• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FRÅN MILANO I VÄRLDEN - HUR MAN CASTELLI CYKLA LEVERANTÖR HAR

Vad är en av de mest innovativa företag för hög kvalitet cykling kläder idag, var en gång en liten skrädderi för sport textilier i Milano. Vittore Gianni öppnade sin butik i 1876. Snart var han syetui för den legendariska fotbollsklubbar AC Milan och Juventus. Han levereras också Milan Ballet med sina varor. sedan från 1910 gjorde han första gången särskild funktionella kläder för den berömda tävlingscyklist Alfredo Binda de fem gånger Giro d'Italia och tre vann i karriären road VM-titel.

Det var början på något stort. 1935 slutligen Amando Castelli steg in i företaget, far till namne Maurizio Castelli, innan han helt tog 1939:e Han bekräftade under de följande decennierna, bindningen till cykling och utrustade fler yrkesverksamma med sofistikerade Castelli tröjor och -Radhosen ut. Hittills har denna unika för sin kvalitet, innovativ teknologi och tidlös italiensk design känd.

CASTELLI: ITALIENSKA INNOVATION FÖR CYKLING

Cyklister och cykel fans känner honom: den vita skorpionen i en röd cirkel sedan sjuttiotalet år som en logotyp på premiumprodukter emblazoned Castelli Cykling. Det infördes företaget heter som Maurizio Castelli efter hans efternamn. Idag är skorpionen för den exempellösa innovation i företaget, som har dominerat sporten cykling kläder och förändrats som ingen annan. Aerodynamisk Lycra shorts spandex, den första funktionella termiska kläder för vintern ridning, Y Progetto stoppning, den första samlingen för kvinnor i cykling: alla uppfinningar gjorda av Castelli. För lycra shorts Castelli 1979 även fått den åtråvärda "Corriere dello Sport Discobolo". Vare sig professionell eller amatör cyklister: "re använda Cykling tröjor, cykelbyxor, mössor och handskar från Castelli butiken du alltid aktuell.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1876

 • Grundare: Vittore Gianni

 • Huvudkontor: Fonzaso (Italien)

 • Antal Medarbetare: Inga Detaljer

 • Årliga Försäljning: inga detaljer

 • Webbplats: castelli-cycling.com

 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL CASTELLI

 • Teknik: Castelli är den största drivkraften för innovation i cykling kläder. Ett flertal utmärkelser bevisa detta.

 • Professionell Ingång: Top teknik och italiensk design - Castelli kombinerar både den högsta nivån.

 • För Hobby & Professionell Sport: Castelli uppgraderas för generationer avgudar cykling och är populärt bland seriösa amatörer.

ALLT FÖR PROFI OCH HOBBY IDROTTARE - CASTELLI PRODUCTS I KELLER SPORTS

Vare sig det gäller professionella eller amatör cyklister: När Keller Sports, erbjuder vi mycket funktionella kläder för kvinnor och män. Förutom cykling tröjor och byxor, vi som handlare Castelli även tillbehör såsom mössor och handskar av den traditionella italienska företaget inom området. Technology, komfort och design - det är de kärnkompetenser i Castelli. är populär som tyget "espresso" jersey från den nya, extra mjuk Punto material. Den har en dragkedja framtill och en ny påse design som speciellt passar tätt, men är fortfarande rymliga. För längre resor inkluderar bärar-shorts "Premio 2" är med sin mjuka och flexibla Forza material och lycra för en lätt komprimering utan obehagliga spänningar.

ALLESTÄDES NÄRVARANDE AT TOUR DE FRANCE OCH GIROD'ITALIA

I den stora cykellopp, vare sig i Tour de France eller Giro d'Italia, är han på permanent display: den vita scorpion i den röda cirkeln. Han är kännetecken av Castelli varumärke. Den enorma innovationskraft hos tillverkaren gör tröjor och byxor för cykling yrkesverksamma att spets leverantör, vilket garanterar för TV närvaro av logotypen. Sedan 2017 Castelli är också den officiella outfitter av de tidigare Sky team till platsen Stars Geraint Thomas och Chris Froome, som går från våren 2019 under det nya namnet Team Ineos i början. Även olika topp triatleter som tvåfaldig Hawaii vinnaren Patrick Long bär skorpionen på bröstet - han bär föredra framför PR hastighet Suit av Castelli.

MOT STRÖMMEN - HUR CASTELLI COLOR I CYKEL VÄCKS

Castelli har förändrats många innovationer cykel racing avgörande. Proffs och amatörer svär jerseys, byxor och tillbehör av italienska märket. Men också visuellt cykla utan Castelli inte idag vad det är. Giro d'Italia 1981 skickade Maurizio Castelli en handfull professionella i turkos lycra shorts i början - i en tid då officiellt ordineras som svarta byxor. Förbundet straffas företaget på grund av hemlig operation, men den första pråliga färgeffekten i cykling visade en ihållande effekt.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.