Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

UTRUSTAD FÖR VÄDER OCH VIND MED CAMPAGNOLO

Oavsett om du är på en vandringstur eller vill berika din höst- och vintergarderob - högkvalitativa friluftskläder har många fördelar och gör att du kan klä dig lätt och väl skyddad. Den italienska märkestillverkaren Campagnolo är inte bara känd för sitt utbud av cyklar och cykelkomponenter, utan även för sina klädesartiklar i CMP-märkesutgåvan och har allt som är oumbärligt för utomhusaktiviteter.

OPTIMALT KLÄDD MED CAMPAGNOLO OUTDOOR

Campagnolo grundades 1933 och har varit känt utanför cykelsporten i årtionden. På grund av den stora efterfrågan från cyklister kompletterades tillverkarens tekniska komponenter snart med utomhuskläder som är bekväma att bära och uppfyller cyklisternas särskilda krav. Under årtiondena har detta resulterat i kollektioner av högkvalitativt friluftsmode som är lika intressanta för andra fritidsaktiviteter som för vandring eller vintermånadernas minusgrader. Fokus i CMPs sortiment ligger på jackor, som omfattar många olika varianter, från soft- och hardshell till fleece.

UPPLEV DE FUNKTIONELLA FÖRDELARNA MED CMP-UTOMHUSKLÄDER

De flesta av Campagnolos jackor och västar för utomhusbruk är flerskiktade, vilket kombinerar en värmebuffert med hög andningsförmåga i tyget. Innovativa och syntetiska material används liksom naturliga fyllnadsmaterial, som har ingått i exklusiva friluftskläder i årtionden. Med stora ytterfickor och huvor erbjuds huvud och händer ytterligare skydd, med innerfickor och fack i CMP:s friluftskläder kan du skydda dina tillbehör optimalt på alla äventyr. Dessutom används olika stängningsmetoder, t.ex. kardborreband, knappar eller dragkedjor, för att tillgodose de rådande utomhusförhållandena.

PRISMEDVETET UTRUSTAD FÖR DINA UTFLYKTER MED KELLER SPORTS

Förutom jackor av märket Campagnolo erbjuder Keller Sports ett brett utbud av prismedvetna kläder för sport och fritid. Från klassiska träningsjackor och tröjor för tävlingar till fritids- och friluftskläder hittar du allt som Campagnolo och andra märkestillverkare från adidas till Jack Wolfskin har att erbjuda dig. Varje produkt i vår butik beskrivs i detalj med många produktdetaljer, så att du enkelt kan göra ditt val på internet.