• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ICEPEAK: THE SENASTE FLAGSHIP FINLAND

Icepeak grundades 1996 i Lahtis, Finland. Den relativt unga varumärke som för Luhta Sport Company (största modeföretag i Finland) tillhör, har snabbt etablerat sig på den europeiska marknaden. Så Icepeak utrustar i dag inte bara hobby skidåkare och friluftsentusiaster med sina bästa produkter. Samtidigt företaget fungerar också som en sponsor för absoluta toppidrottsmän som den finska nationella ishockeylaget eller den norska nationella backhoppning lag, som är bland de bästa ensembler över hela världen. På vinterspelen i 2018 i Pyeongchang, idrottare i den finska OS-laget inträffade också även med den futuristiska Icepeak logotyp och orange prick sina konkurrenter - en hederssak, finländarna hålla ihop.

ROUGH AIR, VARMA KLÄDER - OF ICEPEAK

Kylan har Finland stadigt över en stor del av året under kontroll. Således, i vetskap om kreativa hjärnor på Icepeak som att designa sina kläder för vintersport och måste producera. Young bör aktiva människor tas upp av design och funktionalitet av produkterna. Mottot för finländarna, Ha en vacker dag i naturen, oavsett hur skadliga de yttre förutsättningarna kan vara också. Är du utrustad med Icepeak, motstår dig vind, regn, snö och kyla.

För att säkerställa detta Icepeak förlitar sig på lätta och mycket funktionella ansikte material. Den Icepeak Winter mode är inte bara praktiskt, det är också en verkligt blickfång. Samlingarna är baserade på den urbana livsstilen, från skandinavisk enkelhet till djärva färgkombinationer som utstrålar ren glädje. Och utanför backen Icepeak vet hur att behaga: Finländarna erbjuda förutom sportkläder också modet streetwear. detta också sprutas från alla textilfibrer: Ut, njuta av livet!

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1996

 • Grundare: Luhta Sport Company

 • Huvudkontor: Lahtis, Finland

 • Antal Medarbetare: 2000 (Luhta Sport Company)

 • Årliga Försäljning: omkring 300 miljoner euro (Luhta Sport Company)

 • Webbplats: icepeak.fi/icepeak_en/

 • Sport: Outdoor, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL ICEPEAK

 • Rättvisa: Luhta, moderbolag Icepeak, BSC initiativ för efterlevnaden av rimliga arbetsförhållanden är engagerad i.

 • Bevarande: Luhta har också åtagit sig att respekten för djurens rättigheter och förväntar sig detsamma från sina tillverkningspartners.

 • För Hobby & Professionell Sport: Icepeak måste vara en hög standard, ett varumärke för alla. Vare Professional eller amatör skidåkare.

ICEPEAK-SHOP I KELLER SPORTS

I Icepeak Store på Keller Sports hittar du ett stort urval av produkter av de finska vintersport specialister. Förutom skidjackor och skidbyxor för kvinnor, barn och män, Keller Sports har till exempel snygga t-shirts, softshell jackor, fleece jackor och funktionella shorts från Icepeak på. Vi har också hållit enkel vandring kläder och snygga streetwear från Icepeak i programmet. På grund av hans anspråk på att verkligen ge hela familjen med hög kvalitet funktionella kläder har Icepeak speciellt skapat två linjer för barn till liv.

I "Playground" och "Snowball" finnarna i livliga färger och lite extra såsom skidpåsar och viktiga jippon som bidrar till säkerheten för de små i bergen eller på vintergatan set. Tejpade sömmar säger också att kyla och fukt strid. Så med Icepeak produkter, de små väl rustade för varje stort äventyr.

ICEPEAK ONLINE - COOL RUNNINGS PÅ FINSK

Vid sidan av legendariska idrottare som den finska nationella ishockeylaget eller den norska backhoppning laget Icepeak har också accepterat stöd av ett verkligt exotiska: Akwasi Frimpong i sin holländska ghananska bobsledder och Skeletoni. På vinterspelen i 2018 var han den enda idrottsman som representerade Ghana. De idrottare och tjänstemän i en person - 2016 hade han grundade ghananska Bob och Skeleton Federation - hans livslånga dröm var i stånd att uppfylla en olympisk deltagande i Pyeongchang också tack vare sponsring av Icepeak.

NORDENS NATUR: RADEN FÖR STRASS

på Icepeak "Nordic Nature" är samlingen för fritid. Det är funktionella och moderiktiga kläder för män, kvinnor och barn. Linjen för gatan och har klassisk design, nykter, unemotional färger. Softshell jackor från Icepeak som är relevanta för en rad aktiviteter i friska luften din pålitliga följeslagare, du alltså skydda inte bara i utomhusområden från vind och regn. Andningsförmåga och bekväm att bära, naturligtvis, ingår.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.