Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
1687

SVART ROLL: TRÄNA SOM "TEAMET"

Jürgen Dürr visste inte ens ordet fascia när han såg träna tyska landslaget under 2006 med en vit rulle. Coach Jürgen Klinsmann, enheten hade tagit från USA, arbetade spelarna flitigt sina muskler med det. Dürr informerade berörda enheten och såg ett behov av förbättring. Han var missnöjd med utseendet och kvaliteten och uppfann med en kollega mögel beslutsfattare roll nya: hölls i elegant svart och tillverkade av luktfri, mycket stabilt skum polypropylen. The Black Roll föddes och gjordes från början i Tyskland. Så framgångsrik som nu också kan producera Blackroll det amerikanska företaget. Och fotbollslaget är nu utrustad med träningsutrustning och små verktyg Physio Blackroll. Inom detta samarbete med DFB Blackroll det finns även en separat Performance Kit med orden "Teamet".

I RULLAR - BLACK I RULLE BUTIKS

I nära samarbete med idrottare, forskare, läkare och sjukgymnaster arbetar företaget Blackroll sedan starten arbetat med att utveckla hälsofrämjande produkter. Med Blackroll, vilket kan öka elasticiteten i muskler och fascia, vilket således förbättrar välbefinnandet, gjorde ett sensationellt debut. Snabbt som självmassage rulle har etablerat sig på marknaden, är den oumbärliga gym. Men det stoppade inte på enkla Faszienrolle - laget som leds av grundaren Dürr utökad produktportfölj stadigt.

Samtidigt finns det utöver standard Blackroll även de med olika former, diametrar och hårdhetsgrader. Fler och fler produkter så att bearbeta mer riktad till specifika muskelgrupper. Till exempel Black Roll Ball för rygg, nacke och armar. Även Duoball lindrar spänningar och kan minska ärrvävnad när de används regelbundet även. Men den obestridda höjdpunkten av den senaste utvecklingen är en Blackroll vibrerande kärna. Genom vibrationsmassage intensitet klassiska Blackroll förstärks och åter ökat omsättning - passande, det går under namnet "booster".

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2007
 • Grundare: Jürgen Dürr
 • Huvudkontor: Bottighofen (Schweiz)
 • Antal Medarbetare: 24
 • Årliga Försäljning: inte specificerat
 • Webbplats: blackroll.com
 • Sport: Träning

3 GODE RÄSAR TILL BLACKROLL

 • För Hobby & Professionell Sport: Eftersom användningen av Blackroll är enkel och effektiv, rekommenderas för professionella och amatöridrottare.
 • Awards: 2009 Black Roll fick fysio pris Thieme Verlag för "Erbjudandet med störst nytta för målgruppen."
 • Bevarande: Blackroll produkter kan återvinnas utan kemikalier och 100 procent.

BLACK ROLL PRODUCTS I KELLER SPORTS

Förutom de olika varianter av Blackroll inklusive vibrerande Blackroll Booster du hittar i källaren Sports Shop, de övriga utbildningshjälpmedel av Black Roll: Rulla Black Ball, Duoball, Twister och även Peformance Kit "Teamet". Dessutom Blackroll laget utvecklats under de senaste åren och Posture hållning tränare och hög kvalitet, hållbara motion band - även i vår Blackroll lager för att finna. För detta erbjuder vi även Blackroll träningsmatta. De halkskydd säkerställer yoga för ökad säkerhet och komfort under din. I själva verket, yoga och övningar med Blackroll produkterna kompletterar varandra perfekt, som båda ger rörlighet, smärtlindring, avkoppling, god hållning och välbefinnande i idrott och vardag. All Blackroll handlar du hittar i källaren Sports Store.

PRESTANDA ATLETER TRUST THE BLACK ROLL

Eftersom de positiva effekterna av funktionell träning är så olika Black Roll, lita på henne många professionella idrottare. Vare sig för snabbare regenerering, den allmänna förbättringen i prestanda eller funktionell träning, inklusive särskilda övningar för Blackroll. Således Telekom Baskets Bonn den tyska banan cykelteam, Claudia Pechstein och Lindsey Vonn arbeta tillsammans landslaget, bland annat med produkter från Black Roll. Allt de ökar med Blackroll deras flexibilitet, balans, rörlighet och styrka genom intensiv självmassage.

Prioriteten topp för företaget Blackroll men det är att bidra till din hälsa. Det handlar inte bara om självmassage och träning med Blackroll, men också för miljön. Samtliga produkter är officiellt testade "Made in Germany", inklusive AGR kvalitetsstämpel (förutom "Blackroll Block") utmärkt och DIN standard certifiering. Detta säkerställer att de är fria från skadliga kemikalier återvinningsbara och 100%.

FASCINERANDE FASCIA

I medicin sport en revolutionerande nytänkande ägde rum under de senaste åren. Fascia flyttade med sin funktion för människans anatomi och biomekanik, betydande uppmärksamhet - både i tävlingsidrott, liksom amatöridrottare. Fascia är bindvävsstrukturer av de omgivande som vita, nästan transparenta skal muskler och organ. Är samspelet mellan störd fascia och muskler, kan det orsaka smärta. I det här fallet tycker en att tala om "bundna fascia", som är bland de vanligaste orsakerna till muskel eller ryggsmärta. Med en speciell ramp utbildning för självmassage är anpassad till Black rullar fascian kan vara släta igen och smärtan avtar.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.