• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DOUCHEBAGS - UPPLÖSNINGEN PÅ EN RECORD

Varje gång låg passion och spänning nära varandra. Innan berg äventyr någonsin, försök var att bagage. Packa blev bara squeeze, sedan dra i slutändan kanske en extra betalning för skrymmande bagage. Ett välkänt förfarande för utomhussporter entusiaster av alla slag. Chance hjälpte fortsätta leta efter lösningar: 2009 Freeskier Jon Olsson och produktutvecklare Truls Brataas möttes i Norge och började prata. Hon fann snabbt utrett.

Här sin passion för resor runt om i världen söker efter skidturer med en förkärlek för epic: den blanka sidan av myntet. Där besvärliga förpackningsutrustning i påsar och väskor opraktiska och stress på flygplatsen när skrymmande bagage: den mörka sidan av Kraften. "? Vi hade en känsla av att det naturligtvis är fel i något Truls Brataas sade senare var praktiska douchebags redan finns på marknaden och fortsatte:" Detta skarp kontrast: Vår kärlek till sporten, å ena sidan, stressen , rätt utrustning för att rymma, å andra sidan.? Denna opposition bröt Olsson och Brataas med sina douchebags produkter senare faktiskt på.

PRELUDE ATT MÄTA MED "BÄSTA NÅGONSIN SKIBAG"

För att verkligen perfekt för att utveckla douchebags till Olsson och Brataas information som samlats in från mer än 150 skidåkare, snowboardåkare, flygbolag och bagagearbetare på flygplatserna. De arbetade med Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet tillsammans - och presenteras i 2012 lysande resultat. Tydligt på det, och även var helt vikbara inte mindre än den då leichtesten Skibag världen i längd anpassningsbar, douchebags landade en kostnad att mäta. Det regnade utmärkelser från travelGear segmentet.

De Outside Magazine kallade douchebags först blåsa med "bästa Skibag tiderna syftar brand sedan:. Att resa för att låta människor som de vill när de har allt här vad de behöver fulla påsar utan stress En genidrag .. som toppas av elegant design: Scandinavian enkel, det är mottot emblazoned enlighet spända även enkla logotyp, en enkel symbios av D och B, om de praktiska väskor och ryggsäckar av branden ..

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2012
 • Grundare: Truls Brataas & Jon Olsson
 • Huvudkontor: Oslo (Norge)
 • Antal Medarbetare: Ca 50
 • Årliga Försäljning: cirka 8 miljoner euro
 • Webbplats: douchebags.com
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL DOUCHEBAGS

 • Awards: Även douchebags första Skibag har utsetts av Outdoor Magazine Best som "Skibag tiderna ?.
 • Multi-Funktionalitet: Målet är douchebags, urban och förena sportig livsstil. I gengäld branden i elegant skandinavisk design orienterad.
 • Professionell Ingång: Jon Olsson egen erfarenhet som professionell skidåkare uppmanas att upprätta douchebags svenskarna.

SMART TRAVELGEAR IN STORE DOUCHEBAGS

Avslappnad resa, förpackad i skandinavisk design konst. Också på Keller Sports! Här på douchebags butiken du får från ficka på Skibag till Weeke, vagn, ryggsäck eller laptop väska cykel exakt douchebags som du behöver för din resa. Både för långa resor samt för korta resor, vi ger dig rätt bit av bagage på vägen. En central aspekt är i douchebags de specialutvecklade ABS revor, vilket ger produkterna stor stabilitet. För att skydda din utrustning, tog elden det obligationer till den mänskliga bröstkorgen och missade fickorna, en ribbliknande struktur.

Det finns också vattentäta material, praktiska och smarta placerade fickor för smartphone och laddare Naturligt bärbara fack. Deras vagnar utrustar branden med stora, väl fungerande roller. Förutom den praktiska Hookup system du befestigst Dina douchebags ryggsäck lätt på lämplig påse och dra hela vikten av din utrustning slappnar på svansen. Väl där du öppnar facken med bara en rörelse, har direkt tillgång till din viktigaste sakerna. Avslappnad resor kan inte.

EN TOPP IDROTTSMAN AS GRUNDARNA AV DOUCHEBAGS

Jon Olsson vet bäst vad han har att hans douchebags produkter. Som friåkare han landade elva gånger på pallen av Winter X Games, rätade på sig Big Air händelser och reste på jakt efter extrem nedfarter runt om i världen. Utan skrymmande bagage eftersom det finns lite kvar. Så Olsson vet utmaningarna, stress, besväret. En perfekt bas för att leta efter kreativa lösningar och hitta dem också. Olsson och hans team utvecklar nu produkter som använder långa, andra idrottare som MMA Fighter Emil Valhalla Meek, mountainbikecyklist Ida Jansson eller Slopestyle biker Max Fred Eriksson. Så douchbags erbjuder sina idrottare på sina resor till nya spår och expeditioner med de bästa påsar för sin utrustning. Från Olssons kompetens utan också kommer att gynna dig - vare sig det lockar dig med sportutrustning i bergen, havet eller nästa stad.

DOUCHEBAGS FEM KONSTRUKTIONSPRINCIPER PRAKTISK RESE

Enda chansen har ingen plats i douchebags. så praktiskt stöd att påsarna, vagnar och ryggsäckar dig på dina resor, baserade på en fast formel fem konstruktionsprinciper av eld. States: douchebags är generellt justerbara i längd och kapacitet, och tack vare ytterligare remmar och handtag lätt att bära. Medan en speciell konstruktion skyddar din utrustning som möjligt, lätta förhindrar alltför påfrestande bogsering. Och du kom till destinationen, eller rollst faltest vad douchebags enkelt anslutas till stuva det i praktiken. Endast på detta sätt nådde norska brand sina mål: att förbättra använda smartem travelGear varje resa.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.