Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Hestra Ski Gloves - Värme och torrhet

Kalla händer är alltid obehagligt. Särskilt när du inte bara kan värma upp dem med en varm kopp te, utan har en snabb nedförsbacke från toppen framför dig. Hestra skidhandskar skyddar dig tillförlitligt från isig vind och snö med sina långa manschetter. Med dessa mycket funktionella handskar är frusna händer något som hör till det förflutna. Tack vare kombinationen av genomtänkt design och högkvalitativt hantverk är skidhandskarna från det svenska märket bland de bästa i sitt slag.

Hestra Ski Gloves: Högsta funktionalitet

Handflatan på Hestra skidhandskarna är tillverkad av extremt slitstarkt men smidigt getskinn, vilket garanterar tillräckligt grepp och skydd för dina händer. Handskarnas foder består av olika värmeisolerande material och garanterar på så sätt ett behagligt klimat på insidan. Överdelen av handskarna är tillverkad av ett särskilt slitstarkt och elastiskt tyg för att ge dig största möjliga rörelsefrihet. De slitstarka Hestra skidhandskarna är helt vindtäta och isolerande. Beroende på modell kan även vattentäta och andningsbara egenskaper läggas till. Hestra skidhandskar är absoluta allroundare för vintersporter och ett måste för alla skidentusiaster som vill ta sin sportprestation till nästa nivå.

Hestra skidhandskar - kvalitet möter design

Letar du efter en slitstark handske som håller dig varm i backen och samtidigt ser snygg ut? Vår Keller Sports butik erbjuder dig ett stort urval av Hestra skidhandskar. De moderna handskarna från det svenska märket har övertygat professionella och amatöridrottare i många år tack vare sin genomtänkta konstruktion och optimala funktion.

De flesta modeller av Hestra skidhandskar finns i följande utföranden:

  • Handske med 5 fingrar

  • Handske med 3 fingrar

  • Knytnävshandske

Med de här skidhandskarna från Hestra bryr du dig inte om utomhustemperaturen. Hitta rätt modell för dina behov nu.