Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Varför du behöver Garmin Running-produkter

Garmin Running stöder dig i dina önskemål, eftersom du säkert gillar att springa för att rensa huvudet. Gå ut - efter jobbet eller innan du börjar dagen vid datorn. Du vill komma ut och koppla av. En aspekt. Du vill också känna den positiva effekten av träningen. Och uppmuntra den. Ju mer överblick du har över den sträcka du springer, desto tydligare kan du mäta dina träningsframgångar, anpassa din träning och, om du är osäker, ta en paus.

Garmin sportklockor för löpning för män och kvinnor har inte bara en GPS-spårare som hjälper dig att mäta den exakta sträckan och hastigheten på din löprunda. Samtidigt mäter vissa modeller i vår Garmin-butik för löpning din hjärtfrekvens. Sportklockorna bearbetar uppgifterna och skapar en virtuell träningsplan för dig. Ökning. Konsekvens. Pauser. Din Garmin-klocka ger dig rätt rekommendationer baserat på din prestation och hjälper dig att kontinuerligt förbättra din prestation utan att överbelasta dig själv.

Du kan till och med använda vissa modeller i vardagen för att få en ännu mer omfattande bild av din fysiska kondition. Du kan också ladda ner musik till vissa Garmin-klockor och lämna din smartphone hemma med gott samvete. Garmin löparklockor stöder din löpning på flera nivåer och fungerar som en optimal följeslagare. För löprundan efter jobbet såväl som för maraton eller triathlon.

Fördelarna med Garmin löparklockor

GPS-spårning och pulsmätning är bara början. Garmin fyller sina löparklockor med verktyg som hjälper dig att rikta din träning ännu mer exakt.

  • GPS-spårning: Hur långt sprang du? Hur lång tid tog det för dig? Och hur snabbt sprang du? Garmin löparsportklockor med GPS-spårning ger dig all denna information. Allt du behöver göra är att trycka på en knapp för att registrera din körning och stoppa den igen.
  • Mätning av hjärtfrekvens: Garmin löparklockor ger dig information om din puls via handleden. På så sätt kan du se under vilken belastning du hamnar i den röda zonen och även spåra dina träningsframgångar.
  • PacePro för effektiv träningsplanering: Med PacePro kan du med Garmin Running bestämma det ideala tempot för en viss sträcka baserat på dina tidigare löprundor innan du börjar träna. På så sätt kan du göra din träning så intensiv som din kondition tillåter.
  • Ytterligare funktioner: Garmin sportklockor begränsar sig inte till löpning. Med särskilda funktioner kan de också fungera som en guide för HIIT-träning, Pilates eller simträning. Även andningsövningar kan guidas av Garmin Running smartklockor.
  • Plats för musik: Vissa Garmin löparklockor erbjuder plats för din musik. Du vill ju trots allt pressa dig själv lite under löpningen. Du kan lagra upp till 500 låtar och behöver inte ens din smartphone när du är på språng.
  • Spårningsfunktioner för ökad säkerhet: Normalt sett är du säker. Men om något skulle hända är det ännu bättre om familj och vänner vet var du är. Det är därför som vissa Garmin-löpklockor låter dig dela din position med en fördefinierad grupp av personer.

De speciella egenskaperna hos Garmin-produkter för löpning

Garmin vill pressa dig. Inte direkt. Varumärket vill ge dig verktyg på vägen som hjälper dig att förbättra dina prestationer mer och mer. Därför är alla Garmin-klockor för löpning i vår onlinebutik fulla av avancerad teknik och smarta funktioner. Du kan till exempel ansluta din löparklocka till appen Garmin Connect. Där kan du spara dina löpdata på din smartphone, din surfplatta eller din bärbara dator. På så sätt kan du inte bara enkelt få tillgång till viktiga hälsodata, du får också en analys inklusive statistik. Garmin Coach föreslår träningsenheter baserat på dina tidigare löppass, samtidigt som du sparar dina individuella prestationer och ser direkt när du förbättrar dig.

Garmin Running har till och med installerat en LTE-funktion i vissa av sina premiumklockor. Och med hjälp av Garmin Pay, som ingår i vissa modeller, kan du till och med snabbt göra dagens sista inköp i snabbköpet på vägen hem utan att behöva ta med dig plånboken eller bankkortet på din löprunda. Andra modeller får en boost till batteriet från solljuset och gör att du kan köra ännu längre. Garmin löparklockor med TOPOS Maps gör det däremot möjligt för dig att hitta rätt i naturen.

Garmin Running: de mest populära klockorna

Garmins Forerunner-serie är en pålitlig följeslagare på varje löprunda. Forerunner 55 har GPS-spårning och mäter din puls. Du kan också planera dina träningspass med grundversionen. Garmin Forerunner 245 Music lagrar musik, medan 945 redan innehåller Garmin Pay. För utomhuslöpningar lite längre ut i naturen erbjuder Garmin sin Fenix-serie, medan Garmin Enduro-sportklockorna är anpassade för uthållighetsidrottare. Det är därför som det redan kraftfullare batteriet laddas av sig självt i solljus, samtidigt som klockan i sig är särskilt lätt.

Garmin Running Shop på Keller Sports

På Keller Sports hittar du allt du behöver för att göra din löpträning lite effektivare och roligare. Från Garmin Forerunner till Garmin Fenix och Garmin Enduro-serien hittar du ett stort urval av olika Garmin-klockor för löpning i olika färger och med många olika funktioner i vår webbshop. Du kan beställa din favoritmodell hemma och börja köra direkt. Med din personliga tränare och individuella träningsråd på din handled.