Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

GOREWEAR löparjackor: innovativ teknik

Letar du alltid efter nästa utmaning? Är vanliga löprundor för tråkiga för dig, eftersom du behöver maximal ansträngning i din träning? Med GOREWEAR löparjackor är det inget som står i vägen för din nästa tempolöpning. De här superlätta och utmärkt isolerade jackorna från premiummärket är perfekta för utmanande stigar i tuffa väderförhållanden.

Löparjackorna från GOREWEAR är utrustade med bland annat dessa innovativa tekniker:

  • GORE-TEX INFINIUM™

  • GORE® VINDSTOPPARE®

  • GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®

  • GORE-TEX Aktiv

  • POLARTEC® Alpha-isolering

GOREWEAR löparjackor - i regn och kyla

GOREWEAR kläderna är baserade på den patenterade funktionella textilen Gore-Tex. Den en gång legendariska uppfinningen från 1950-talet är det perfekta tyget som ett yttersta hardshell-lager i kläder.

Tack vare moderna innovationer är GOREWEAR löparjackor inte bara ultralätta, utan också extremt vindtäta och andningsbara. Detta gör att svetten kan flyta från insidan till utsidan, även vid extrem ansträngning. Materialets snabbtorkande egenskaper håller dig dessutom behagligt torr och garanterar optimal komfort. DWR-impregneringen gör jackorna permanent vattenavvisande, så att även lätt regn på berget inte skadar dig. Dessa jackor skyddar dig tillförlitligt mot väder och vind. Tack vare det värmeisolerande materialet kan du lita på GOREWEAR löparjackor även när det är kallt. Även vid låga temperaturer på berget eller i den vintriga staden skyddar jackorna dig tillräckligt mot vind och kyla.

Löparjackor från GOREWEAR: Funktion och komfort

Den smala passformen ger en perfekt och bekväm passform på kroppen. Tack vare den höga värmeisoleringen gör GOREWEAR löparjackor ett extra mellanlager överflödigt. Praktiska sidofickor ger dig förvaringsutrymme för dina viktigaste saker, till exempel nycklar och smartphone. Du kan också använda dem för att snabbt värma upp dina händer i kalla temperaturer. För utomhusäventyr i de mest ogynnsamma förhållanden kan du lita på GOREWEAR löparjackor. Beroende på modell erbjuder de extra skydd mot regn och fukt genom huvar. Tack vare den lilla förpackningsstorleken kan de också stuvas undan i en dag- eller vandringsryggsäck och bara tas fram när de behövs. Löparjackorna från GOREWEAR är det perfekta valet för löpare som söker en mycket funktionell, viktoptimerad jacka.

Hos Keller Sports hittar du ett stort urval av löparjackor i olika, moderna designer. Alla löparjackor är utrustade med antingen neonfärgade eller reflekterande element för att öka löparens synlighet i mörker i vägtrafiken.