• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

HAGLÖFS PRODUKTER: FÖR ATT KOPPLA LIV I NATUR

Det var inte ett val. Inget val. Vädret, vind, regn, kyla Sverige dikterade vardagslivet, dikterade arbete, skola, livsstil. Viktor Haglöfs föddes i ruffen, instabil del av Sverige. De fantastiska naturförhållanden har alltid präglats av svåra väderförhållanden. Wiktor Haglöf inte grubbla av passion, han funderade ut ur nödvändighet. Sin egen och livet för alla dem som dagligen utsattes för väder och vind, bör underlättas. För denna impuls, som grundades 1914 Haglöf mellersta Sverige sitt eget företag. Haglöfs föddes. Ett unikt varumärke.

Naturligtvis finns funktion, hållbara material och innovation för intensiva möten med den stora utomhus även med svenskarna vid toppen av listan. Men inte bara. Haglöfs också tänker på dig när du startar till naturen endast då och då, även om du bara har din vardag trevligare - och torrt - vill göra. Därför förstår sport varumärke sina produkter snarare än partners än som utrustning. Som partner, du tillsammans i varje situation.

I BUTIKEN HAGLÖFS: HIGH TECH FÖR KONTOR OCH BERG

Den eleganta utseende ensam räcker naturligtvis varken klättring eller skidåkning, varken när jogging eller när vandring. Därför Haglöfs används inte bara material från GORE-TEX, har den svenska sport etiketten också L.I.M BEVIS erbjuds. Denna andas, vattentät och på samma fluorfria material håller dig under dina turer i naturen torr. Vinden utanför, stora och små rörelser, tack vare en hög stretch andel återstår när som helst. Haglöfs PERTEX® Microlight är helt gjorda av polyamid, varigenom, vindtät lätta och hållbara. För att förbättra isoleringen i Dessutom tillhandahåller företaget några av dess delar med honom med en speciell avlång snarare än diamantformade kammarstruktur.

Deras sy behöver bara 2000 i stället för de vanliga 100.000 stygn. Färre hål medel mindre tåg lika med mindre kall inuti. Formeln är lika enkel som genial. Quad-fusions Mimic tur efterliknar de isolerande egenskaperna hos dun, emellertid absorberar signifikant mindre flytande och resterna inuti manteln så på plats. En kall snap på sluttningarna? Plötslig snöfall under skidresa? klädd i Haglöfs du har för dessa utmaningar bara ett flyktigt leende kvar.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1914
 • Grundare: Wiktor Haglöf
 • Huvudkontor: Järfälla (Uppland), Sverige
 • Antal Medarbetare: 500
 • Årliga Försäljning: omkring 72 miljoner euro
 • Webbplats: haglofs.com
 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL HAGLÖFS

 • Rättvisa: Som medlem i Fair Wear Foundation är Haglöfs är en bättre arbetsvillkor inom textilindustrin.
 • Bevarande: Många produkter från Haglöfs har tilldelats den blå Sign-Seal, en certifiering för hållbar produktion
 • Multi-Funktionalitet: Haglöfs mål är att skapa produkter för varje situation, så kläder för sport varumärke är mycket mångsidig.

MILJÖMEDVETENHET MÖTER SKANDI CHIC - IM HAGLÖFS SHOP

De avgörande faktorerna är både innovativa material och funktion, både livslängd och hållbarhet. Haglöfs du vill ha för varje fot som du erbjuder till dörren, förbereda på bästa möjliga sätt. Det är en sak. Den andra är naturen. Eftersom så mycket du vill Haglöfs också skydda mot sina nycker, så intensiv, är svenskarna intresserade även för miljön. De har utvecklat en metod för att producera hög kvalitet "spöknät", outdoor-utrustning. Delar av Nengal- och Khione samling är gjorda av dessa kvar i havet och senare återhämtade fiskenät där marina livet kan fastna. Haglöfs ser sig själv som en pionjär. Detta innebär också att ner används okontrollerat trots deras isolerande effekt. Använder Haglöfs ner, bara företaget använder restprodukter från livsmedelsproduktion - och kontrollerar efterlevnaden av dess själva direktivet intensivt. Miljö föreslår enkelt sätt.

Men nu Sverige skulle inte vara Sverige, skulle de glömma det hela stilen. Minimalism. Tydliga former. Rena design. Skandi-chic passar in i staden och i naturen. Hans snitt håller Haglöfs därför smala, figurnära hos kvinnor. ändå saknar slutet av den fria rörligheten måste frukta någon. Funktionen också slutligen får sin egen kapitel i "corporate bibel". Dessutom, utformningen av jackor, västar och byxor hålla ren, vilket lägger grunden för athleisure i ren form. En Haglöfs jacka gäller enligt friåkare och andra utsedda utomhus idrottare som en trendsättare. I många fall är jackor utformade i två färger, ett varumärke är blixtlås i kontrasterande färger. Iögonfallande design är en blickfång, ännu viktigare är sannolikt den vinnare och media kvalitet.

De välutrustade Haglöfs jackor är väderbeständiga och stöds av fripassagerare, för användning BEVIS 2-L är till exempel material. PFOS / PFOA fri DWR behandling med Haglöfs ski jacka helt vindtätt och skyddar mot inträngning av fukt, hög andningsförmåga berörda fodret användning av borstad mesh. Vädret för skidåkning snabbt bytas ut, på alla nivåer, det finns andra klimatförhållanden. Därför kan huven justeras tre gånger, inklusive en hjälm passar över den. Med en liten ärmficka, en bröstficka, två centralt placerad ryggsäck kompatibla fickor och två innerfickor, Haglöfs skidjacka sammanfattar all bly vad idrottare i alla lägen. Förböjda ärmar och manschetter med kardborrband kardborrband, en mjuk hakskydd, den med en hand justerbar nertill och avtagbart stretch snölås vittnesbörd om mäktig upplevelse av tillverkaren med äkta skidkläder.

För vandring även i ogästvänliga väder, många idrottare väljer Haglöfs dunjacka som imponerar med sin mycket låg vikt med maximal vind och temperaturskydd. Jackan kan komprimeras i ett mycket litet utrymme och är tillverkad av slitstarkt material Pertex®Quantum. Tillverkaren inte snåla på material i Haglöfs dunjacka, den Daunenfüllpower når 800, som också kan förhindra iskallt. Genom en PFOS / PFOA-fri impregnering, driver fukten av, för optimal rörelsefrihet gör skuldra skär Powerstretch® Polartec®. Haglöfs ned jacka absorberar alla redskap i två fickor och en bröstficka, kombinerar optimala termiska egenskaper med utmärkt sammanpressbarhet. De vind Pertex®Quantum yttre material garantier för vind- och vattenskydd även i mycket obehagligt väder.

UTRUSTNING I SENSE AV WIKTOR HAGLOFS

Men nu lämnar det inte elden i kläder. Egentligen hade Wiktor Haglöf inte något med jackor, byxor och västar att göra. Ryggsäcken var hans uppmärksamhet. Det var så företaget startade. Så det fortsätter idag. Funktionellt är ryggsäckarna - som passar skandinaver - alltid eleganta. Sovväskor och väskor Haglöfs erbjuds. För bergsbestigning och vandring erbjuder den svenska tillverkaren mycket lätta, universella utomhus softshellbyxor, en lätt kollektion som är lämplig för sommaraktiviteter.

Haglöfs filosofi kommer från entusiasm för bergen, vintersport och allt folk älskar om naturen. Wiktor Haglöf lade sig uppgiften att förse skandinaverna med säkerhet, värme och komfort i deras ofta ogästvänliga miljö. När allt kommer omkring bör livet i naturen vara roligare i alla situationer. Denna princip skapar en utmärkt bas för sportmärket. Sist men inte minst inkluderar detta ett solidt hantverk, eftersom endast förstklassig kvalitet tål den hårda svenska vintern.

Den anpassar sig till de tuffaste kraven: Haglöfs kläder och utrustning är utformad för att göra sitt jobb på ett tillförlitligt sätt även på en polär expedition. Ursprunget - ren natur - har aldrig glömts av företagets anställda. Därför är de försiktiga med företagets motto "Ta hand" med henne. Mänskliga aktiviteter, som alla fotavtryck på snön, lämnar alltid ett spår, men det bör inte skära mer än nödvändigt i vår miljö. Hållbarhet är därför den viktigaste delen av företagets filosofi för Haglöfs.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.