Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Garmin sportklockor för löpning eller cykling

Garmin sportklockor är små underverk för träningsdata. Ju högre siffra i modellens namn, desto mer komplicerad är utformningen av wearables. GPS-moduler, som företaget en gång byggde upp sitt globala rykte med, ingår i grundutrustningen. Syremättnaden i blodet säkerställs genom en avancerad pulsmätning på handleden.

Med Garmin sportklockor kan du alltid hålla koll på:

  • din utbildningsstatus

  • din träningsbelastning

  • maximalt syreupptag

  • Återhämtningstider.

  • Effekter av aerob och anaerob träning.

Men det är inte allt: med hjälp av löpningseffektivitetsvärdena kan du till exempel ta reda på hur ekonomiskt du springer. Garmin sportklockor ger dig relevanta data - till exempel stegfrekvens, steglängd eller tid för markkontakt. Garmin stöder många olika discipliner, från vintersport till ett träningspass på gymmet eller i poolen och triathlon.

Garmin sportklockor - veckor av batteritid

Garmin sportklockor imponerar också med sin enormt långa batteritid. Här har den amerikanska tillverkaren satt verkliga standarder inom branschen. Det är inte ovanligt att de intelligenta wearables håller i flera veckor på en enda laddning. Även med en ständigt aktiv GPS räcker de en hel dag. Detta möjliggörs bland annat av den särskilt energisnåla displayen.

Kontaktlös betalning med Garmin sportklockor

Alla Garmin-produkter är kompatibla med Android och iOS. Du behöver alltså inte avstå från klassiska smartklocksfunktioner, till exempel samtal eller meddelanden som kommer in på den kopplade mobiltelefonen. Om modellen har ett NFC-chip är kontaktlös betalning i kassorna inget problem. En annan stor fördel med Garmin sportklockor är den interna IQ Store. Där kan användarna hitta ytterligare appar som de kan installera på sin smartwatch. Garmin Connect-appen är också tillgänglig och bjuder in alla användare att tävla i utmaningar eller jämföra sina egna data.