• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

BABOLAT - RÄTT STRÄNGAR ASHE, SAMPRAS OCH BORG

Ingen Babolat, ingen tennis. Ganska ekvationen är inte korrekt - var strikt Tennis uppfinnare Walter Clopton Wingfield ett år snabbare än Pierre Babolat. Ändå frans 1875 i Lyon sätta en känsla grunden för Tennis: uppfann strängar av äkta tarmen. Banbrytande både arbete och geni. När fick under de kommande årtiondena legender som Suzanne Lenglen, Arthur Ashe, Björn Borg eller Pete Sampras Grand Slam, Babolat strängar introducerade den första kontakten mellan kände boll och racket sedan. Branden hade hittills men kudde i åtanke. Med Elascord den första syntetiska strängarna tillsattes 1955, innan Babolat multi - en sträng som förde mer bollkontroll och komfort, konsten att racket stringing upp igen till en ny nivå.

BABOLAT ARTIKEL: TVÅ LINJER, A LEGEND

De första årtiondena av branden historia var uteslutande domineras av strängar utveckling. Fram Babolat 1986 sista steget mot portfölj expansionen valde. Elastocross kom ut på marknaden och ändrade den typ av racket stringing evigt. Systemet ger strängarna direkt efter slaget tillbaka i position, vilket i sin tur ökar deras livslängd. En revolution. 1994 presenterade Babolat slutligen hans första racket. Detta följdes av bollar, skor, väskor. Även Badminton material sattes. Så den ikoniska dubbel linje, de två breda ränder som pryder racket strängningen av de bästa tennisspelarna i årtionden, mycket mer än bara en indikation på ursprung strängar och badminton. Babolat produkter har deras kvalitet nu själv ett slags legendarisk status. En status som du kan få en uppfattning du på Keller Sports tack Babolat Store Babolat och försäljning.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1875
 • Grundare: Pierre Babolat
 • Huvudkontor: Lyon (Frankrike)
 • Antal Medarbetare: Omkring 630
 • Årliga Försäljning: cirka 16 miljoner euro
 • Webbplats: de.babolat.com/

3 GODE RÄSAR TILL BABOLAT

 • Teknik: Babolat provisioner studier och utvecklar egna tekniker för att möta kraven från tennis.
 • Professionell Ingång: Babolat tennis Pioneer har alltid arbetat med legender och dra nytta av deras expertis.
 • För Hobby & Professionell Sport: innovativa material från Babolat nytta har alltid varit professionella och hobbyspelare.

BABOLAT BUTIK I KÄLLAREN SPORTS

Babolat maxim är mitzugeben dig bästa möjliga utrustning för ditt spel. För denna brand, till exempel utvecklat woofer system som förlänger kontakten mellan strängarna och boll, så att styr ökar. Eller Cortex Technology, vars racket struktur förbättrades också bollkontroll. Babolat erbjudanden i skor är baserade i sin tur uttryckligen begäran av tennis och badmintons till snabba riktningsförändringar, på grund av plötslig stopp. Dämpning och stöd är därför mycket hög - åtmin Keller Sports du får alla dessa Babolat produkter online. Som Babolat återförsäljare vi bär både racketar och skor, både Tennisväskor och bollar, tennis strängar och grepp. Den funktionella tennis kläder av det franska märket, långa träningsbyxor, shorts och kjolar, plus matchande skjortor hittar du också i vår butik Babolat.

NADAL. THIEM. MUGURUZA - BÄST AV RACKETAR

Den tennisbana som en lekplats. För dig. För Babolat. I över ett sekel, utrustar branden de mest framgångsrika manliga och kvinnliga spelare i världen med bästa möjliga material. Och det kommer att förbli så snabbt. Hans avslutade normalt rätt razzia i Franska Öppna rinner genom Rafael Nadal alltid med sin Babolat racket i handen. Österrike Best, Dominic Thiem, och fransmannen Jo-Wilfried Tsonga att spela med den dubbla linjen på flaskan. I damernas Garbiñe Muguruza vann med Babolat racket redan Franska Öppna och Wimbledon. Den förra världsettan Caroline Wozniacki och storlekar Julia Görges och Karolína Plíšková förtroende franska elden. Bästa bolag för ditt spel.

BABOLAT PRODUCTS: STUDIER FÖR FLERA STOPP PÅ BANAN

Eftersom sporten tennis är bara vid foten av särskilda krav, använder Babolat sina årtionden av erfarenhet för att ge dig rätt sko med domstolen. Med däcktillverkaren Michelin brand utvecklat en speciell gummiblandning som ökar greppet och hållbarhet i samband med en viss profil. För att avgöra var påfrestningarna på foten i tennis är särskilt höga, Babolat var också provisioner studier. Resultatet var att bearbeta branden i deras unika LSS-system. Detta ger skon ett slags exoskelett som ger foten vid de tre avgörande punkter särskilda stopp. Det i sin tur kommer de innovativa dämpningssystem av skorna i täta byten av riktning på banan att bära.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.