• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

QUALITY FRÅN TRADITIONEN - FALKAR FILOSOFI

Företagets grundare Franz Falke-Raw försörjde sig som en takläggare på sommaren och på vintern Stricker i en liten fabrik i grannskapet för mer än 120 år. På detta sätt fick han dagen 3.50 Mark - och därmed föda sin familj av åtta barn. År 1895 gick han till den förvärvade kunskaper småningom egna och gav hans företag för stickat senare sitt namn - Falcon föddes.

Idag hök är i sin fjärde generationen av familjen ägande i mer än ett sekel av företagets tradition, men så många saker har förändrats. Medan intervallet ständigt utökats och produkterna var fortfarande funktionella, men alltid stod Falke en i förgrunden: den premie strategi höften från produkterna sport och livsstils prylar fabrikat.

FALCON PRODUKTER - HÖG OCH PRISBELÖNT DESIGN

"Oroa dig inte om dina strumpor - Falke När detta är gjort för dig." Är mottot för företaget är från Sauerland Schmallenberg. Vare vandring eller löpning, inklusive tennis, skidåkning: Falcon lovar maximalt stöd genom överlägsen teknik. Till exempel, med falcon 4 GRIP, som har en kompressionszon i ankelområdet, samt små silikon noppor för en direkt kraftöverföring i skon. Hawk funktionella kläder är också baserad på "Ergonomic Sport System".

Detta grundar sig på de senaste forskningsresultaten och löften för komfort, värmeisolering och andningsförmåga högsta standard för dina individuella behov. Och trots all teknik kan höken utformningen ur sikte: 2007 Falcon är för närvarande det enda textilföretaget Design Award för Förbundsrepubliken Tyskland. Inte undra på: designchef är den internationellt kända britten James Buckley, som har arbetat innan han började Sauerland bland annat på Calvin Klein i New York.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1895
 • Grundare: Franz Falke-Raw
 • Huvudkontor: Schmallenberg i Sauerland
 • Antal Medarbetare: Mer Än 3000
 • Årliga Försäljning: 229 miljoner euro (2016)
 • Webbplats: falke.com
 • Sport: Löpning, Outdoor, Vintersport, Tennis, Träning, Cykel

3 GODE RÄSAR TILL FALKE

 • Multi-Funktionalitet: Falcon använder i sina produkter till de senaste rönen inom idrottsvetenskap.
 • Awards: James Buckley, den brittiska chefsdesigner för Falcon, har ett internationellt rykte.
 • Multi-Funktionalitet: Falke produkter används i många olika sporter.

IN FALCON STORE: SOCK I ALLA FÄRGER OCH FUNKTIONER

På Keller Sports, fokuserar vi på kärnkompetens Falke: strumpor och underkläder. Löpning, vandring, skidåkning eller tennis: I Falke Shop matchade produkter som väntar på dina individuella behov för dig - till exempel genom särskilda förstärkningar i ankelområdet för mer stabilitet och silikon noppor för mer stöd i skon. Vandrings experter rekommenderar till exempel TK1 trekking strumpor gjorda av merinoull. De ger bäst värmeisolering och perfekt fuktreglering - även med krävande fjällturer.

ON LEDEN ÄR INTE EN VÄSENTLIG DEL HAWK

Falcon inte bara se sig själv som en enastående fullsortimentsleverantör av funktionella sportkläder, men även i en värld av professionella idrottare erkänns som sådana. Strumpor och underkläder från Falke är en viktig del av utrustningen, bland annat för professionella skidåkare. Både den tyska och den österrikiska skidlandslaget (alpin skidåkning och skidor kors) inkluderar Falcon därför deras officiella outfitters.

Den professionella skidåkare är också delaktiga i produktutvecklingen. Detta påstående hans kostym Falcon, med sina produkter att alltid tjäna de individuella behoven hos idrottaren. Falcon är också tjänsteresor och mode partner till Bundesliga klubben TSG 1899 Hoffenheim. Spelarna fotboll i TSG och tränare och laget funktion infinner sig vid offentliga framträdanden i premium Mode efter Falke.

TROTS PRISTRYCK INGEN KOMPROMISS

Falcon är ett helägt fjärde generationens familj. Grundades 1895 av Franz Falke-Raw i Sauerland Schmallenberg är det headed hök på samma plats av hans ättlingar Franz-Peter och Paul i dag. Och engagemang för Sauerland kvarstår även i tider av ökad prispress. Det internationella Företaget sysselsätter mer än 3000 personer, hälften av dem arbetar i Tyskland.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.