• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ERFARENHET PUR - 120 ÅR AV UTOMHUS KOMPETENS DOLOMIT

För över 120 år, skomakaren dolomit vistelse med sina barer, stickning från grunda dagarna av exceptionellt höga kvalitetskrav. På grund av dessa raka linjer historia traditionella italienska företaget från Cortina snabbt höra: Bara 17 år var företagets grundare Guiseppe Garbuio när han öppnade sin skoaffär, inklusive små fabrik "Fabbrica Scarpa Montello" 1897 i världen. Först den begåvade Garbuio skapade specialinriktade arbetsskor för utomhus. Naturligtvis dessa utformats speciellt för bergen. Den know-how som eld utvecklades snabbt, men inte undgå de tidiga huvudpersonerna i de framväxande bergssporter.

Konstant innovationer och snabbt beprövad teknik var att öka företagets rykte. De stora bergsbestigning landvinningar av premium skor gjorde resten som följd. Så måste det första bestigningen av K2, kommer man vara den svåraste någonsin, förvisso hänvisas till klättra åttatusen som kuppen. utrustat italienska expeditionen laget med skor av dolomit. besegrades "berget av berg" i år 1954. Den 13 maj 1960, nästa milstolpe följde i företagets historia: En schweizisk expedition lag erövrat i Dolomite skor Dhaulagiri - en annan krävande åtta thous i Himalaya. Och fortsätter att öka Dolomite bärare av de högsta bergen eller vandra upp till den ökända världens ände. I sina skor, kan de alltid lita på det.

DOLOMITPRODUKTER: KÄNGOR MED PRESTIGE

De italienska nationella färgerna och en stiliserad berget för att följa med D bokstäver Dolomite i logotypen av branden. För att säkerställa att allting faktiskt sagt. Dynamic bergsklättring parat med elegant, hög kvalitet, italienska skomakeri. Detta är vad Dolomite sedan 1897 och är långt ifrån trött, avgår från dessa principer. Fokus ligger både på vandringsskor från utförandet området, samt livsstil stövlar på kvalitet, komfort och design. Den senare som grundar sig på de olika landskapen i Dolomiterna.

Och vem vet den fantastiska naturen finns vet hur inspirerande det är. men ännu viktigare, den tekniska betydelsen av italienska märket för bergssporter. Så påverkas Dolomite hans sakkunskap inte bara början av modern alpinism betydligt, men driver den framåt tills idag villkorslöst. Inga kompromisser i materialbearbetning och enhet för innovation - prestanda är det yttersta målet. Oavsett om Vibram sula som garanterar en exakt kick, ventilerande mesh material eller hög kvalitet fullnarvskinn för stabilitet. Alla dessa funktioner ger kvalitet Dolomite skor en omisskännlig karaktär - från sulan till axeln.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1897
 • Grundare: Guiseppe Garbuio
 • Huvudkontor: Givisiez (Schweiz), som en medlem av Scott Sports
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: cirka 20 miljoner euro
 • Webbplats: doloite.it/de
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL DOLOMITE

 • Livslängd: ge material av hög kvalitet Dolomite skor enorm stabilitet och hållbarhet.
 • Professionell Ingång: Erfarna bergsguider fokuserar på högsta kvalitet dolomit och ge feedback till elden.
 • Egen Produktion: Innovativa hantverk och italiensk design: Dolomite produkter kombinerar både på högsta nivå.

DOLOMITE SHOP AT KELLER SPORTS

Köp Premium Outdoor skor av dolomit på nätet? I Dolomite Store från Keller Sports Du är bara ett par klick bort. Det breda utbudet av produkter Dolomit varierar från trendiga livsstils modeller från fritidssektorn fram till high-end prestanda sko Dolomite Veloce GTX för användning på berget. Här hittar du särskilt attraktiva erbjudanden Dolomite tillskott i vår Dolomite försäljning.

Bara livsstilsmodeller "Cinquantaquattro Low" serie punkter fotomslutningen ljus speciellt med dess mycket effektiva dämpnings DAS. Det ger också för utökad slitage för maximal komfort. Men inte bara funktion är mycket viktigt, dolomit skor alltid också skapa en balans mellan prestanda och stil. Den klassiska utseendet på hela Dolomite kollektion för män och kvinnor är optimalt stöd av den eleganta färgval. Så oavsett om du letar efter bekväma och eleganta utomhus skor för din nästa resa eller mycket funktionell kängor för en höstvandring i vår Dolomite nätet butik hittar du.

DOLOMITE ARTIKEL: UTVECKLATS FÖR KRÄVANDE MÅLGRUPP

mycket optimistiska och djupt övertygade om kvaliteten på deras utomhus skor definierar varumärket också sin målgrupp: Dolomite utvecklar produkter för människor som förväntar sig en hög nivå av kvalitet, komfort och prestanda. Folk som älskar den italienska livsstilen och i övrigt lägger mycket passion för ljus. Därav hans varumärke ambassadör väljer Dolomit klokt och utan hänsyn till en eventuell glamour faktor. Dessa är några av de bästa utomhus sportentusiaster och riktiga proffs i sitt yrke. Vare bergsguide och äventyraren Elena Roddom, hennes kollega Harald Fichtinger eller professionell fotograf Manrico Dell'Agnola. Alla vägen till äventyret. Dolomite produkter gör det möjligt.

DOLOMITE ERBJUDANDEN UNDER TIDEN OCKSÅ ATHLEISURE OMRÅDE

Från polcirkeln i norr ner till Antarktis, från Himalaya till Anderna. Den kompetens och långa erfarenhet som går in dolomit produkter, spårar dess bärare har alltid varit de mest avlägsna platserna på jorden. Samtidigt är dock inte namnet Dolomite längre bara för utomhus expertis hög kvalitet. Lång elden har tack vare sin tidlösa, enkel design i livsstilssektorn gjort sig ett namn och ger alpin charm till staden. Idag Dolomite ger snygga stövlar för vinter och livsstilsskor för sommaren. Bekväma hybrid skor för alpin och stadsrum.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.