• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ÅKE NORDIN - IN NATURE HOME

Åke Nordin föddes 1936 på den svenska Höga kusten i Örnsköldsvik, där böljande kullar med djupa skogar och skyddade vikar omväxlande. Young och nyfiken, upptäckte han en värld av Sverige varje dag. Life, ett äventyr för honom. Hans äventyr. Under sina turer genom natur han entwicklete de idéer som skulle göra det lättare sin utomhus turer. Han undrade hur man skulle kunna göra en ryggsäck som tillräckligt med utrustning summeras, var där samt bekväma att bära. Han satte sig i källaren till symaskinen sin mor och använde verktyg sin far. Den första prototypen: en ryggsäck med träram.

FJÄLLRÄVEN - LÖSNINGAR BAGAGE

År 1960, tio år senare grundade Åke Nordin just i denna källare hans företag Fjällräven. Den första produkten från Fjällräven - Svenska för fjällräven, som man finner också i logotypen Fjällräven - uppenbarligen en ryggsäck. Nordin användas i stället för ved nu en ram av aluminium, men ryggsäckarna var fortfarande långt ifrån slutet på historien. Åke Nordin slutade inte mer. Han sökte efter lösningar där, där han hade bett natur problem kvarstår. Tält, sovsäckar, jackor, byxor: produkterna Fjällräven ska trotsa alla väder. Det var den tid, sextiotalet och sjuttiotalet, där riktiga klassiker framkom: Grönlands jacka, till exempel, även i dag din följeslagare i naturen och i staden. Det var också den tid under vilken den mest kända produkten Fjällräven har kommit ut på marknaden, som nu legendariska Kånken ryggsäck, nu nummer ett säljande ryggsäck i världen. Från den svenska Höga kusten Åke Nordin har erövrat världen. Fram till sin död 2013, kämpade han för att föra människan och naturen i harmoni. En dröm han uppfyllde 2005: Han kallade Fjällräven Classic till liv, en 110 kilometer lång vandring genom den svenska Lappland.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1960
 • Grundare: åke Nordin
 • Huvudkontor: Örnsköldsvik, Sverige
 • Antal Medarbetare: Mer Än 2000 Anställda
 • Årliga Försäljning: mer än 5 miljarder kronor
 • Webbplats: fjallraven.com
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL FJÄLLRÄVEN

 • Rättvisa: Sedan 2014 Fjällräven användningsområden endast spårbara ner till välfärd gäss.
 • Bevarande: Lätt att återvinna: Fjällräven försökte bara eller att använda två material produkterna.
 • Teknik: Lätt att återvinna: Fjällräven försökte bara eller att använda två material produkterna.

FJÄLLRÄVEN ERBJUDER I KELLER SPORTS

På Keller Sports hittar du det bästa urvalet av Fjällrävens produkter: hög kvalitet ryggsäckar som den legendariske Fjällräven Kånken, moderiktiga och lika praktiska fickor för resor i staden eller på landsbygden och kläder som du inte bara ser bra ut, men också i inlandet på alla eventualiteter är beredda. Inklusive funktionella jackor, tröjor, skjortor, tröjor och byxor. Fler och kvalitet utförande med robusta och hållbara material.

REDO FÖR ÄVENTYRET MED FJÄLLRÄVEN

Det viktigaste av Fjällräven är att uppmuntra, enligt företaget uttalande till människor att gå ut i naturen. På promenader genom karga bergen eller läger i tät skog - Fjällräven du tillsammans på alla dessa äventyr. Du i harmoni med naturen. Motiveringen bakom Fjällräven: "Vi vill naturen inte nederlag eller utmana vi ta det lugnt Vi noggrant innan vi njuta av varje ögonblick ute och ser fram emot även när vi är på väg, som redan finns på nästa äventyr ...."

FJÄLLRÄVEN INITIATIV

Fjällräven initiativet är en typ av samarbete mellan Fjällräven och dig. Tillsammans du bär med Fjällräven skydda miljön, stödja hållbara projekt och kanske göra det för att inspirera andra att göra. Köper du som en snygg ryggsäck från Kånken stil rad, rinner en del av pengarna i initiativet. Globalt kan projekt ansöka om initiativet och en jury och en offentlig online-omröstning för att avgöra vilka kommer att få ekonomiskt stöd från Fjällräven.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.