Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CAMPAGNOLO - ITALIENSK CHIC MED HÖGSTA FUNKTIONALITET

Märkestillverkaren grundades i Vicenza 1933 och blev främst känd för sitt sortiment av professionella cyklar och komponenter. Eftersom optimala kläder är avgörande för cyklister som åker långa turer utomhus, lade Campagnolo snart till sina egna kollektioner till sortimentet. Fokus i produktsortimentet ligger på jackor. Utanför cykelscenen är jackorna för damer och herrar också uppskattade tack vare sin förstklassiga kvalitet och sina värmande fyllnadsmaterial för att säkert klara sig igenom kyla, snö och regn. Som du själv kan upptäcka på nätet har jackorna tagit fasta på den exklusiva och eleganta designen i typiskt italienskt mode.

UPPLEVA DE FUNKTIONELLA FÖRDELARNA MED JACKOR UTOMHUS

Många av märkets jackor använder polyamid som inner- och yttermaterial, medan naturligt dun blir den unika värmebuffern i de sportiga och eleganta ytterkläderna. Tillsammans isolerar materialkombinationen optimalt, samtidigt som den extremt lätta tygvikten ger en behaglig komfort. Campagnolo har tagit med praktiska extrafunktioner som en dold huva eller rymliga ytterfickor i många kollektioner för att ytterligare öka komforten på cykelturer eller vintervandringar. De mindre isolerade jackorna från det italienska märket är även lämpliga som elegant regnskydd under vår- och sommarmånaderna och blir en praktisk följeslagare i resgods.

BESTÄLLA KLÄDER FÖR UTOMHUSBRUK PÅ NÄTET TILL LÅGA PRISER

Keller Sports känner till behoven hos idrottare och andra fritidsaktiva personer och erbjuder dig därför ett mångsidigt urval av Campagnolo-kläder för utomhusbruk i denna kategori. De billiga erbjudandena tilltalar både män och kvinnor och uppfyller dina önskemål om skyddskläder för friluftsliv, från dunjackor till baselayers. När du köper online kan du vara säker på ett attraktivt pris för alla Campagnolo-produkter, kompletterat med ett högkvalitativt utomhusutbud från andra tillverkare. Bekanta dig med vår onlinebutik med sitt sportiga utbud och välj italiensk märkeskvalitet!