Kupongkoden har kopierats till Urklipp.

J.LINDEBERG - SKIDMODE MED EN SKILLNAD

Modehuset J.Lindeberg grundades 1996 i Sveriges huvudstad Stockholm med målet att etablera sig som ett internationellt märke för krävande och moderna kunder. Företagets grundare ville bygga en bro från sport till mode och kombinera de fascinerande elementen från mode med den komplexa funktionaliteten hos innovativa sportkläder. Fokus ligger på utveckling av aktivkläder samt golf- och skidkläder på hög nivå. Företaget är stolt över att vara en sponsor av kända internationella evenemang som Alpina världscupen i skidåkning. Berömda toppidrottare som den österrikiska freeskidåkaren Sandra Lahnsteiner, freerider Olle Regnér, svensken Sverre Liliequist och den norska freeski-mästaren Johan Berg tävlar i J.Lindebergs skidkläder som varumärkesambassadörer.

ALLT FÖR BACKARNA

Vi erbjuder ett mycket omfattande sortiment av märket J.Lindeberg, särskilt för manliga och kvinnliga skidåkare. I sortimentet ingår till exempel varma hoodies som ett mellanskikt i lökskinnslooken. Praktiskt är också en Primaloft-jacka som är tillverkad av ett patenterat mikrofibermaterial för värmeisolering. Materialet utvecklades ursprungligen på 1980-talet för att utrusta soldater i den amerikanska armén. I dag använder sportklädestillverkare det som ett substitut för konstgjort dun. En fördel med den högteknologiska fibern är att den till och med kan bli våt. Många skidjackor är utrustade med detta material. En komplett skidoutfit omfattar naturligtvis även skidbyxor. J.Lindeberg presenterar sig här från en mycket varierad sida.

SMART KONSTRUKTION FÖR ÄNNU MER KOMFORT I BACKEN

Hur olika de enskilda modellerna än ser ut har J.Lindebergs skidkläder en gemensam nämnare och det är funktionalitet. Alla plagg som utvecklats för skidåkare är väderbeständiga och står därför emot vind, snö och slask. Ett andningsbart membran garanterar ett behagligt kroppsklimat, som samtidigt leder fukt utåt och effektivt förhindrar värmebildning. En materialblandning av olika syntetiska material som polyester, polyamid och elastan, som främjar stretch, ger modeplaggen snabbtorkande egenskaper.

TYPISKT J.LINDEBERG - GENOMTÄNKT IN I MINSTA DETALJ!

Med skidkläder från detta märke får du produkter som bygger på innovation och pionjäranda. Många detaljer ökar komforten och ger verkliga extra fördelar. Många modeller har till exempel ett mjukt flanelltyg på insidan för bättre isolering. Förstärkningar på insidan av skidbyxorna gör plaggen mer hållbara. Om du inte vill att kall och våt snö ska glida in i stövlarna är det bäst att beställa skidbyxor med praktiska damasker. Handfickorna, sätesfickorna och benfickorna är idealiska när du är på språng och finns på olika ställen beroende på modell.

INTE BARA INTRESSANT FÖR SKIDÅKARE

Skidbyxorna och jackorna från J.Lindeberg ger dig obegränsad rörelsefrihet. Ytterligare fördelar är den goda isoleringen, till exempel genom ett flerskiktssystem i skidbyxorna, samt den utmärkta fukthanteringen. Naturligtvis är det inte bara skidåkare som drar nytta av alla dessa fördelar, utan även snowboardåkare och snöskovandrare. Skidkläderna används därför ofta för längre vintersportaktiviteter långt från de stora backarna. Eftersom moderna skidkläder inte är skrymmande är många modeller också lämpliga för användning på fritiden.

GÖR DIG SJÄLV TILL BLICKFÅNGARE I BACKEN!

Om du åker bra skidor vill du också bli sedd. Därför hittar du ett brett utbud av kläder i J.Lindebergs sortiment, från Primaloft-jackor och skidbyxor till trendiga hoodies. Du väljer dina favoriter och sätter ihop din egen skidoutfit enligt dina personliga önskemål. Du kan välja mellan olika färger, kontraster och mönster.