Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
2119

VAR SOM STRUMPOR SNURRADE FORTFARANDE VÄVSTOLAR

Historien om Trerè Innovation går tillbaka till en tid då spunnet som strumpor fortfarande vävstolar. På den tiden, kort efter slutet av andra världskriget arbetar grundaren Guido Redini som kontorist i en trikåfabrik. Det är passionen för sitt arbete och hans söner på. Tillsammans grundade 1950 tillsammans egna företag och investera senare exploderade eftersom marknaden för strumpbyxor åren konsekvent moderna maskiner.

så att familjen sätter ny standard kvalitetskrav. 1980 spelar en allt viktigare roll i modevärlden vid en tidpunkt när sport, sonson Marco Redini in i familjeföretaget och är chef för företaget snart. Hittills har han drivit företaget. Under hans ledning har företaget framgångsrikt lanserat FOR.BICY och fyra andra sporter etiketter.

FOR.BICY KOMBINERAR FUNKTIONALITET MED ITALIENSK STIL

Idag är företaget från Lomberdai med mer än 800 anställda i största sport tillverkare i Italien - och har även säljbolag i Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna och Storbritannien. Om 560 internationella utmärkelser och test segrar som tilldelas för innovation, kvalitet och funktionalitet på produkterna, bevis på detta. "Vi vill förbättra våra produkter, det aktiva livet av kunder.

Funktionalitet är kanske inte den mest glamorösa ord, men om du, liksom vi förenade i FOR.BICY, med italiensk stil, sedan skapa produkter som sticker ut från mängden ", säger företagets VD Marco Redini. Utbudet av varumärken är nu byxor, tröjor, jackor, strumpor och JACPAC, en speciell kombination av teknisk ryggsäck och fjäderlätt prestanda anorak som är vatten- och vindtätt. Den största säljaren av varumärket men de innovativa boxershorts, som uppfanns speciellt för pendlare på cykeln.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1950
 • Grundare: familjen Redini
 • Huvudkontor: Gavardo, Italien (förälder Trerè Innovation)
 • Antal Medarbetare: 800
 • Årliga Försäljning: K.A.
 • Webbplats: forbicy.com
 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL FOR.BICY

 • Teknik: Vid polyamid blanda FOR.BICI Boxer lovar den bästa klädsel även för långa avstånd.
 • Bevarande: Genom 2022 hela produktionskedjan för att vara under Öko-Tex etikett.
 • Multi-Funktionalitet: FOR.BICI Shorts är lämpliga för pendlare samt för cyklister.

DEN FOR.BICI STORE PÅ KELLER SPORTS

De produktutvecklare på FOR.BICY visste av egen erfarenhet hur fel utrustning negativt kan påverka det dagliga pendlar till arbetet med cykel. För hårt, inte andas, obekväm: Saknas padding gör sig även vid kortare resor i jeans eller klänning byxor obehagligt. Full racing utrustning, men du vill inte komma på kontoret. FOR.BICY poster hade därför förberett en innovativ lösning: Kalsonger med löstagbar, fyra millimeter tjock "Glide & Ride" gel pad. Förutom hög komfort tack vare en bred linning och sömlös stickat geruchshemmendem polyamid blanda Boxer lovar även på långa avstånd mjuk stoppning - så cykelsadel i vardagen outfit är knappt märkbar.

Vid anlände skrivbordet, kan den antibakteriella pad sedan bort med ett handtag av kalsonger. På kort tid pendel att arbeta outfit. Dessutom svetsning och värmereglering ger en bekväm passform - hela dagen lång. På kvällen den kalsonger omvandlas genom att sätta in kudden igen för bekväm stoppning för resan hem. Modellen är för kvinnor "Downtown" och män "Urban Life". Som din personliga FOR.BICI återförsäljare, erbjuder vi båda modellerna i vår FOR.BICI butik i olika färger - i FOR.BICI Sale ofta särskilt attraktiva priser

URBAN LIFE BOXER: FRÅN PENDLING TILL ARBETE OUTFIT MED ETT HANDTAG

De innovativa och mycket funktionella boxershorts FÖR: BICI är lämpliga för pendlare som vill köra till arbetet utan särskild cykelkläder med cykel. vill bära samt för cyklister att enkla sommarkläder och ännu inte vill missa komforten i en konventionell shorts. På Keller Sports kan du hitta det premium hjul boxare av FOR.BICI nätet - och sedan radelst anslutningar hela staden.

FOR.BICY PRODUKTER STÅR FÖR HÅLLBARHET

FOR.BICY inte bara imponerad av ständiga strävan att förnya sig, men också med en tydlig uppfattning om hållbarhet, som har åtagit sig att varumärket för resten. Så föräldern Trerè var en innovation av de första företagen någonsin i Europa, som producerats under Öko-Tex etikett. Genom 2022 till och med hela produktionskedjan för att uppfylla de stränga kraven för ekologisk certifiering.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.