Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

  • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
296, 273, 282

LÖPARTILLBEHÖR FÖR TRÄNING OCH TÄVLING

För att du inte ska behöva vara utan musik som ackompanjemang under dina löprundor kan du komplettera din löparutrustning med en MP3-ficka från vår butik med Asics löpartillbehör. Här kan du förvara din mobila enhet bekvämt och stöttåligt. Då kommer du också att lyckas på längre sikt med den nödvändiga lätthet som krävs. Dina favoritspår som får dig att må bra är bara ett klick bort med Asics löpartillbehör! Materialegenskaperna hos Asics löpartillbehörsväskor är alltid utformade för att motstå vind och väder samt fukt. Det är därför du inte behöver oroa dig när himlen drar ihop sig och din träningsrunda tar dig genom ett lätt sommarregn. Med fickorna i Asics löpartillbehör är du alltid uppkopplad! Dra nytta av en idé som är lika enkel som framgångsrik: fäst på höften kan du förvara en vattenflaska här. På så sätt har du alltid den nödvändiga förfriskningen med dig och kan samtidigt koncentrera dig på dina träningsframgångar. Du kan enkelt förbättra dina värden eftersom du inte behöver avbryta löpningen i förtid och kan anpassa löpsträckan till din nuvarande träningsnivå - en förutsättning för kontinuerlig förbättring från löpning till löpning, från träningspass till träningspass. Asiscs löpartillbehör gör det möjligt för dig på Keller Sports!

LÖPARTILLBEHÖR PÅ KELLER SPORTS

Den riktigt stora lösningen finns i ryggsäckar. Men det bästa är: ryggsäckar för löpare från Asics löpartillbehör erbjuder inte bara gott om utrymme för all nödvändig utrustning, de är också riktiga lättvikter: ryggsäckarna väger särskilt lite på grund av det valda materialet och uppfyller därför perfekt dina behov när du springer. Här hittar löparna och utrustningen varandra! Ryggsäckar kan också följa med på långa löpturer. Detta är också fallet med Asics ryggsäckar på grund av deras ergonomiska form, som gör att väskan anpassar sig perfekt till idrottarens kropp. Två anledningar till varför Asics löputrustning också stöder dig optimalt på längre löprundor och främjar dina framgångar under träningen. En annan fördel med flyweight är antalet fack. På så sätt kan du alltid förvara dina viktigaste redskap på ett säkert sätt. Ingenting kommer att gå överstyr och dina mobila enheter är också skyddade från väder och vind. Justera de breda axelbanden för att få en bekvämare passform och du är redo att ge dig ut på vandringen.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.