Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2142

EVOC SHOP - EGEN ERFARENHET SOM EN INSPIRATIONSKÄLLA

Efter att han hade rymt en tragedi just visste Holger Feist vad han hade att göra. Som professionell snowboardåkare, hade han satt upp för videoinspelning till Österrike 1999, men fångas i en lavin där. Feist levde men skadades på grund av sin spade i en ryggsäck på ryggen. Med tanke på omständigheterna, en relativt liten lidande men skulle med en vanlig skydd kan undvikas, tänkte Feist. Vid närmare inspektion, kunde ingenting vara mer naturligt att använda än sin enorma erfarenhet av extrema sporter, för att vända denna situation.

15 år Holger Feist hade hoppat från snö på grusvägen från pulver körningar på flammande spår. Han åtföljdes av fotografer och kameramän, dök upp i tidningar och filmer. Alltid rätt skydd saknades. En säker ryggsäck inklusive skydd, som också satt väl och ergonomiskt trimmad. Så var fifflade, sytt, experimenterade och slutligen avslutades i 2003, den första egen funktion ryggsäck med inbyggd ryggskydd. EVOCs historia hade sin första kapitlet.

EVOLUTION CONCEPT = EVOC

Nästa kapitel i företagets historia ska börja på La Paz i Bolivia och kunde titeln på följande sätt: När i väntan besvikelse och inspiration. Med deras skyddande ryggsäck på ryggen väntar Feist och hans resesällskap på den tiden på sina cyklar, hade de stuvas undan hemma på grund av brist på lämpliga alternativ i en låda. Inte en bra idé, men gjorde detta i enskilda delar - precis som sina cyklar. En uppförs starta. Men också en tydlig signal att agera på egen hand igen. Bikers och vintersport entusiaster saknades under resa matchande väska med maximal funktionalitet och fullständig säkerhet. Det var dags att kombinera båda. Men utan att ha någon massproduktion i åtanke, cykel-påsar fortfarande ursprungligen avsedd för personligt bruk och några vänner.

Fram till Bernd bitar från Hong Kong rapporterats. Feist longtime resa kompis hade tagit sin cykel där för service i Flying Ball Store, väckte Feist praktisk cykel Bag intresse från dess ägare Mr Lee. Även Lee har beställt 50 cykelväskor och blev den första hälsningen kunderna inte ens då final grundat varumärke EVOC, Feist och bitar var affärspartners. 2008 - cirka nio år hade gått sedan Holger Feist olycka - såg EVOC nu äntligen dagens ljus. Färska grundade branden inträffade strax efteråt på ISPO i utseende för att plocka upp flera utmärkelser. Den "Evolution Concept - kort" EVOC "- sportiga, funktionella, hög kvalitet ryggsäckar och väskor hade visat sig som en riktig vinnare formel.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2008
 • Grundare: Holger Feist och Bernd bitar
 • Huvudkontor: Munich
 • Antal Medarbetare: Ca 50
 • Årliga Försäljning: cirka 2,5 miljoner euro
 • Webbplats: evocsports.com
 • Sport: Cykel, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL EVOC

 • Awards: EVOC produkter tilldelas priser som ISPO Gold Award och Red Dot Award regelbundet.
 • Professionell Ingång: EVOC innovativa produkter skapas även idag av yrkeserfarenhet sin Gunder.
 • Multi-Funktionalitet: EVOC ryggsäckar rymmer en hel del utrustning och skydda tillbaka tack vare deras beskyddare.

EVOC PROTECTOR RYGGSÄCK OCH VÄSKOR PÅ KELLER SPORTS

Är avgörande för EVOC produkter faktiskt en enkel mix: Bästa kvalitet möter sofistikerade detaljer, möter sofistikerad funktionalitet. För att säkerställa att branden utsätter regelbundet sina produkter till intensiva tester - och måste ge sina vakter med kategori 2 intyg om EU: s normer 89/686 / EEG för skyddsutrustning. Så du EVOC utrustar både för dina resor som också för ditt äventyr på backar och spår med praktiska fickor och ryggsäckar.

Men inte bara det: i den urbana vardagen, snygga produkter är äkta EVOC blickfång: Detta vänder Ryggsäck snabbt mer än bara en praktisk tillbehör. I Evoc Försäljning av Keller Sports hittar du den från ryggsäcken över cykelpaketet till skidpåse eller robust resväska för din cykel exakt rätt utrustning. Dessa Evoc erbjuder kommer väl rustade i bergen.

EVOC STORE: TEST UNDER EXTREMA FÖRHÅLLANDEN

EVOC grundare kopplade historia elden från början ett nära samarbete med sina egna erfarenheter. Professional friåkning. Fotograferingar för tidskrifter. Video skott. Allt i över 40 länder och med nya utmaningar. Bristen på praktiska detaljer var naturligtvis snabbt och tjänat som inspiration för EVOCs Protector ryggsäckar och cykelväskor. Än idag, skaparna av EVOC på uppfödda förtroende professionell expertis: därför freeride legend Wade Simmons är också en del av det team av eld som utförsåkning ryttare Valen hell eller mountainbike-åkaren Jeff Gulevich. Dessutom idag Holger Feist och Bernd bitar reser fortfarande världen för att testa sina EVOC produkter intensivt. Du vill se till att du får för dina resor till bergen och till hela världen både praktiska ryggsäckar och säkert skydd.

HÖGTEKNOLOGISKA PRODUKTER EVOC VIEW FÖR MILJÖN

Proffs har höga krav - för att fullt ut möta, behöver nu gånger utvalda material. Därför EVOC kontinuerligt forskar för högkvalitativa tyger och fungerar bara med de bästa producenterna. Om det inte finns något material som uppfyller sina egna normer, som utvecklats EVOC populära materialet själv för att skydda miljön, elden som används för sina produkter, till exempel en egen, icke-PVC Presenning -. En vattentät, extremt stark och tålig övre för väskor.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.