Bli Premium-medlem nu och spara 10 % på varje köp* Mer information

 • 10 % rabatt på alla artiklar i butiken*
 • Premiumerbjudanden och för-reor
 • Members Only: Tillgång till exklusiva produkter
 • 12 månader för bara 95 SEK*

Finns tillgänglig endast för Premium-medlemmar:

Kupongkoden har kopierats till Urklipp.
1711

CASC - MED SÄKERHETS TILL VÄRLDEN TOP

Angelo Gotti grundade KASK 2004. Själva namnet antyder att detta ska vara en tillverkare för huvudskydd, betyder "casco" på italienska, men hjälm. Med rätt blandning av styrka i ett ungt företag och nödvändig expertis på viktiga punkter, till KASK produkt gjort sig ett namn över hela världen. Med hjälp av erfarna ingenjörer och partnerskap med marknadsledande lyckades KASK snabbt fastställda normer i den konkurrensutsatta internationella marknaden. Samtidigt Gotti och hans team konstruktion och tillverkning av hjälmar ägna någon form av hög kvalitet cykel, skidor, ridning eller klättring hjälmar är nu en stor repertoar av den unga Manu. Som KASK distributör vi fokuserar på Keller Sports KASK Store på skid och cykelhjälmar i italienska märket, som också har rätt.

CASC PRODUCTS - SÄKERHETEN FÖRST!

Anspråk på CASC har en mycket speciell uppgift: att hitta den perfekta balansen mellan teknisk kvalitet, funktion, säkerhet och tilltalande design. är förälder till all denna säkerhet. För att säkerställa detta alltid KASK hjälmar förs i första hand efter noggranna säkerhetskontroller och kvalitetstester på marknaden. En principen i en känsla av företagets DNA: "Inga kompromisser när det gäller säkerhet," är mottot. Gäller även CASC: gå bakåt. Därför är italienska forskning ständigt i ett försök att utveckla ännu mer funktionella och högre kvalitet material. Och fortsätter det unika i dessa produkter för att säkerställa KASK bosatte sina många innovationer som skyddas av patent.

I EN ÖVERSIKT

 • Grundad: 2004
 • Grundare: Angelo Gotti
 • Huvudkontor: Chiuduno, Italien
 • Antal Medarbetare: 47
 • Årliga Försäljning: ungefär 10 miljoner euro
 • Webbplats: kask.com/
 • Sport: Cykel, Vintersport

3 GODE RÄSAR TILL KASK

 • Egen Produktion: CASC har sina hjälmar uteslutande i Italien och tillverkas med höga produktionsstandarder.
 • Awards: CASC produkter är ofta belönas med prestigefyllda priser som ISPO och Euro-Bike Awards.
 • Professionell Ingång: CASC produkter tillverkas i nära samarbete (till exempel med cykellaget Sky) med proffs.

THE CASC HANDLA PÅ KELLER SPORTS

Du värmer med din cykel på asfalten, rida med hybrid cykel avslappnad för att arbeta eller göra på berget, berget osäkra? Oavsett vilken typ av cyklist du också - att bära en hjälm bör beviljas. Därför i KASK Store på Keller Sports kan du hitta ett brett utbud av cykelhjälmar och flera erbjudanden om spets göra KASK nätet. Den Valegro exempel långvariga för cyklister. Med sin innovativa ventilationssystem Du får hela tiden huvudet kallt.

På mountainbike du är med eleganta och högkvalitativa modeller Mojito X eller Rex alltid på den säkra sidan. I vår KASK Store men inte bara vänner av cykel kommer att hitta den. Även de för vilka skid plattorna betyder världen är på Keller Sports till rätt ställe. Med KASK Monte Carlo eller KASK Chrome maximalt dig skydd i pisten och pulver. De trendiga visir hjälmar för skidåkare vi har för dig i programmet. Liksom alla andra produkter i vårt KASK Sale är de unisex modeller.

ERGONOMI, KONSTRUKTION OCH UTFÖRANDE CASC-HELMETS

Naturligtvis bör säkerheten vara det viktigaste kriteriet för en hjälm. Dessutom är emellertid andra egenskaper spelar en viktig roll: Hur är hjälmen utformad som är fallet med ergonomi, så passform. CASC hänvisar i sin utveckling regelbundet med toppidrottare och dra nytta av deras erfarenheter. Inte minst tack vare den expertis de tävlande vänta KASK hjälmar på bekväma slitage och minimal vikt. Dessutom därför Casc biprodukter i en modern och elegant design kommer men utan att tappa fokus: att säkerställa dess bärare skydd. CASC produkter genomgår stränga tester och är kopplade till höga säkerhetsstandarder. Detta omfattar även egenutvecklade av företaget CSD-systemet (Komfort Säkerhet Design). Inte undra på att, bland många andra yrkesgrupper och fyra-tiden Tour de France-vinnaren Chris Froome på KASK hjälmar svär.

HJÄLMAR OCH ANDRA ERBJUDANDEN KASK

När cykla hjälm, lyckligtvis, värderas högt under en längre tid. Samtidigt hjälmar äntligen på sluttningarna av denna värld mer och mer in i bilden. bidra med en lovvärd utveckling som också CASC-hjälmar med sina linjära design. Strax efter starten har CASC också antagit säkerhetsmaximering för vintersport. Under många år nu Italiniener producerar förstklassig hjälm för att skydda skidåkare och snowboardåkare. Dessa är invändigt fodrad med hög kvalitet merinoull, är den inre stoppning avtagbara och kan tvättas vid behov. Dessutom har de alla från UV-strålar skyddande, utbytbar panorama visir av reptålig PC och dess innovativa ventilationssystem, de genererar en god luftcirkulation. Mer än bara praktiska detaljer. Visor och ventilation är slutligen bultar och muttrar för att upprätthålla en klar bild och huvudet kallt i eldig nedstigningar

MISSA INTE DETTA!

Registrera dig för nyhetsbrevet nu, få en 100SEK kupong* och regelbundna mejl från oss som ger dig exklusiva erbjudanden och förköp.

Förnamn (frivilligt)
Efternamn (frivilligt)

Tack!

Aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i det e-postmeddelande som vi precis skickade dig.