• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

HOUDINI KLÄDER - THE FOKUS PÅ FRAMTIDEN

Maximal Experience. Zero Impact. Dessa polycykliska budskap är den funktionella sport Houdini basis och kommer även att genomföras utan att kompromissa med kvaliteten: Om du vill upptäcka naturen, måste den också skydda motto av företagets grundare Lotta Giornofelice och nuvarande VD Eva Karlsson. Med denna filosofi, de två vännerna har industrin utomhus plats nu sedan 1993 i den mansdominerade genom att ge alla motstånden modiga pannan. Så gå funktion och hållbarhet i hela processen med Houdini kläder hand i hand. Från och med noggrant urval av material till tuffa kvalitetskrav i produktionsprocessen som syftar till att säkerställa livslängden på bitarna.

HOUDINI - FÖDELSEN AV UTOMHUS BRAND

På en resa till Nya Zeeland utomhus Lotta Giornofelice hade kommit med den då nya materialet stretch fleece i kontakt och omedelbart glada över det. make-område utomhus med sin idé, bara från funktionella underkläder för de första sprang med vänliga klättrare öppna dörrar och ökat antalet fans någonsin. Med tiden lanserade företaget otaliga hållbart tillverkade produkter på vägen och avancerade steg för steg sitt sortiment - följt Houdini jackor, byxor vandring, utomhus kjolar, jackor och funktions skjortor. Samtidigt innehåller Houdini sortimentet från Merino underkläder till högteknologiska skalplagg allt en utomhus idrottsman kan önska omfattande utomhusbruk.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1993
 • Grundare: Lotta Giornofelice
 • Huvudkontor: Stockholm, Sverige
 • Antal Medarbetare: Mer Än 50
 • Årliga Försäljning: mer än 13 miljoner euro
 • Webbplats: houdinisportswear.com
 • Sport: Outdoor

3 GODE RÄSAR TILL HOUDINI

 • Bevarande: Houdini har varit inblandad i mer än 20 år holistiskt i miljöskydd och producerats sedan 2007 med återvunnen polyester.
 • Awards: Houdini produkter och själva varumärket, under de senaste åren har många utmärkelser, bland annat Gold Award ISPO och olika innovation och hållbarhet priser, utmärkt.
 • Professionell Ingång: Hela sortimentet på Houdini är utformad, testad och utvecklad i samarbete med erfarna utomhus idrottare.

KOMFORT FÖR SINNEN MED HOUDINI

Speciellt "Power Houdi" ger i nästan två årtionden för en riktig framgångssaga för det svenska bolaget. Tillverkad i Polartec Power Stretch Houdini klassiska poäng endast med sin elasticitet och behaglig känsla. Den gosiga-varm inuti, som ger i vinterbruk i skalet av tillräcklig värme, och den jämna och extremt slitstark yta ger ytterligare försäljningsställen. Kända idrottare som är utrustade med Houdini inklusive: Martin Krautschneider (Free Rider), Marit Svarstad Andresen (fripassagerare klättrare) eller Satoshi Tsukahara (bergssporter, klättrare).

ÅTERVINNING AS X-FAKTORN I HOUDINI PRODUKTION

På tal Shell: Den prisbelönta med priser Corner Jacket är representativt för all-round hållbart tillvägagångssätt Houdini. Den i tre skikt hardshell jackan är tillverkad av återvunnen polyester. För detta ändamål används i DWR utan förorenande fluor, och kan därför återvinnas efter omfattande användning 100 procent. Med sin fashionabla arbetskläder utseende är också perfekt, inte bara för naturen och skidåkning, men också gör stadsmiljön en bra siffra.

HOUDINI - HÅLLBARHET SOM FAKTOR STYLE

Förutom sådana innovativa produkter som alltid följer den enkla men ändå elegant designlinje i bolaget ger Houdini alltid med hållbara projekt av frisk luft i branschen. Antingen genom klimatvänliga butiker i bolaget som initierade begagnade försäljning plattform eller resurssparande uthyrning av skalplagg - goda idéer saknar inte svenskarna. Men det är slutet på historien är långt ifrån uppnått för utomhus tillverkarna.

Det är löftet om företaget i framtiden gränserna när det gäller hållbar produktion till avgas "Det finns ingen motsättning mellan hållbarhet och lönsam ekonomisk aktivitet för oss", står det på bolagets hemsida. Däumchen rotera och vila på våra tidigare framgångar, är Houdinis uppenbarligen alltför tråkigt. I Houdini webbutik på Keller Sports hittar du alltid de senaste utomhus trender i kult varumärke.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.