Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Falke vandringsstrumpor - kvalitet i mer än 100 år

Falke vandringsstrumpor ger dina fötter exakt det stöd de behöver för dina vandringsäventyr. För att bära dig upp till höga bergstoppar och tillbaka ner i dalen, över steniga, steniga, sandiga eller leriga marker. För att fungera som ett mellanskikt, skydd och värmekudde i skorna för dina fötter. För att du ska kunna nå bergstopparna och klara vägen tillbaka till dalen har det tyska kvalitetsmärket Falke utvecklat högkvalitativa strumpor i mer än 125 år, som alltid övertygar med oklanderligt hantverk och maximal funktionalitet.

Falke strumpor: dimensionellt stabil stoppning förhindrar blåsor

När du vandrar är det viktigt att skydda dina fötter. Förutom perfekt passande skor är rätt strumpor viktiga följeslagare för att förhindra tryckmärken och blåsor och för att uppnå optimal fukthantering. De innovativa materialkompositionerna i Falke vandringsstrumporna skapar ett optimalt fotklimat, idealisk fukttransport och snabb torkning - och därmed högsta komfort.

Meshzoner i hälområdet, till exempel, sörjer för en behaglig kylning av foten. Den anatomiska passformen med tåbox garanterar också en bekväm känsla, och den formstabila stoppningen med höger och vänster sida bidrar till att dina fötter är maximalt skyddade vid påfrestningar. Falke vandringsstrumpor är din trogna följeslagare på oförglömliga vandringsturer i alla typer av terräng. Vissa modeller är också ett riktigt blickfång tack vare bergssiluetten som är inarbetad i överdelen i olika färgnyanser.

Falke vandringsstrumpor finns för alla behov

Med de olika vandringsstrumporna från Falke för män och kvinnor är du optimalt utrustad för nästa tur under alla årstider.

De olika modellerna är utformade för olika krav:

  • TK5 - för stadsresor eller kortare vandringar med lätt stoppning och särskild komfort för god kontakt med skorna.

  • TK2 - för långa vandringar i lätt terräng med medelhög stoppning för anpassat skydd

  • TK1 - för längre bergsturer med maximalt skydd och särskilt lämplig för kallt väder tack vare merinoullblandningen.

  • TK4 - för högalpina expeditioner med extra stark stoppning tack vare full plysch och maximal värmeisolering.

Alla Falke vandringsstrumpor är tillverkade med en anatomisk fotform, formstabil stoppning och materialkompositioner som är anpassade till de olika kraven för att skydda fötterna optimalt under påfrestningar på dina äventyr.