• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

DYNAFIT - A PIONEER IN SKITOURING

Men det är bara inte bara göra den höga kvalitet stövlar från Dynafit att detta märke (uthållighet) för dig för en intressant leverantör när det gäller bergssporter. Särskilt i den blomstrande skidområdet ligger Dynafit har utvecklats under de senaste decennierna genom intensiv forskning och noggranna arbete ett gott rykte, anses inom industrin som en pionjär inom teknik. Med tiden utvecklade München touring skidor som den legendariske "Low Tech", Tour pjäxor nu i över 30 år med hjälp av två stift som är anslutna till skidan.

Den nya "Pintech P49", som arbetar med oslagbara 49 gram, är en sådan milstolpe. Den utvecklar också laget av bergsklättrare Benedikt Böhm idag funktionella sport med modern design och prestationsinriktade sportskor för områdena terränglöpning och ultra igång. Den löpande och vandring skor poäng i första hand med sin robusta konstruktion, grippy Vibram sulor och högkvalitativ finish och ändå är sanna lättviktare - vanligtvis Dynafit upp.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1950 (framkommit från märket Humanic)
 • Grundare: Benedikt Böhm
 • Huvudkontor: Munich
 • Antal Medarbetare: K.A.
 • Årliga Försäljning: mer än 190 miljoner euro (Oberalp grupp totalt)
 • Webbplats: dynafit.com
 • Sport: Outdoor, Vintersport, Löpning

3 GODE RÄSAR TILL DYNAFIT

 • Rättvisa: Mycket av de produkter (upp till 90 procent) produceras i Europa. Obligationer till 100% i Tyskland, skidor 100% i Österrike och skor 100% i Italien.
 • Awards: Har alltid Dynafit produkter är hedrade med stora utmärkelser. Fram till början av 2018, den "Pintech P49" band med ISPO Award Award Gold.
 • Bevarande: Sedan 2007 är företaget aktivt engagerade i att skydda den utrotningshotade snöleoparden. Emblem Dynafit finns främst i Centralasien bergen.

PROFFS SÅ BENEDICT BOEHM UTVECKLA OCH TESTA PRODUKTER FÖR DIG

Ändå övertygande: För din kul i fjällen Sport och uppnå dina mål kan visserligen Dynafit idrottare har som fripassagerare Eric "Hoji" Hjorleifson alla prototyper omfattande test och ge feedback Development Department. Så allt mer avancerade produkter såsom innovativa premium serien "Carbonio" touring boots "Hoji" eller mångsidig skidor för skid tourers producerade tekniskt som "Tour 88".

Hur många fallhöjdsmeter i München extrema bergsbestigare och Dynafit VD Benedikt Böhm med dessa högpresterande produkter har redan omfattas är okänd. Vad som är säkert är att han låter sin enorma expertis i bergsklättring även i produktutvecklingen. Medan Bohm tid i företaget sedan 2003. Han är anställd i Bolzano Oberalp grupp, även snöleopard som logotyp infördes i företaget. Sedan 2005 detta nu symboliskt representerar värdena "hastighet, lätthet, uthållighet och teknik" där Dynafit vill orientera har alltid varit och i framtiden.

HIMLEN ÄR GRÄNSEN

Under de kommande åren som huvudrollen i skidområdet är att konsekvent utvidgas, förutom även andra delar av alpina uthållighetssporter som ska erövras. Förutom vintersport och kör Dynafit har främst temat berget i åtanke, skidåkare och vandrare på sommaren vilja byta. Gränser vill Benedikt Böhm medan inte satt han äntligen klar i en normal arbetsvecka för upp till 10.000 fallhöjdsmeter sätt att vara beredd på nya utmaningar i den alpina området och i de höga bergen. han har de rätta produkterna till förmån för ja hemifrån.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.