• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
  • Premiumerbjudanden och för-reor
  • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
  • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ICEBREAKER - NYZEELÄNDSK MERINOULL ATT BLI FÖRÄLSKAD I

Det nyzeeländska företaget Icebreaker har tillverkat funktionella underkläder av hög kvalitet i merinoull sedan 1994. På den tiden bestod kläder för utomhusbruk huvudsakligen av syntetiska material. Marknadsföringsspecialisten Jeremy Moon utvecklade tillsammans med Merionos fårfarmare Brian Brackenridge ett flerskiktstyg som var idealiskt för utomhusaktiviteter. Enligt egen utsago lyckades de första designerna inte särskilt bra, men den nyzeeländska merinoullen utvecklades till ett slags hemligt vapen för friluftsaktiviteter. Icebreaker tillverkar nu inte bara underkläder utan även mellan- och ytterkläder, strumpor och andra tillbehör. Företaget har dotterbolag i USA, Europa och Australien och säljer sina produkter i 37 länder.

ICEBREAKER - BEKVÄM RÖRELSEFRIHET

Naturen är det bästa utvecklingslaboratoriet för det nyzeeländska företaget, och därför består deras utomhuskläder av flera överlagrade lager som garanterar full rörelsefrihet.

En funktionell tröja från Icebreaker som ger en perfekt passform och utmärkt rörelsefrihet. Du kan hitta funktionströjan i olika utföranden i Keller Sports sortiment - här kan du bekvämt beställa Icebreaker-kläder online från ett lågt minsta beställningsvärde. Om du har några frågor hjälper våra expertrådgivare dig gärna via telefon eller chatt. I vår butik hittar du också tips från oberoende experter som hjälper dig att göra rätt val.

Funktionsbyxorna från Icebreaker har unika slitegenskaper som gör att du helt enkelt kan känna dig bekväm. Bläddra i vårt sortiment och hitta rätt funktionella byxor för dina friluftsaktiviteter. Du kommer särskilt att dra nytta av den värmande merinoullen, som skyddar dig som en andra hud under kalla dagar.

Funktionsbyxor och funktionströja från Icebreaker ger maximal komfort: Funktionströjan har platta sömmar och förskjutna axelsömmar som inte gnider mot huden. Detta gör det enkelt att bära en ryggsäck under långa perioder! De funktionella byxorna har inte bara en optimal passform, utan även en bekväm mjuk midja. Båda produkterna är tillverkade av ett luktbeständigt och andningsbart material som kan tvättas i maskin.

För långa dagar i skidbacken eller andra utomhusaktiviteter under kalla dagar är den funktionella tröjan och byxorna trevliga följeslagare. Du kan också titta på vårt outlet där du kan köpa Icebreaker-produkter online till bra priser.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.