• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CMP: MARKNADEN OCH FAMILJEN

Den medelstort företag CMP har sina rötter i den södra kanten av Alperna i Italien. Över sin stad, Bassano di Grappa, de ser de italienska alperna. Varje börjar titta i fjärran en påminnelse, vilken kraft och vad en naturens skönhet. Den italienska sport varumärket CMP Campagnolo kan se tillbaka på en 50-årig historia. Grunden för företagets deponerade Maria Disegna och deras söner Andrea, Mario, Antonio, Silvano och Giorgio. Genom sin passion och engagemang varumärket en av de ledande traditionella företag kan växa i kläder för utomhussporter och skidåkning.

Idealiska förhållanden för att utforma robusta sportmode och test för funktionalitet. Utflykterna i Campagnolo familjen blev en ledstjärna som berättar efterhand av en familj som alltid gick om sitt arbete med passion och engagemang - och så var grunden för utvecklingen av de mest innovativa klädföretaget inom idrotten. År 1960 bröderna grundade företaget Fratelli Campagnolo. Även då de väsentliga värderingar som naturen och livet skulle kärlek i fri luft.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1965
 • Grundare: Maria Disegna, Giorgio Campagnolo (Fratelli Campagnolo)
 • Huvudkontor: Vicenza (Venetien), Italien
 • Antal Medarbetare: Mer Än 200
 • Årliga Försäljning: EUR 150 miljoner
 • Webbplats: cmp.campagnolo.it
 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL CMP

 • Multi-Funktionalitet: CMP kombinerar funktionell utomhus lämplighet med en sportig design.
 • Bevarande: I över 20 år har avklippta CMP med Öko-Tex Standard, till exempel certifierade.
 • Rättvisa: CMP har krävande standarder som krävs för att: Vid val av leverantörer av råvaror, kvalitet och säkerhet, liksom alla produktionssteg.

THE "CAMPY" -STIL CMP PRODUCTS

Oförändrad CMP vill hjälpa idag för att anta utmaningar och uppnå nya mål och om igen. Med CMP bor och ni älskar en aktiv livsstil. Stilen? Kallas av fans kärlekssmeknamnet "Campy". Vanligtvis italienska, med livsbejakande färger och ett sätt som du själv kan ses överallt. Intervallet kan vara i sportkläder, inget att önska: CMP utför ett brett utbud av aktuella trender och stilar för kvinnor, män och barn - oavsett om ett par dagar med familjen i fjällen eller sommaren på stranden. Den Campagnolo fleece är en av de egenheter av märket, eftersom det är egenproducerade av CMP. Det finns fleece i olika typer och mönster för varje hud och Wämetyp och för varje aktivitet. Här, CMP arktiska fleece och high loft fleece är gosiga varma, stretch prestanda fleece, emellertid är elastisk och lätt.

De grid-tech fleece övertygar med hög andningsförmåga och den sticka-tech fleece är helt värmeisolerande. Varumärket själv refererar till honom som "historiska bakgrunden till företaget." Alla väder en lösning, alltid av högsta kvalitet: Stretch prestanda som är lätt och elastisk; Grid teknik, särskilt tunn på grund av dess gitterstruktur och andas; Loft det själv för värme vid höga temperaturer under fryspunkten. emellertid CMP ClimaProtect används inom skid- och utomhusbruk. Det har utformats av CMP självt, bildar en särskild termisk tyg beläggning. Det gör tyget andas, säkert och bekvämt på samma gång. CMP ClimaProtect producerar en behaglig kroppsklimat i varje rörelse i området utomhus.

CMP FÖR DIN BERGTOUR

Fjällvandringar, vandring, vandring och terränglöpning efterfrågar. Här är det viktigt att ha rätt sko. CMP ger bergsklättring och vandring i synnerhet halkfria skor som håller foten stabilt med varje rörelse. Oerhört viktigt för promenader i fjällområdet är också dämpningen vid varje föreställning. För värme ger ClimaProtect teknik. För att köra entusiaster håller CMP lätt, andas skor redo. Skorna kan vara både på grusvägar och bergsstigar som används för vertikala Races. Stabilitet och manövrerbarhet nådde märket av den maximala dragkraft på sulan. De löparskor är utrustade med Campagnolo CMP med ClimaProtect teknik.

CMP - REAL PEOPLE

CMP inte annonsera med italiensk superstar, även om de kunde. Det finns till exempel Ivan Geronazzo. Under dagen är han vinmakare. På kvällen, när druvorna flytande, drar han spår löparskor av CMP och körs i bergen i Prosecco, som 30 kilometer. Ibland kommer han att köra kläder CMP till arbetet. Han driver nu det italienska landslaget. CMP. Riktiga människor. Riktiga produkter.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.