• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

FRÅN POSTEN FÖR DEUTER

Stark och tät, så visade det sig Hans Deuter någonsin skulle bli hans agenter. Inget hon kunde få att knäcka, inte ens bokstäverna i riket. 1898 Deuter grundat Augsburg den "Mechanical canvas och linne vävning", som han snabbt gjort sig ett namn. Kvaliteten på hans duk och linne kom fram till den kungliga bayerska Post, blev han deras producent för post påsar och säckar. Hädanefter var namnet förknippas tolk med högsta standard.

TÄLT FÖR OKTOBERFEST MUNICH

deuter expanderade, som tillverkas av dess material inte längre bara postsäckar men sadelväskor för hästar, väskor, lädervaror. Stora tält över 10.000 kvadratmeter som skulle vara tillgängliga senare på Theresienwiese i München, i detta ölfestival i september. Under denna tid deuter började också allt ryggsäckar, ryggsäckar och tält människor gör. På grund av andra världskriget främst för militären, under de kommande åren mer och mer för expeditioner i bergen. Särskilt populära är Tauern ryggsäcken var.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1898
 • Grundare: Hans Deuter
 • Huvudkontor: Gersthofen
 • Antal Medarbetare: Ca 100 (På Huvudkontoret)
 • Årliga Försäljning: mer än 160 miljoner euro
 • Webbplats: deuter.com
 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL DEUTER

 • Bevarande: deuter har åtagit sig att gradvis ge upp per- och polyfluorerade kemikalier i sovande och ryggsäckar.
 • Awards: Flera fick deuter det prestigefyllda "SIS ECO Award" - bland annat för sin hållbar produktutveckling.
 • Professionell Ingång: De deuter produkter är utformade, bland annat i samarbete med erfarna bergsklättrare, testas och utvecklas.

DEUTER: TAUERN RYGGSÄCK SKRIVER HISTORIA

Han försökte i 1934 stiger mot himlen i den tyska Mount Doom, i Nanga Parbat, de 8,125 meter. Fritz Bechtold, en av de överlevande från den dramatiska expedition skrev sedan extremt allvarliga krav som har stött på dem och Tauern ryggsäck är en högkvalitativ alpin enhet. Senare, efter prövningar av andra världskriget, den österrikiska Hermann Buhl bar honom till toppen. Han var 1953 den första personen som besegrade Nanga Parbat.

DEUTER ERÖVRA VÄRLDEN

ha bidragit med kunskap till toppen seger Buhl började deuter en unik kampanj: företaget från Augsburg utvecklade den första påsen av nylon tyg, snart ingen byggt mer krävande och hög kvalitet utomhus ryggsäck utan dessa robusta syntetisk fiber. deuter ryggsäck finns nu i alla versioner om vandring ryggsäck, cykel ryggsäck, vandring ryggsäck eller bärstol - i källaren Sport webbutik kan du hitta rätt deuter ryggsäck för män eller kvinnor.

DEUTER AT KELLER SPORTS

Alpinister, bergsguider, cyklister: Med dem arbeta tillsammans deuter idag. Erfarenheter, däribland extrem natur är avsedda att införlivas i produkter - så att du är förberedd för någonting. Så du sover varmt i sovsäckar av tillverkaren om snön faller på tältet. Du måste du din utrustning inte orolig, hon säkert stuvas i deuter ryggsäckar. Ta så många kläder med dig på semester, som du skulle i deuter fall och påsar passar alla garderober. Kända idrottare som är utrustade med deuter bl.a. skid och vintersport Bene Mayr (Tyskland), Roman Rohrmoser (Österrike), Lukas Ebenbichler (Österrike) och Martin Krautschneider (Österrike).

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.