• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

CIGARETT PÅ SLUTTNINGARNA

Det hela började 1923. Paret Mario och Irma Colombo hade en vision, drömmen om självständighet. Tillsammans meddelade de sin fasta anställning, att grunda "Manifattura Mario Colombo". Ett litet företag som hade specialiserat sig på tillverkning av stövlar och mäns hattar. Kläder, som haft stor popularitet i tjugoårsåldern. Men snart, mer koncis att hitta något skrymmande Företagsnamn föranledde en ny Mario. Tillsammans med några vänner skrev han idéer om en cigarett före den aktuella varumärket blev klart. De tre första bokstäverna i det sista och de tre första bokstäverna i förnamnet: Colmar föddes. Colmar växte snabbt gjorde sig med sina högkvalitativa produkter även utanför Italien ett namn. År 1936 hade företaget över 100 anställda och sålde sina produkter, bland annat till Persien och Egypten.

Efter den fascistiska regimen hade invaderats av Benito Mussolini i Etiopien och det är Nationernas Förbund med exportförbud, var blomstrande företag inför sin första stora kris. Tills kusin Edoardo Sala, som ledde ett bomullsspinneri, gjorde ett avgörande förslag. att sätta i tillägg till arbetskläder utöver de tidigare producerade damasker och hattar. Dess speciellt utvecklade bomull kallas "Massawa 10" kännetecknas av sin behandling med kemiska medel, som inte bara förhindrade krympning och förlust av kvalitet när du tvättar, men ovanpå det enormt det vände snö kompatibla. Och så utrustad Colmar Leo Gasperl, den första rekordhållare i hastighet skidåkning med en speciell Skimantel påminde formen av en vinge kostym. Colmar och vintersport: En kärlek som ska hädanefter inte gå ut.

VID SNOW: COLMAR

Med Colmar Sport, den italienska etiketten från Monza sport för skidåkning och utomhus äventyr, komfort och stil levererar raffinerade United. Nästan 100 års erfarenhet och expertis inom vintersport är en garanti för dunjackor och skidkläder med stil och hög komfort. Utformningen av samlingar av Colmar för män och kvinnor är subtil, modern och sofistikerad. Italiensk elegans, Colmar sänder skickligt på dess funktionella sportkläder. Företaget med säte i Monza utvecklade sin skidkläder i decennier och tillsammans med professionella idrottsmän. Därför är sport tekniskt mogna och passar både nybörjare och proffs. Med de fashionabla skidjackor du gör offpist en bra siffra. Efter andra världskriget Colmar utrustat italienska skidförbundet med sina bästa produkter. Samarbetet varade i flera årtionden, regnade det under vilka medaljer vid VM och vinter-OS för Colmar-idrottare. Också på grund Colmar feilte ständigt i nära samråd med banan stjärnorna i hans material.

Tillverkaren av Monza för de olympiska spelen har utvecklats av 1952, den första verkligt aerodynamiska nylon skidjacka gjord av elastisk tyll, skidåkaren Zeno Colo början högst upp hissas på pallen, och senare blev en storsäljare bland amatör skidåkare. När det gäller snö, Colmar - så parollen "In caso di neve, Colmar" utvecklats som följd. En tydlig indikation på att Colmar är den perfekta följeslagaren för backen och i allmänhet i snön. Den stora boomen upplevt Colmar men i slutet av åttiotalet, när en viss Alberto Tomba förtjust skidvärlden. "La Bomba", som italienarna kallas, formade en hel epok med sin oefterhärmliga stil och är fortfarande betraktas som en av de bästa skid åkare genom tiderna. På den tiden bytte företaget också sin logotyp. Den klassiska röda cirkeln som hade omgiven företagets namn under många år, har ersatts av en stiliserad snöflinga, som föregicks av ordet Colmar - bör logotypen så visar i tur och ordning på kärnkompetens i företaget.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1923
 • Grundare: Mario Colombo
 • Huvudkontor: Monza, Italien
 • Antal Medarbetare: Mer Än 250
 • Årliga Försäljning: mer än 100 miljoner euro
 • Webbplats: colmar.it
 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL COLMAR

 • Awards: 2018 Colmar var känt för sin innovativa skidjacka "Technologic" med ISPO Award i skidorna segmentet.
 • Professionell Ingång: Colmar utrustar många år skidåkare från världseliten som Tina Weirather eller Alexis Pinturault.
 • Bevarande: Flera Colmar produkter tillverkade av förnybara resurser.

TOPPRODUKTER COLMAR I KELLER SPORTS

På Keller Sports kan du hitta ett stort utbud av skid- och friluftsartiklar Colmar varumärke. Här kan du välja mellan de extravaganta mönster av "Colmar från Orton" -serien eller klassikerna, till exempel utmärkt Technologic skidjacka. Men inte bara professionella och amatörer skidåkare kommer att finna det på Colmar. Även högkvalitativa T-shirts och jackor sträcka av italienare, vi har i beredskap.

SAG SNÖ, KYLA OCH WET ATT KÄMPA PÅ

Tyngdpunkten i Colmar är fortfarande på skidåkning. Oavsett vad du behöver för din nästa rida, den italienska tillverkaren erbjuder den perfekta produkten. Med erfarenhet av nästan 100 år, är Colmar i skidjacka och skidbyxor i andas och hållbara material, kan behärska loggen varje härkomst. Men inte bara på vintern kan du sätta dig att förlita sig på högkvalitativa kläder från Colmar. När allt kommer omkring, italienarna erbjuda förutom skidåkning artiklar har också ett stort urval av kläder för utomhusaktiviteter som du är beredd ovan och för alla tillfällen under året. Även med sin utomhus artiklar Colmar bygger på material från förnybara källor som erbjuder vandring eller vandring rörelsefrihet och andningsförmåga och är också vattenavvisande - real allround upp.

COLMAR ORIGINAL - VINTAGE-LOOK I NY DESIGN

2009 Colmar har koncentrerat sig på årtionden av tradition och förde sin egen livsstil linje under namnet Colmar original på marknaden. I denna eleganta samling Colmar vintage modeller attacker under tidigare år och tolkar detta moderna och mycket funktionell. Också närvarande: Den gamla logotypen, vilket ger den extra urban, trendig, men idrottsinriktade linje och nästan hundra år företagets historia uttrycker.

COLMAR - SPORTS MADE IN ITALY

Liksom tidigare är i fokus för den italienska tillverkaren på den funktionella skidkläder. Vare sig du letar efter en kvalitet skidjacka eller skidbyxor för alpin skidåkning eller din Freeride, Colmar Sport erbjuder kvalitet. Den Colmar jackor företaget testar i vindtunnel och är baserad på andas och hållbara material. Ergonomisk skärning bekväm skidkläder av Colmar sitter perfekt med varje rörelse. Det skyddar dig tillförlitligt från snö, kyla och väta. Inte bara på vintern går med dig den italienska funktionella kläder. Med Colmar Outdoor du skaffa en rad moderiktiga och sportiga kläder för alla utomhusaktiviteter under hela året. Byxorna och jackor är töjbara, vattentät och andas. Italienarna lägger tonvikten på bekväma, tunna tyger. Ledade knän delar i byxorna till stretchtyger och elastiska muddar ger dig rörelsefrihet du behöver när vandring eller vandring.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.