• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

GORE WEAR: OUTDOOR "GÅ" MATERIAL

Som Vieve och Bill Gore 1958 i källaren i deras hus W.L. Gore & Associates grundades, de hade en - men förmodligen inte detta - vision. Eftersom med sport och kanske den mest innovativa material i sportbranschen, företagets början hade lite att göra släkting. Elektroniksektorn var i fokus. Till 1969. Fram till son Bob en mångsidig polymer upptäckte inuti banade väg Gores i olika industrier. Även i utrymmet gjorde det företagets produkter, främst känd men det är för medicinsk och sportkläder. GORE Wear. , Det finns två ord som idag synonym för väder, andas, innovativa ytterkläder.

FRÅN LABORATORIUM I GORE WEAR STORE

GORE® Wear är ett team av idrottare och forskare. Huvudkontoret ligger nära de tyska alperna - hem till några av världens mest inbjudande uthållighetssporter. Det stora utbudet av väderförhållanden erbjuder de olika testmöjligheter de behöver - för att skapa produkter som fungerar och för att förbättra uthållighetssportsupplevelsen.

Idag, det hela börjar i labbet. För slumpmässiga sällsynta utrymme kvar. Eftersom målet med GORE Wear var och är att utveckla produkter som ger fördelen mervärde. Därefter ligger fokus. Därför är alla nya objekt, alla nya material i laboratoriet intensiva tester utsätts för. Medan simulera olika väderförhållanden föra idrottare de senaste innovationerna inom verkliga förhållanden till sina gränser. Således GORE Wear® säker på att det kommer till dig i slutändan är verkligen lämpar sig att följa passa runt omkring dig under din körningar.

Som "form följer funktion" GORE själv beskriver sin syn på utseende och stil men försummade hittills. passar diskret design slutligen i alla levande och mat, gör dig även under snabbare och mer intensiv körs i staden alltid ser bra ut. Trogen mottot "revolutionera din kör" kommer att fortsätta att forska det och arbetade robust och mer bekväma kläder för elitidrott för att utveckla för att motivera dig att topprestanda. Brand Ambassador Fabian Cancellara (Schweiz) - med toppnamn respekt "Spartacus" kallas - hade vunnit fyra gånger i sin cykelkarriär VM titel i tempolopp och betrodda sedan 2016 enbart på cykling kläder från GORE Wear.

Likaledes, Brand ambassadörer Agnes Fischer (Tyskland) och Fredrik Stormo (Norge) helt GORE Wear® vara klädd. GORE RUNNING Wear® ultra-löpare och extrema idrottare Zac Marion (USA), Michael Arend (Tyskland) och Florian "Flow" Neuschwander (Tyskland) kan GORE Wear® Equip. Här är Ultra Kör på ett avstånd av 100 km säkert den svåraste utmaningen att driva och ställer höga krav på material och idrottare.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1958
 • Grundare: Bill Gore, Gore Vieve
 • Huvudkontor: Newark (Delaware), USA
 • Antal Medarbetare: > 10 Tusen
 • Årliga Försäljning: > 2,5 Mill. EUR
 • Webbplats: gorewear.com
 • Sport: Löpning, Cykel

3 GODE RÄSAR TILL GORE WEAR®

 • Awards: 2017 GORE fick "Great Place to Work Legend" Fortune Magazine Award.
 • Bevarande: GORE Wear® använder hållbara material som uppfyller kraven i Öko-Tex Standard 100 certifierade.
 • Rättvisa: Ansvar, integritet och etik är en viktig del av företagets filosofi Gore.

GORE WEAR ERBJUDER: SYNONYM FÖR ANVÄNDNING

Men Zentralster del av företagets DNA är strävan efter innovation. Lyckligtvis. Endast på detta sätt var det möjligt att företag som i dag de flesta av de 200 amerikanska företag är ett privatägt, för att utveckla några av de mest kända och populära funktionella material för ytterkläder. Så du kan se, till exempel, GORE-TEX® inte bara i de egna märkesvaror. Andra företag använder vatten- och vindtät, andas membran samtidigt. Miljarder små porer genom dem. 20.000 gånger mindre än vattendroppar är till 700 gånger större än en vattenånga molekyl.

GORE-TEX® CARE - REKOMMENDERAS

GORE WEAR® efter tips om vård av kläder och textilier (se https://www.gore-tex.de/node/2941)

GORE WEAR ONLINE - FÖR DIN PERFEKTA RUN

Men även i de löpande kläderna framgångsrikt företag tänker i att utveckla hans dräkt system i första hand till de behov som idrottare. Oavsett om urban, spår eller långdistanslöpare: GORE Running Wear® baserad i sin designfilosofi på utvecklingen av innovationer. Vattentät och vindtät material skydds idag som igår varm och torr medan du kör. De är tätt som en andra hud och därmed inte utgör ett drag. Passningen av kläder från GORE Bike Wear® anpassade till behoven hos rörelserna i cykling. Men inte bara aerodynamik rätt och de material som används är lika robust och motståndskraftig - idrottare vill kunna träna utomhus citeras i alla väder.

Detta är viktigt för din kondition och ger dig både friheten att göra vad och när du vill ha det. Således Radbekleidung är bara effektiv och funktionell, om det skyddar dig i alla väder. Gore Bike Wear uppfyller alla dessa kriterier: vindtät, vattentät, samtidigt andas. Running Wear för kvinnor och män är lämplig för en mängd olika rotortyper. I Gore Wear Handla på triathlet eller extrem löpare kommer bara att köra klädsel som fitness och helg löpare.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.