de höga kraven arbetar forskarna på det asiatiska märket mycket nära med toppidrottare från hela världen. De nya modellerna testas i stor omfattning i praktiken och revideras vid behov flera gånger - tills allt verkligen passar och sitter. ASICS lägger stor vikt vid en korrekt rörelseföljd. Den anatomiska analysen är en av de viktigaste delarna av forskningsarbetet. På grundval av detta utvecklar experterna innovativ teknik för att ständigt förbättra komforten, särskilt när det gäller stabilitet och dämpning vid löpning.

LÖPARSKOR FRÅN ASICS MED OCH UTAN STÖD

ASICS tar hänsyn till det faktum att det finns olika löptyper genom optimalt anpassade skor. Om din fot tippar något inåt när du springer, är en stabilitetssko med maximalt stöd rätt för dig. I det här fallet förhindrar stödmaterialet på insidan att sulan buktar. Markkontakten är fortfarande mycket bra med dessa modeller. Structured Cushioned-modellerna ger något mindre stöd. Dessa lätta skor har dock en utmärkt dämpning. Väldämpade skor är särskilt viktiga om du är överviktig och springer mycket på hårt underlag. Lätta löpare utan pronation eller med en lätt utåtriktad fot köper gärna neutrala skor. De ger maximal rörelsefrihet och är väldämpade, men har inga ytterligare funktioner för rörelsekontroll.

ASICS GEL LÖPSKOR - I EN KLASS FÖR SIG SJÄLVA

Gillar du att springa mycket långa sträckor och bevisa din uthållighet i maratontävlingar? Då behöver du en särskild modell för långdistanslöpare. Vad sägs om modellen Gel-Nimbus? Den här innovativa skon har särskilt goda återstötningsegenskaper. Övermaterialet av luftgenomsläppligt nätmaterial anpassar sig perfekt till din individuella fotanatomi. En speciell egenskap som Gel-Nimbus delar med andra ASICS-sportsskor är gel-dämpningen i bak- och framfoten. Gelsulan absorberar stötarna perfekt. Gel-Kayano är perfekt för löpning på väg. Den ger mycket stabilitet och skydd och garanterar därmed ett lätt och harmoniskt stegmönster. Gel-Pulse-modellen rekommenderas för medelstora avstånd. Gel-Lyte är en lätt sportsko för fritiden.

VAD DU BÖR VETA OM ASICS LÖPARSKOR

Det japanska varumärkets löparmodeller är exakt anpassade till de anatomiska behoven och tar även hänsyn till löparnas särdrag. Valet av sko bör baseras på ytans beskaffenhet och längden på de sträckor som ska avverkas.

ASICS-modellerna kännetecknas av ett antal positiva egenskaper:

 • utmärkt passform
 • bra dämpning
 • utmärkt stöd
 • låg vikt
 • andningsbar
 • fuktreglerande
 • optimal acceleration
 • skor för olika typer av löpning

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.