Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

Icepeak skidjackor: allsidigt skydd mot kyla och väta

Om du inte vill ta av dig skidorna på vintern, knappt kan vänta på nästa utförsåkning och inte låter dåliga väderförhållanden hindra dig från att utöva din sport, vet du hur viktigt det är med rätt utrustning och kläder på berget. Skidjackorna från Icepeak stöder dig i alla dina idrottsaktiviteter. Tack vare det vindtäta och vattentäta materialet håller de funktionella jackorna dig torr även i omväxlande väder. Tejpade sömmar säkerställer också att ingen fukt kan tränga in i jackorna från utsidan. Samtidigt förblir Icepeaks skidjackors andningsförmåga intakt. Extra ventilationsslitsar ger extra luftcirkulation under särskilt ansträngande aktiviteter.

Höjdpunkter i Icepeak skidjackor:

  • Andas

  • Vattentät

  • Vindtät

  • Värmeisolerande

  • Lättvikt

Fler egenskaper hos Icepeak skidjackor

De funktionella skidjackorna från Icepeak är idealiska för en dag i de vita backarna eller andra vinteräventyr. Huvan på jackorna kan justeras individuellt med en dragsko och är hjälmkompatibel. Ytterligare funktioner som elastiska innermanschetter med tumhål och ett snörasskydd med tryckknappar i fållen ger extra skydd för att avvärja snövirvlar. Materialet med 4-vägsstretch som används i vissa modeller sträcker sig i alla riktningar för optimal rörelsefrihet i backen. Sido- och bröstfickor ger dig gott om förvaringsutrymme för dina viktigaste saker.

Icepeak skidjackor - komfort och funktionalitet

Letar du efter en allround skidjacka som håller dig varm och torr även under en lång dag i backen? Med Icepeaks skidjackor är du perfekt utrustad för en tur på berget. De funktionella skaljackorna från premiummärket erbjuder dig allt som en bra skidjacka behöver: värmeisolering, skydd mot fukt och vind, bekväm känsla och modern stil. I det breda utbudet av Icepeak-skidjackor i Keller Sports webbutik hittar du garanterat rätt jacka för dina vintersportsäventyr.