• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ASSOS I SCHWEIZ: REVOLUTION CYKLING

Revolution beskriver förändringen av status quo. Efter att ingenting är som det en gång var. Toni Maier Moussa har en schweizisk cyklist gjort just detta: Han bytte befintliga hållbara. År 1976 har han sina företags ASSOS grundades Winterthur. På marknaden, gick han med en ny ram för landsvägscyklar. Han var gjord av kol. Enkelt och stabilt samtidigt. Detta följdes i några månader, den första aerodynamiska Cow Horn Race bar samt en drop-format rör set. Han hade tidigare testats i vindtunnel båda var han den första som hade denna idé. Han introducerade också den första cykelbyxor tillverkade av Lycra henne - hon gjorde byxorna tillverkade av bomull och akryl som tidigare använts av en annan på dagen föråldrade. Revolution kubik.

ALLTID NÄRA, SNABBARE

ASSOS stoppade inte ens i spåren av att utveckla sporten i cykling. Två år efter starten, 1978, företaget redan presenterade första anatomiskt skära Timetrailsuit i en cykel race. Han höll fast som en andra hud på kroppen. Snabbt följt med den aerodynamiska V-rim och möjligheten att sublime sponsorer cykling tröjor mer lönsamma innovationer inom cykling. Även efter företaget bostad till San Pietro di Stabio i Ticino, krävs den ökande efterfrågan över tiden mer och mer produktionskapacitet förblev ASSOS innovation.

1995 har utvecklat ett skiktsystem för cykling kläder. Det ska inte bara vara jersey, inte bara jackan, inte bara byxorna. Allt ska vara perfekt matchad så att cyklister kan ta på alla utmaningar. Nästa revolution lyckades 2001 i samarbete med Elastic gränssnitt. Hittills förbättrar sedan inlett samarbete passningen av dina cykelbyxor. Den elastiska insatsen ger en perfekt passform och mindre friktion poäng och den perfekta anpassningen till dina rörelser. Designad hon cykla för alla typer: för långa avstånd, för hård träning, för kvinnor eller män.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1976

 • Grundare: Toni Maier Moussa

 • Huvudkontor: San Pietro di Stabio (Ticino), Schweiz

 • Antal Medarbetare: 51-200

 • Årliga Försäljning: om EUR 171 miljarder

 • Webbplats: assos.com

 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL ASSOS

 • Bevarande: ASSOS producerar kraftfulla och högkvalitativa polyestergarn från återvunna plastflaskor.

 • För Hobby & Professionell Sport: Vare sig det gäller passionerade hobby cyklister eller proffs i BMC Racing Team: ASSOS ger bästa kvalitet.

 • Teknik: Sedan starten ASSOS förändrat marknaden igen med speciellt utvecklade material.

ASSOS CYKLING KLÄDER TILL KELLER SPORTS

Du letar efter den perfekta sportkläder för cykling? I ASSOS Shop på Keller Sports Du kommer definitivt att hitta det! Vi erbjuder dig ett brett utbud av funktionella strumpor, cykling tröjor, underkläder, cykel jackor, cykling shorts, cykel mössor, handskar och arm och Knielingen för temperaturförändringar. Det breda utbudet av Assos är perfekt för varje cykeltur. Huruvida varm eller kall, våt eller torr.

ASSOS KLÄDER: SAMARBETE MED DET BÄSTA

Sedan 2014 ASSOS partner till Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Det var det år då de Arrows Silver har börjat Formel 1 till domineren: Eftersom 2014 vet toppen av motorsporten är inga andra världsmästare mer. ASSOS fokuserar uppmärksamheten i första hand på de särskilda behoven hos piloter under tävlingen och gör det som i produktionen av sin Funkitionskleidung utan kompromisser tillverkas i Europa, för att säkerställa alltid den bästa kvaliteten. I Assos varumärke butik på KELLER SPORTS hittar du cykel funktionella underkläder, cykling tröjor, cykel strumpor, cykelbyxor och vindjackor för cyklister - alla ASSOS i Schweiz.

AV CYKEL FÖRÄNDRA VÄRLDEN

ASSOS stöder laget Dimension Data för Qhubeka - en välgörenhetsorganisation från Sydafrika som försöker att göra med Fährrädern skillnaden. Behövande få cyklar, så de kommer lätt till de platser som kan förändra deras liv positivt och hållbart sätt: skolan, sjukhuset, på arbetsplatsen. Stiftelsen har också fördelat tack vare stödet från Assos redan 90.000 cyklar.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.