Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
1120
J.LINDEBERG

AVANTGARDE AV SPORT MODE

Johan Lindeberg tar med sig sin ursprungliga avsikt idag som creative director i utvecklingen av plaggen av sitt varumärke en. J.Lindeberg sport är nu ett av världens mest exklusiva produkter för backen, golfbanan, gym och berget. Johan Lindeberg började långt innan grundandet av hans företag i modebranschen och därför visste krav i branschen mycket noga. Med sitt eget varumärke, han ville förverkliga sina kreativa idéer och skapa en egen identitet mellan mode och sport. Utformningen av svenskarna från början enkla, klassiska och stilrena - och alltid med en atletisk beröring.

För nyanser, nedskärningar och passar Lindenberg baserat bland annat på de revolutionära skapelser av franska modeskaparen Hedi Slimane de åtsittande byxor, skjortor och jackor som förs in i modevärlden. Till exempel, även streck skidbyxor, jackor och skjortor inslag i J.Lindeberg figuren. Förutom de samlingar för olika sporter, etiketten skapar också mode för vardagsbruk, såsom jeans, skor och accessoarer. Den internationella fokus och öppnas av startprogrammet hade grundaren hans första två butiker i Stockholm (J.Lindeberg flaggskeppsbutik) samtidigt i New York.

SPORT & LIVSSTIL I HARMONY

Konceptet av det svenska märket bygger på influenser från livsstilssektorn. Även med presentationen av den första kollektionen i New York Fashion Week 1997, blev den fashionabla intuition klar. Eftersom Lindenberg själv en aktiv idrottsman och var mycket intresserad av professionella tävlingar, men han var också inspirerad av atletisk påverkan och skapade den första sportkläder, de delar av hög modebranschen inspelningar. Detta tillvägagångssätt är betydelsefullt eftersom många skaparna av sport fortsätter tvärtom: Ofta tidigare elitidrottare utformning kläder, först ur funktion. Om det inte saknas helt även vid Lindenberg produkter.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 1996
 • Grundare: Johan Lindeberg
 • Huvudkontor: Stockholm
 • Antal Medarbetare: 100-250
 • Årliga Försäljning: EUR 50 miljoner ungefär
 • Webbplats: jlindeberg.com
 • Sport: Vintersport, Träning, Outdoor, Löpning, Cykel

3 GODE RÄSAR TILL J.LINDEBERG

 • Multi-Funktionalitet: Här möter hög modeplagg på idrotts funktion.
 • Awards: Designs & teknik har redan tilldelats flera gånger.
 • Bevarande: J.Lindeberg är ett noggrant urval av råvaror utan att kompromissa med kvaliteten.

TECHNOLOGIES FÖR IDROTTARE

Produkterna är så funktionell som det beror på din ansökan. Hur att imponera skidjacka och skidbyxor med sin höga väderbeständighet, värmande isolering och skyddande reflexer. De respektive materialen testas beträffande robusthet och bearbetas i sportiga agile passar. Funktionella detaljer skapar en anpassningsbar komfort och tillförlitligt skydd på berget, på flykt och i gymmet. Dessutom är cykeln kläder görs under slagordet "Mode möter Function", såsom de iögonfallande grafik Skriver visa sig andas, fukt-ledande och elastiskt material.

ÖVERTYGANDE BRA

Att etiketten fortsatte att utvecklas framgångsrikt sedan starten, att vinna över dem med innovativa nya funktioner, visar flera utmärkelser för design och funktion. Det första priset var 1999 "Designer of the Year" av svenska Elle. Detta följdes år 2000 "Guldknappen", strax efter det att bolaget expanderat till Los Angeles, Tokyo och Yokohama.

År 2002 fanns det redan 500 butiker världen över. Kändisar bar i början av 2000-talet Lindenberg läget, bland annat sångaren Bono i U2, Justin Timberlake, Brad Pitt, Ashton Kutcher, Janes Addiction och The Killers. För J.Lindeberg skidkläder den berömda svenska freestyle skidåkare Jon Olsson rekryterades som ett reklammedium. På grund av denna samling fick modemärket en utmärkelse vid den tyska ISPO mässan som "Årets nykomling". 2012 J.Lindeberg från GQ magazine utsågs till "bästa nya herr designer".

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.