• 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

ISADORE: LEKTIONER FRÅN DE STORA TURERNA

Den första "rasen" bestämde Martin Velits bara för sig själv. Några minuter innan tvillingbror Petar kom han till världen. En fingerklocka? Det är uppenbart att bröderna snabbt föll på tävlingen. Bland dem själva. Snart också med andra. Martin och Petar Velits upptäckte cykling för sig själva och deltog i den stora avrundningen och tävlingen, vid Vuelta, Tour de France, till Paris-Roubaix. Alla kilometer i sadeln gav erfarenheter. Erfarenheter, Martin och Petar buntade enligt sin karriär. Erfarenheter som sätter sitt varumärke Isadore en solid grund. Eftersom målet är att ge dig cykelkläder, hur du vill ha på sig Petar och Martin Velits själva. Resultatet: tröjor, byxor, jackor nära perfektionen. Loppet mot toppen, Velits Brothers slutligen åtföljde för andra.

FRÅN CYKLISTER FÖR CYKLISTER - MED MERINO

Entusiasm är roten till Isadores Bike Apparel. Elden lever entusiasm för cykling och transporterar den i sina skapelser. Hon vill utrusta dig med cykelkläder, vilket åtföljer dig både på den intensiva turnén och under den avslappnade rundan efter jobbet. Avgörande för detta: materialet. Så Isadore tillverkar en stor del av sin samling med hjälp av merinoull. När allt kommer omkring anpassar Merino-marionen till båda temperaturerna på 35 och -20 grader Celsius. Andningsbar och isolerande samtidigt är fibern. Dessutom reglerar den kroppstemperaturen och leder fukt på utsidan. Bärande känslan är trevligt mjuk. Allt detta använder Isadore som grund för dess materialblandningar för vilka varumärket Merinoull kombinerar till exempel med polyester och elastan för att erhålla den typiska cykeln. Dessutom kommer innovativa samarbeten. Till exempel, Isadore, tillsammans med belysningsspecialist OSRAM, utvecklade integrerad belysning för sina cykeljackor och västar.

ISADORE: KÖP OCH SPÅRA PÅ KELLER SPORTS

Det närmare samarbetet desto bättre överblick. Isadore använder därför kompetensen hos Makyta Garment Factory i Puchov. Den slovakiska staden är också hemma för eldryckens huvudkontor. Följaktligen är banorna motsvarande korta. Till exempel säkerställer Isadore att kraven på hög kvalitet och rättvisa är garanterade. Dessutom kan du följa var din Isadore bikeapparel kommer ifrån. Eftersom elden är lika mycket som en bra arbetsmiljö för textilarbetare såväl som att ge dig varaktiga minnen av vägen med sina skapelser. Allt går hand i hand. Även med underskrift cykling jersey, är Isadores kanske den mest kända cykeltröjan. Det markerar något som början. Från början där optimerar den elden genom åren igen och igen, perfektionerad snitt, passform och funktion. Målet: Den bästa möjliga cykeltröjan för dina turer.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2012

 • Grundare: Martin & Petar Velits

 • Huvudkontor: Puchov, Slovakien

 • Antal Medarbetare: 20

 • Årliga Försäljning: <5 miljoner euro

 • Webbplats: isadore.com

 • Sport: Cykel

 • TIP: Hitta reducerade artiklar från ISADORE i varumärket: ISADORE SALE

3 GODE RÄSAR TILL ISADORE

 • Rättvisa: Isadore producerar mestadels regional och ingår i Fair Wear Foundation för rättvisa arbetsförhållanden.

 • Professionell Ingång: Företaget grundare Petar och Martin Velits deltog som en cykelpersonal på de stora turerna.

 • Bevarande: Isadore vill använda endast återvunnet syntetiska material till 2025.

HÅLLBARHETSTEST FRÅN DJUPASTE ÖVERTYGELSE

Isadore tror inte bara att cykelkläder är där för att lösa de dagliga problemen hos cyklister. Elden vill också göra sitt bidrag att kommande generationer kan njuta av naturen på cykeln. Därför har Isadore sedan starten strävat efter de hållbara lösningarna som möjligt och publicerar också en årlig hållbarhetsrapport: för att kunna förstå framsteg å ena sidan och å andra sidan, där fortfarande potentialer fortfarande är. Samtidigt arbetar elden uteslutande med Oeko-Tex och BlueSign®-certifierade partner. Fokus också på återvunna tyger för att minska produktionens ekologiska fotavtryck.

ISADORE SHOP PÅ KELLER SPORTS

Keller Sports är din plats för cykelkläder direkt från dem som behöver veta. Isadore levererar dig från tidigare proffs kodade cyklingsträngar och bib shorts. Alltid med sikte på att utforma dina turer levererar den avgörande delen av trevliga - och Keller Sports dig med premiumprodukterna i den slovakiska elden. Så du får medio-biben kort för män, liksom berget för damer, klättringen är kort. Till exempel väljer du mellan grus, albula och signatur cykel jersey. För detta hittar du alltid attraktiva försäljningsåtgärder med oss, som du också kan kombinera med vår premiumrabatt - vårt nyhetsbrev ger dig alltid uppdaterad här.

MISSA INTE DETTA!

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100 SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.