• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Varför du ska välja Gore Running Wear

Gore Running Wear har flera decennier av forskning och utveckling av prestandakläder som fungerar så bra att du inte längre behöver oroa dig för att springa. Löpning utmanar trots allt en idrottare på många sätt: den fysiska belastningen är hög. Du måste hantera olika väderförhållanden och förutom rätt löpteknik är även mental kondition och en bra löprytm avgörande.

Med stöd av idrottare i världsklass sätts Gore Running Wear-produkterna på prov gång på gång. Enbart för att din löparupplevelse ska bli bättre i slutändan. Så du kan fokusera på att springa och inte oroa dig för vad det är för temperatur utomhus. Eller om du är synlig, eller om du måste vända om om om vädret förändras. Gore Running Wear Shop från Keller Sports ser till att det blir så.

Fördelarna med Gore Running Wear: Perfekt fukthantering

Gore Running Wear försöker alltid hjälpa idrottare att nå nya höjder med innovativa produkter. På så sätt kan löparna höja sin personliga nivå lite längre varje dag. En perfekt fukthantering i löparutrustningen är avgörande för att du ska kunna röra dig i alla väder och i alla terränger. Medan du tidigare joggade i genomblöta bomulls-T-shirts, där du först svettades och sedan frös, garanterar de senaste syntetfibrerna från Gore maximal andningsförmåga.

Om du börjar svettas någon gång under träningen transporterar Gore Running Wear-tyget omedelbart bort fukten till utsidan. Din kroppstemperatur är stabil och huden är torr. Det innebär att du kan koncentrera dig på banan hela tiden utan att behöva oroa dig för vind eller för mycket sol.

Löptröjor, löparshorts, tights och jackor - Gore Running Wear

Gore är känt över hela världen för sitt vattentäta Gore-Tex-tyg, som märket levererar till otaliga friluftstillverkare. Företaget marknadsför dock sina egna produkter under namnet Gore Wear - inom löpning under namnet Gore Running Wear för män och kvinnor. De högkvalitativa produkterna för hobbylöpare och professionella idrottare imponerar alltid med sin enkla, tidlösa stil och maximala idrottsprestanda.

Gore-kläder för löpare är särskilt andningsbara, snabbtorkande och bekväma att bära på huden. Sortimentet i vår Gore Running Wear Store innehåller allt som löpare behöver för sin träning: Från löpartröjor, långärmade löparskjortor och löparjackor till löpartights, löparshorts och tillbehör som löparhandskar och löparmössor. Gore Running Wear är uppdelat i olika produktlinjer:

  • Thermo: Sportbyxor och träningsskjortor från Thermo-sortimentet är till exempel idealiska för kallare, torra dagar eller, tillsammans med ett tjockare ytterlager, till och med lämpliga för minusgrader. Den kompakta isoleringen ger obegränsad rörelsefrihet i alla situationer.
  • Tävling: Contest-serien är däremot utformad för krävande träning och tävlingar i varma temperaturer. Tillverkad i ett knappt märkbart material som gör att du glömmer att du har en funktionell skjorta på dig. Perfekt för långa dagar på vandringsleden eller maratonloppet.
  • Windstopper: Om du behöver ett lätt men pålitligt skydd mot väder och vind under träningen kan du välja Gore Running Wear löparjackor med Windstopper-teknik. Det absolut vindtäta och extremt andningsbara membranet blockerar vind och låter vattenånga stiga ut. Denna kombination av skydd och andningsförmåga minimerar vindkyleffekten och minskar samtidigt risken för överhettning vid fysisk aktivitet. Den hållbara impregneringen av yttermaterialet ger ytterligare vattenavvisande skydd.
    Elastiska manschetter och ett tumhål på varje ärm garanterar också en perfekt passform under din löprunda. Den förlängda ryggdelen skyddar ryggen mot kyla. Reflekterande detaljer ger dig också säkerhet i skymningen. Beroende på vädret eller vad du föredrar kan du välja mellan olika ärmlängder och kragealternativ - ända upp till en halv dragkedja med uppstående krage. Det betyder att du kan koncentrera dig på banan hela tiden utan att behöva oroa dig för vädret - och njuta av den rena glädjen i att springa.

Gore Running Wear Shop på Keller Sports

I Gore Running Wear Shop på Keller Sports hittar du allt du behöver för din löpträning eller tävling. Oavsett om det är en väg, en skogsstig eller en tartanbana, om du är en ambitiös yrkesman eller en avslappnad fritidsjoggare - med Gore löparkläder för kvinnor och män är du väl rustad för alla tillfällen. Löpningströjor, byxor, hoodies och jackor från Gore Running Wear erbjuder fukttransporterande materialkvaliteter, rörelsevänliga skärningar och tidlös design.

I Gore Running Wear Store på Keller Sports kan du enkelt beställa din nya löparutrustning online med några få musklick. Eller så kan du beställa viktiga träningstillbehör från vårt sortiment Gore Running Wear. Och om du prenumererar på vårt nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om attraktiva och kombinerbara rabatterbjudanden för Gore löparkläder.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.