• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DALBELLO - GJORDE ÄVEN DEN BÄSTA PJÄXOR

att ha endast en del av beröring, tillräckligt Giovanna och Alessandro Dal Bello gång inte. I över ett decennium de två hade först lärt sig konsten att boot hantverk på Henke i Schweiz att samarbeta när de återvänder till Italien som leverantör av överdelar av läder för kängor med elden. Idéer? Svårt att genomföra. "Naturligtvis var vi glada över att vara tillbaka i Italien för att vara", minns Alessandro Dal Bello. "Som en leverantör och tillverkare av artiklar som vi var dock begränsad när det gällde att visa vår fulla talang i Skistiefelfertigung. Vi visste att våra idéer, vår kreativitet har inte använts på ett effektivt sätt och var säker på att vi kan göra bättre, när vi gjort våra egna stövlar. "

Confidence skapade säkerhet och 1974 Dalbello presenteras i Österrike sina första pjäxor. att vara där den nya branden, var dock inte tillräckligt. Hon satt rakt upp till toppen av en rörelse som revolutionerade skid båtmarknaden. Plast ersatt läder och branschen aldrig sett tillbaka. Dalbello heller. Branden utvecklade idéer, teknik, under 1990-talet, till exempel, de första pjäxor speciellt för Carver. Dalbello artiklar hittade favör. Intensiv. Och så producerade italienska märket 2014 henne 13.000.0000. Par pjäxor. En lång väg ...

DALBELLO PRODUKTER: MADE IN ITALY, PÅVERKAS AV ELITIDROTTARE

Dalbello produkter alla har samma ursprung. grundades 1974, utvecklar, skapar och tillverkar avfyra sina stövlar i dag även i Italien. Särskilt avgörande här: symbios av design och teknik. För detta Dalbello samarbetar med sitt team av professionella alpina racers, friåkare och freestylers. Varje (R) tar med sig sin erfarenhet. Varje (r) ger idéer. Ett utbyte mellan idrottare och utvecklare motiverade cykeln, trots allt unik från, till behoven och kraven för varje enskild skidåkning till skräddarsydda Boots uppstå.

Så Dalbello Sale inkluderar exempelvis skidskor med den innovativa konvertibla utformningen av branden. Cuff tungan skålen och därmed bilda en tredelad konstruktion, å ena sidan, flexibilitet och snabba svarstider, å andra sidan garanterar skydd. Samtidigt branden tänkande pjäxor till ett slut. Kraftöverföring och kantgrepp är i slutändan inte hans enda uppdrag. har därför Dalbello produkter liners som är perfekt anpassade till skalet för att säkerställa en bekväm passform, stöd, bekvämt insteg och nödvändig värme för kalla dagar.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1974
 • Grundare: Giovanna och Alessandro Dal Bello
 • Huvudkontor: Casella d'Asollo, Italien
 • Antal Medarbetare: 15
 • Årliga Försäljning: cirka 3 miljoner euro
 • Webbplats: dalbello.it/de/
 • Sport: Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL DALBELLO

 • Egen Produktion: Dalbello produkter tillverkas i företagets produktion i Italien idag.
 • Professionell Ingång: För utvecklingen av de enskilda pjäxor Dalbello ett nära samarbete med elitidrottare.
 • Utformning: Dalbello kvinnors produkter är designade av kvinnor och utformad för perfekt passform.

PJÄXOR I DALBELLO BUTIK PÅ KELLER SPORTS

Grundtanken är att tekniken driver. På grundval av detta Dalbello arbetsprodukter. Således elden utvecklats med Grip Gå en enda bindande system med rocker profil och co-polymer ensam, tydlig positiv påverkan på både promenader komfort och rida. Dessutom förbättrar 3D-grepp textur kraftöverföring, ger skydd och extra grepp när man går, medan den innovationskraft Cage öka prestandan. Nu skydd och prestanda är en sak. Eftersom du vill stå på skidor så länge som möjligt, bör komfort inte behöva köa bakom.

Därför Dalbello har sin My-fit systemet ytterligare förbättras. Den kompletterar den anatomiska Contour-4 formen av enskilda zoner av liner och skal kan anpassas för att värma foten. Pjäxor, nästan som maßgegossen till Dalbello nätet - att du får på Keller Sports. I vår butik får du Dalbello innovativ teknik insvept i pjäxor för kvinnor och män. Huruvida Dalbello Lupo för män och kvinnor, Pantera eller stövlar i DS-serien, med Dalbello återförsäljare Keller Sports hittar du premium stövlar av italienska märket.

NÄRA SAMARBETE MED ELITIDROTTARE FÖR NYA INNOVATIONER

När du föreställa schnallst två brädor under båten, är Dalbello. Detta gäller varv på sluttningarna, som för turnén och friåkning. Den senare, branden känns särskilt ansluten. Även Dalbello ökade endast under 2000-talet i en friåkning, men gjorde därmed direkt legend Glen Plake tillsammans och kallas Rider utvecklingsprojekt till liv. Tanken är att idrottare och ingenjörer för att föra samman, för att anpassa Dalbello pjäxor ännu mer intensivt på de utmaningar som gratis avgångar och utveckla nya idéer. Konceptet fångades på, och nu så är båda X-Game Champion Tanner Hall och OS-medaljören Nick Goepper i Dalbello stövlar gå. Alpine Racing bland annat Andrea Filser och Alice Robinson litar på nyheterna i italienska märket.

BOOTS AV KVINNOR FÖR KVINNOR I DALBELLO SALE

Kvinnor vet förstahandsinformation vad som behöver få en pjäxa för sina personliga behov. Därför utvecklar de också kvinnan samlingar, som du kan hitta på Dalbello återförsäljare. Tillsammans förväg tekniker, designers och idrottsmän utvecklingen framåt, båten utrustad med exempelvis tyrolska fleece för extra värme med låg vikt. Ända viktbesparing står högt på dagordningen. För detta Dalbello använder lättare, mer flexibla material bearbetas även till en speciell kvinno passar med en speciell kvinnors sist.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.