Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
302
HEAD

HEAD SKI & VINTERSPORT: FÖR POWDER OCH SLUTTNINGAR

För första gången på skidor Howard Head var 1947. Den dåvarande flygplansingenjör var allt annat än glada över denna vintersport erfarenhet. Han var säker på att en lättare, snabbare och bekvämare skidåkning skulle öka hans entusiasm snabbt. Eftersom det inte gav detta ski, to Head gjorde summariskt sig att arbeta och skapat en prototyp för tre år i taget. Med dess plywood kärna, aluminiumsandwichpaneler, sidopaneler av plast och en sömlös stålkant slutligen skjuts till det första revolutionerande HEAD skidor på sluttningarna.

Med honom plötsligt alla kunde åka skidor. Idag Märket erbjuder skidor för varje snö önskemål och varje expertnivå. Med VM Rebels eller Supershape linje hastighet förare få sina pengar. Sålunda, den välkända skid racer och OS-vinnaren Kjetil Jansrud (Norge) och Matthias Mayer (Österrike) är åtmin HEAD under kontrakt. utvecklad i samarbete med elitidrottare som Performanceski uppfyller suget efter hastigheten. Rundare, som trivs både i backen och i små djup snö fält bör dock mer benägna att Monster eller Strong Instinct tillgång. Vänner av bakning länder med stabil med KORE linje medan vig körglädje i pulverform.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1950
 • Grundare: Howard Head
 • Huvudkontor: Amsterdam (Nederländerna), Kennel (Österrike)
 • Antal Medarbetare: 2500 (Worldwide)
 • Årliga Försäljning: över 428 miljoner euro
 • Webbplats: head.com
 • Sport: Tennis, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL HEAD

 • Professionell Ingång: Skid racers, friåkare och tennis yrkesverksamma konsulteras i utveckling av nya produkter.
 • Teknik: Effektiva kombinationer av material och funktionell design erbjuder den bästa prestandan.
 • För Hobby & Professionell Sport: HEAD erbjuder sport väsentliga för varje utbildningsnivå.

TEKNISKA MASTER TJÄNSTER

Innovativa lösningar för optimal skid erfarenhet, produktutvecklare HEAD koncentrera sig på det väsentliga: en minskning till det väsentliga och frånvaron av onödig ballast vägen till nya kombinationer av material, produktformer och mönster i skidområdet. Detta gäller både skid själv, liksom för pjäxor och utrustning som hjälmar eller riktig skidkläder. Sålunda, exempelvis i freeride område Grafen, den lättaste kända materialet i världen, som används vid spetsen och svans av skidan för att ge större respons och smidighet. Power sidan på all-mountain ski "Supreme Instinct", dock garanti för att ski carving drag stabil. Varje huvud Ski kommer det med sin egen unika karaktär. Som bäst passar deras egna, måste finnas på isiga backar eller i pudersnö.

GAME, SET, MATCH!

Maria Sharapova, Novak Djokovic, Andy Murray - även i tennis HEAD är en av de främsta leverantörer till fordonsindustrin för många stjärnor av scenen. Inledningsvis specialiserat sig på tennisbollar, vilket varumärket är nu även i tennis kläder och -Utrustning internationellt på högsta nivå hemma. Med riktade produktens funktioner och innovativa teknik bidrar till tennisracketar, skor, -textiles och accessoarer för både tennis elit och hobbyspelare och nybörjare till framgång på domstolen huruvida tennis cirkus, klubb utbildning eller rekreation Match -. HEAD erbjudanden för alla tillfällen rätt utrustning.

FRÅN UTBILDNING TILL MATCHDAY

Finnas någon rally odlas på gården, HEAD tennisprodukter upprepat optimeras med ny teknik. För skjortor, kommer byxor och klänningar värde tillåter funktioner såsom andningsförmåga och fukttransport och passar den maximala rörelsefrihet lagd. En särskild höjdpunkt HEAD sortimentet är den sofistikerade tennisracket serien. Namn som "Speed", "Exreme", "Radical" eller "instinkt" redan säga att det är i utvecklingen av teknik för prestanda och kraft för en kraftfull, kontrollerad spel. Ett exempel på teknisk innovation är den graphenes 360 teknik som gör det möjligt att skickade platziertem Grafen inuti klubban förbättrad stabilitet och optimerad energiöverföring från bat till bollen.

DIN HEAD TENNIS SET

Chefen varumärke är den kompletta leverantören av ditt förtroende i tennis. För år och decennier, är den amerikanska kultetikett chef på högsta världsnivå hemma och främjar professionella spelare och kändisar, liksom fritidsmotionärer och nybörjare. Vare tennis cirkus, klubb utbildning eller på fritiden Match: i huvudet tennis webbutik av Keller Sports hittar du pinnar, textilier och tillbehör för alla tillfällen och för hela familjen.

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.