Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Fjällrävens ryggsäckar övertygar med funktionalitet och stil

Fjällrävens ryggsäckar kombinerar de bästa egenskaperna som gör en bra ryggsäck till en världsomspännande bästsäljare. Väskorna och ryggsäckarna erbjuder dig idealisk funktionalitet med sofistikerade detaljer, tillräckligt med utrymme för dina tillhörigheter och låg vikt. Dessutom har de ett minimalistiskt men ändå unikt utseende som gör ryggsäckarna till riktiga blickfång. Det är upp till dig om du vill göra ett färgstarkt uttalande med din Fjällräven-ryggsäck eller om du vill välja dämpade färger. Men Fjällrävens ryggsäckar har alla en sak gemensamt: de ger dig förvaringsutrymme och skyddar dig till och med från problem med din hållning.

Fjällräven Kånken: den svenska tillverkarens bästsäljare

När det svenska företaget lanserade Kånken 1978 för att förebygga ryggsmärtor hos skolbarn visste de inte hur berömd ryggsäcken skulle bli under de kommande decennierna. Framgången med denna bästsäljare är fortfarande stark. Fjällrävens ryggsäckar skyddar inte bara mot ryggproblem, de är också mångsidiga. Ryggsäckarna är idealiska för dagsutflykter och vandringar, men kan också användas i vardagen på väg till kontoret, universitetet eller till privata möten. Många ryggsäckar från Fjällräven, inklusive den framgångsrika Kånken-modellen, är utrustade med inbyggda, vadderade fickor för bärbara datorer. Det finns också extra innerfickor för att hålla ordning på ryggsäcken. Fack med dragkedja på framsidan ger dig snabb tillgång till saker som nycklar eller din mobiltelefon när du är på språng. Den avtagbara sittdynan av PE-skum ger dig extra komfort när du är på resande fot och försvinner lätt i det bakre innerfacket när den inte används.

Förutom de välkända Kånken-modellerna erbjuder Fjällräven även stora ryggsäckar för omfattande vandringar eller fjällturer. Det svenska företaget erbjuder också ett brett utbud av väskor för vardagsbruk. Här är de så kallade totepacks mycket speciella, dvs. väskor som lätt kan omvandlas till en ryggsäck. På så sätt är du flexibel, men har alltid dina saker till hands.