• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

WAGNER: A SCHUHMACHER KARRIÄR

Jetzendorf i Oberbayern. I atmosfären i den berömda metropolen München, inte långt från Alperna, är Hans Wagner föddes år 1896:e Passionen för tillverkning av skor hade så gott som placerats pojken i vaggan: Hans far arbetade som skomakare. I München, Hans lärde denna höga hantverk, särskilt den så kallade sömmar som var fortfarande ganska ny på den tiden, men ändå kommer i Hanwag skor som används. Detta innebar en stam-till-jordanslutning teknik som har använts för särskilt robust skor.

utrustad med nödvändig kompetens, lockade det Hans Wagner efter fyra kyrkor där han självständigt gjorda 1921 och grundade Hanwag - namnet på företaget han in från de första bokstäverna i hans för- och efternamn tillsammans. Hanwag började i mitten av 1920-talet, att fokusera på kängor och stövlar och takten i en division som hade trots den globala recessionen ekonomin - särskilt i Övre Bayern och särskilt i Wagner familjen, gjorde hans bröder Adolf och Lorenz honom men lika och grundade tillverkar höglandet eller LOWA.

HANWAG: BAYERN I VÄRLDEN

Vi växer alltid, Hans Wagner sätta i Vierkirchen ett nytt arbetar och utvecklat sina produkter kontinuerligt utan att göra några ändringar, men i vardande. Eftersom: Hanwag är fortfarande den enda tyska skotillverkaren att ställa fortfarande på traditionella sömmar. Utöver dessa högkvalitativa, gammal konst, alla skor "fixade" på Bayern. Denna metod kännetecknas av att lädret läggs över skon övre och fastnar där. Sulan är fast först efter att säkerställa att alla skor är nya resol. Som inte har ändrats till denna dag. År 1972 flyttade Hans Wagner gradvis från sitt företag ut spiran slutligen överlämnade sin brorson Joseph, som hade avslutat en skomakare träning med honom.

Efter Hanwag upplevt en riktig boom. Eftersom de fyra Kirchener med "Haute Route" skapade den första turåkning boot över hela världen. Tillsammans med Sepp Gschwendtner är klättrare pionjär och paraglider pilot, Tillverkning vid Bayern också utvecklat klättring skor med mjuka sulor friktion. Efter Josef hade bolaget genomfört 40 framgångsrika år var Hanwag placeras i händerna på Fenix ??Outdoor, som bland andra märken Fjällräven och Primus tillhör. Villkoren för förvärvet av Sweden: Bevarandet av varumärket, produktionsanläggningen i fyra kyrkor och alla jobb. Samtidigt Hanwag representeras med sina vandringsskor, alpina och bergs stövlar runt om i världen.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1921
 • Grundare: Hans Wagner
 • Huvudkontor: Fyra kyrkor, Tyskland
 • Antal Medarbetare: Ca 2000 (Moderbolag Fenix)
 • Årliga Försäljning: mer än 500 miljoner euro (moderbolag Fenix)
 • Webbplats: hanwag.de
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL HANWAG

 • Egen Produktion: Hanwag ger alla skor i Europa sedan, hans stil är fortfarande sant att sy och pyssla.
 • Livslängd: Hanwag skor håller på grund av den genomarbetade stil längre än jämförbara modeller av tävlingen.
 • Rättvisa: Moderbolaget Fenix ??har åtagit sig att förbättra arbetsvillkoren.

HANWAG LÖPARSKOR MED KELLER SPORTS

Keller Sports erbjuder ett komplett sortiment av absolut tid favorit Hanwag i butiken. Den som är ute efter en vandring eller vandring sko av högsta kvalitet kommer att finna det här. Oavsett om du vågar sätta dig på utmanande fjällturer med glaciär-sektioner eller fläkt lättare utomhusaktiviteter är - Hanwag har bara kan få rätt sko för dig att lämna loggen på grund av vattentäta men material som andas med torra fötter.

HANWAG SKOR "DIREKT SAMBAND MELLAN MÄNNISKOR OCH JORDEN"

Hans Wagner var inte bara en lysande skomakare och VD, han filosofe också som: "För en bergsbestigare sko är den viktigaste ämnet," sade han en gång, beskriver skor som en "direkt koppling mellan människorna och jorden." Hur stor är kärleken till sina produkter och hur höga kvalitetskrav sedan 1921, Hanwag utställningar men även i dag.

Medan många konkurrenter i uteplats med dess tillverkning kostnadseffektiva kortlivade stil skor har bayrare tagit upp anledning att göra produkter som kan pågå en livstid med god vård. Här metoden Zwiehnähens och tweaking kommer tillbaka i spel. Och om det enda sedan men när gått igenom, Hanwag sulor denna enkla igen. Ett förfarande som inte är möjligt med den normala, billigare produktion. Sole brutit nya skor att köpa? Inte Hanwag.

BARA DET BÄSTA AV LÄDER LEDIGHET

Hanwag avseenden minutiöst säker på att endast det bästa läder används för dei skor. Bayern arbetar därför med flera typer av läder från olika leverantörer. Det är särskilt viktigt för alla, där den grundläggande råvaran kommer. Nubuckläder, spaltläder, foder läder eller Terra Care Zero produceras av den tyska garveri Heinen, kommer helt CO2-neutral - bara handplockade experter som arbetar sina båtar liknar traditionella som Hanwag bland leverantörerna av skon tillverkaren. Utom för den högkvalitativa jak läder, som köps från Tibet, är hela leveranskedjan inom EU.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.