• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ION: FRÅN SURFBRÄDA PÅ CYKELN

Det kan tyckas förvånande är att nu ION med produkter tillverkade runt mountainbike ett namn. Bakgrunden till skapandet av varumärket hade faktiskt gett en helt annan sport: surfing. att ge tekniskt och funktionella kläder i ett försök att vattensporter, till ION redan grundades 2004, gjorde snabb uppståndelse och etablerat sig som världsledande inom våtdräkter och neopren delar. Åtta år efter inträdet i sport verksamhet, ägare uppenbarligen tyckte att det som fungerar på vattnet, även kan bidra till mark frukter. ION Bike Wear föddes och växte den avslappnade stil och ovanliga material på berget.

ION: DEN ALLROUNDLEVERANTÖR

ION har ett enkelt motto: "Fråga dig själv ut, upptäcka naturen och känna sin makt" På grundval av detta företagets designers från Bayern utforma sina produkter där förutom funktionalitet och modefaktorn inte ignoreras. Speciellt i området Mountainbike i Oberhaching erbjuder alla motorcykel aficionados allt du kan önska. Från klassiska cykel kläder som skjortor och cykelbyxor till skor och handskar till skydd och ryggsäckar. ION produkter omfatta en imponerande brett spektrum.

Medan ION är också okonventionella sätt och är i nära kontakt med proffs och in-house surf avdelning. För detta är förmodligen handsken modell Haze som ett perfekt exempel på det neopren material som normalt används för våtdräkter kommer i sina förberedelser för användning. Den innovativa höjdpunkt saken: en inbyggd neopren linn regnskydd kan tas i anspråk efter behov och erbjuder särskilt på vintern extra skydd mot kyla och väta.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2004

 • Grundare: Boards & More

 • Huvudkontor: Oberhaching, Tyskland

 • Antal Medarbetare: 121 (2016)

 • Årliga Försäljning: cirka 56 miljoner euro (moderbolagets Kort & More, 2016)

 • Webbplats: ion-products.com/

 • Sport: Cykel

3 GODE RÄSAR TILL ION

 • Professionell Ingång: Den professionella mountainbikecyklist Rob tillvägagångssätt fungerar sedan 2012 i utvecklingsteam av ION.

 • Livslängd: ION produkter är konstruerade för extrema situationer och har därför en lång livslängd.

 • Utformning: ION överför glapp att surfa på cykeln. Den avslappnade-chic design återspeglar detta.

ION STORE PÅ KELLER SPORTS

På är Keller Sports klar, har vad en stor sortiments ION. I vår ION butik har du möjlighet att många innovativa produkter Oberhaching att upptäcka. Ensam i fältskydden, vi är ION återförsäljare och färger: armbågsskydd, knäskydd, ryggskydd, beskyddande strumpor. Dessutom kan du hitta många ryggsäckar med tillräckligt med lagringsutrymme för allt du behöver på din nästa turné. Även flera handske modeller, många av dem finns på ION försäljning, samt funktionella och snygga MTB skor håller Keller Sports klar i ION beredskap för dig. Men det är inte allt: Naturligtvis, utöver de tillbehör skjortor och byxor, så grunderna för Moutain- och Enduro cyklister i alla möjliga variationer och snygga färger.

ION PRODUKT: ETT NÄRA SAMARBETE MED YRKESVERKSAMMA

Rob tillvägagångssätt är en av de bästa mountainbikecyklister i Tyskland och var den allra första föraren, ION 2012 för sin cykel lag kan vinna. Naturligtvis är forskning och utveckling nya ION produkter hand i hand med idrottare som reser för brand. Särskilt unga levererar kontinuerligt ingång och är ett flaggskepp i Oberhaching företag, till exempel, var avgörande för utvecklingen av ION mountainbike skor. "Vid första bilderna jag ännu inte sett i surfshorts, men efter att jag var djupt i inblandade utveckling", säger tillvägagångssätt i en intervju med "Cykel komponenter" och förklarade sin roll: "Jag trodde i början att jag här ett team möts, har cykeln verksamheten fortfarande ingen kunskap. i stället satte från början en hel del kunskap i ION produkter. Därför var det relativt lätt att vända tidigare artiklar för vattensporter på cykling. "

ION: SKJORTOR, SHORTS, SKYDD, HANDSKAR OCH CO

Särskilt populära njuter av skjortan modeller av spårlinje för män och kvinnor. Skjortor lyser särskilt med sin komfort och sin robusthet. Valfri Nano Bamboo polyester eller snabbtorkande Channel Flow Lite material se till att du avstå från obehaglig fuktighet på kroppen och kan helt dig. ION shorts kännetecknas bland annat av sin perfekta sits med 4-vägsstretch genereras. Dessutom får du stanna tack vare laser jetströmmen ventiler alltid kyla när dina varma äventyr. Särskilt nyskapande verkar ION även med skyddskläder.

K Traze knäskydd anpassar sig på grund av joniska-fit tekniken varje knä form, inte halka och absorberar ljus sprider sig lätt. Detsamma gäller för de armbågsskydd av ION. För maximalt grepp i dina Rides Du skulle vilja handskarna av ION tur: ION tillverkar handflatorna i ett stycke, vilket hjälper till att minimera irriterande tryckpunkter. Med tåligt konstläder Holy_Cow Du säger fukt och svett om kampen och hålla sig i svåra situationer i kontroll över din cykel.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.