Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CMP OUTDOOR JACKOR - ITALIAN CHIC BY CAMPAGNOLO

Märkestillverkaren grundades i Vicenza 1933 och blev främst känd för sitt sortiment av professionella cyklar och komponenter. Eftersom optimala kläder är avgörande för cyklister som åker långa turer utomhus, lade Campagnolo snabbt till sina egna kollektioner till sortimentet, som även innehåller funktionella jackor. Utanför cykelscenen är jackorna för damer och herrar också uppskattade tack vare sin förstklassiga kvalitet och sina värmande fyllnadsmaterial för att säkert klara sig igenom kyla, snö och regn. Som du själv kan upptäcka på nätet har jackorna tagit fasta på den exklusiva och eleganta designen i typiskt italienskt mode.

FUNKTIONELLA JACKOR FRÅN CMP FÖR UTOMHUSBRUK

Många av märkets jackor använder polyamid som inner- och yttermaterial, medan naturligt dun blir den unika värmebuffern i de sportiga och eleganta ytterkläderna. Tillsammans isolerar materialkombinationen optimalt, samtidigt som den extremt lätta tygvikten ger en behaglig komfort. Campagnolo har tagit med praktiska extrafunktioner som en dold huva eller rymliga ytterfickor i många kollektioner för att ytterligare öka komforten på cykelturer eller vintervandringar. Mindre isolerade jackor från det italienska märket är även lämpliga som elegant regnskydd under vår- och sommarmånaderna och blir praktiska följeslagare i resebagaget.

KÖPA CMP UTOMHUSJACKOR ONLINE

Keller Sports känner till behoven hos idrottare och andra fritidsaktivister och erbjuder dig ett mångsidigt urval av utomhusjackor från Campagnolo i den här kategorin. De prisvärda produkterna är attraktiva för både män och kvinnor och passar dina önskemål om skyddande ytterkläder, från dun till softshelljackor. När du köper online kan du vara säker på ett attraktivt pris för alla jackor av märket Campagnolo, kompletterat med ett högkvalitativt utomhusutbud från andra tillverkare. Bekanta dig själv med Keller Sports onlinebutik med sitt sportiga utbud och välj italiensk märkeskvalitet!